Author |
Topic  |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 13/09/2008 : 17:29:33
|
Nadam se da će moderator dopustit ovu temu ovdje. Naime ne želim stavljat na aukcije zato šta mi u obzir dolazi jedino prodaju čovjeku iz Splita odnosno okolice, zapravo može kupac biti iz Zanzibara ako je spreman doći u Solin(Split i okolicu), i još jedan razlog je da se ne želim zamarat sa poštom jer nemam nikakvih iskustava s tim oblikom prodaje, a ujedno je ovo ogromna količina stripova pa mi je jednostavnije ovako. Ukoliko se uspijem rješit ovih stripova(u dobrorobit kupca) stripovi.com će dobit proviziju koja se nalaže na aukcijama, sigurno.
CHICO SPECIJAL(14komada) -prva 3 u malo lošijem izdanju ostali jakoo dobri i odlični
ZAGOR SPECIJAL(almanah+maxi+klasik)(25komada)
-7 specijala -4 specijala u boji -3 almanaha -4 maxia -7 klasika
ZAGOR KNJIGE:
-40.god u Hrvatskoj -Tisuću zagorovih svijetova
ZAGOR SD (44 komada)
Početni brojevi slabije očuvani, svi ostali solidno očuvani
ZAGOR LUDENS(47 komada)
87br-117br (15komada) malo lošije očuvani 119br-150br (32komada) uglavnom sve petice uz 3,4 trice i četvorke
ZAGOR EXTRA SD (60 komada)
1br-25br( 18komada) solidno i malo slabije očuvani 27br-75br (42 komada) uglavnom sve glanceri uz 2,3 iznimke
ZAGOR Ludens EXT (86 komada)
Uglavnom sve glanceri i čiste petice uz 3,4 četvorke i trice
-prodaja dolazi u obzir samo kupcima koji su spremni doći u Split po stripove -prodaja dolazi u obzir samo cijelog kompleta ili pojedinih edicija -cijena po dogovoru s kupcem, najbolje da se odredi nakon što sam kupac vidi stripove uživo. -slike kolekcije i ostale informacije možete zatražit na mail stipe-st2@hotmail.com odnosno za lakši dogovor ista takva mi je adresa i MSN-a.
I za kraj samo molim Globinja da ne obriše ovaj topic
|
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
|
fred perry
Average Member

526 Posts
Member since 19/01/2008 |
|
Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts
Member since 29/04/2008 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Posted - 28/10/2008 : 09:03:38
|
quote: Originally posted by fred perry
jeli ovo znači da odustaješ od skupljanja stripova?šteta...
Nažalost da, teško je pohvatati svako mjesec dana po 10-ak stripova na kiosku pogotovo ako si još srednjoškolac. Nadam se da ću za par godina krenuti u ponovno skupljanje. |
 |
|
|
Topic  |
|