Važno je da imaš dobru volju. Kad ti naiđe impuls, sedi i crtaj! Za sebe, onako šta ti padne na pamet... Ja sam tako zbog posla i faxa bez veze batalio gomilu stvari...
Evo ga najzad! Obicno se gnusam Kasinijevog crteza u Natanu, al eto....zivotna ironija. Hvala dzuki ne na dobrom, nego na zlata vrednom savetu!
Hit me!
To je bilo slikano bez blica Sad idu dve sa blicom, cisto zato sto se mozda bolje vide pojedini detalji, ali je celovita slika upropastena zbog odsjaja....
Zao mi je sto je ispalo bezveze na fotki, zato sto uzivo stvarno super izgleda. A svemir je ispao kao na fotografiji, hvala Dzuka jos jednom!!!!
Ako neko ne zna, evo originala:
I da, najbitnije - pribor pri crtanju: -najobicniji flomasteri debljine 0,8; 0,5; 0,1 i neka je blagosloven 0,05! -crtano na (ovaj put skroz ravnom) 175g papiru, 24x32 cm. -bez upotrebe lenjira niti bilo kojih drugih tehnickih pomagala
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ovo nije nikakvo hvaljenje ovo je realno.MAJSTORSKI!!!
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
jbt, ovo sve s max 0.8 flomom!!! Svaka cast na velikoj volji, a i rad je super. Bilo bi zanimljivo vidjeti recimo krupni plan pošćetine u ruci NN, čisto da ljudi vide koliko je tu truda uloženo. Koliko si ovo vremena crtao?
jbt, ovo sve s max 0.8 flomom!!! Svaka cast na velikoj volji, a i rad je super. Bilo bi zanimljivo vidjeti recimo krupni plan pošćetine u ruci NN, čisto da ljudi vide koliko je tu truda uloženo. Koliko si ovo vremena crtao?
Dosta dugo, jedno 3/4 meseca, ali sam pravio dosta duge pauze....efektivnog rada - oko 2 nedelje. Uvecanje cu postaviti sutra, sad idem spavati.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Izvini na cekanju
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...