forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Preporuke
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2008 : 19:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Čisto da upotpunim narudžbu sa Amazona :-)
Šta valja od ovog?

Conan: Born on the Battlefield
Superman: Last Son
Batman and Son
Superman: Redemption
Lobster Johnson Volume 1: Iron Prometheus
Punisher MAX, Vol. 1

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/09/2008 : 20:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Od navedenog, ja bih ti preporučio Superman: Last son. Solidna pričica, lepo nacrtana. Spetakl, što bi rekla raja.

Ako voliš krv & iznutrice i mrak - onda Punisher MAX. Slično i sa Conanom, ko voli...

Batman & son nije dobar sam za sebe - jedino ako planiraš da nastaviš da uzimaš Morrisonove trejdove. U tom slučaju, go right ahead.

Redemption izbegavati, običan filler, i to loš.

Lobster Johnson nisam čitao.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2008 : 20:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
>Superman: Last son. Solidna pričica, lepo nacrtana. Spetakl, što bi rekla raja.
Hmmm. Lepo nacrtana kao šta? Spektakl kao šta? :-)

>Ako voliš krv & iznutrice i mrak - onda Punisher MAX. Slično i sa Conanom, ko voli...

Krv iznutrice i mrak u stilu Švarcenegera i Norisa ili u stilu the crow?

>Batman & son nije dobar sam za sebe - jedino ako planiraš da nastaviš da uzimaš Morrisonove trejdove. U tom slučaju, go right ahead.
Pa dobro,njegov rad mi se sviđa, onda znači-i drugi trejdovi

>Redemption izbegavati, običan filler, i to loš.
ok,hvala

Lobster Johnson nisam čitao.
[/quote]

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/09/2008 : 20:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Hmmm. Lepo nacrtana kao šta? Spektakl kao šta? :-)

Paaa... kao ovo:

quote:

Krv iznutrice i mrak u stilu Švarcenegera i Norisa ili u stilu the crow?

Tja, to je Punisher. On ubija zločince na krvave načine, i mrzi ceo svet.

quote:

Pa dobro,njegov rad mi se sviđa, onda znači-i drugi trejdovi

Onda preporučujem. Jedino što kulminacija njegovog run-a, Batman R.I.P. još nije gotov, pa možda izgoriš od čekanja.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/09/2008 : 20:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Hmmm... ne fercera imageshack nešto.

Ajd ovako:

[URL=http://imageshack.us][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img128/4041md5.jpg/1/][/URL]

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2008 : 20:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, sa ovog crteža ne mogu baš neki zaključak da donesem..može biti da je suviše lepo nacrtano..;-) Razmisliću.

Što se tiče Batman RIP, biće još nešto posle ovog: http://www.amazon.com/Batman-R-I-P-Deluxe-HC/dp/1401220908/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1221936413&sr=1-1 ??

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/09/2008 : 20:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmm, sa ovog crteža ne mogu baš neki zaključak da donesem..može biti da je suviše lepo nacrtano..;-)

A onda skini skenirane sveske pa pogledaj sam.

quote:

Što se tiče Batman RIP, biće još nešto posle ovog: http://www.amazon.com/Batman-R-I-P-Deluxe-HC/dp/1401220908/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1221936413&sr=1-1 ??

Izgleda da - da. Nešto su iskomplikovali, ubacili par svezaka koje će pisati O'Neil, pa onda mini serijal Battle for the cowl, pa onda dvodelna Gaimanova epizoda... pa onda nastavlja Morrison dalje, dogodine.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2008 : 21:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kornboy

Ovo radije zaobidji, bolje uzmi neki volume Hellboya ili BPRD nego Lobstera. Dizajn likova i atmosfera su stvarno na mjestu, ali prica sepa i to poprilicno, pogotovo u drugoj polovici serijala.

Hellboy mi se baš uopšte ne sviđa, a BPRD upravo naručio, izgleda mi sasvim ok. thx!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2008 : 21:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

A onda skini skenirane sveske pa pogledaj sam.

Ako ti tako kažeš.

quote:

Izgleda da - da. Nešto su iskomplikovali, ubacili par svezaka koje će pisati O'Neil, pa onda mini serijal Battle for the cowl, pa onda dvodelna Gaimanova epizoda... pa onda nastavlja Morrison dalje, dogodine.

Upps, i give up!!
Ako se već sad zna da su krenuli da ga iskomplikuju i naprave još 32 serijala vezanih za ovaj glavni, onda ništa...
thx anyway!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/09/2008 : 21:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će Morrisonov deo moći da se čita i bez svih tih petljavina, a naročito bez Battle for the cowl... ali nikad se ne zna.

I'm in for the ride, ali ja ionako kupujem sve na čemu piše Morrison, tako da nisam merodavan... ;) (pa, sve osim Skrull kill krew. neke standarde čovek ipak mora da zadrži ;) )

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/09/2008 : 21:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma meni je Morrison sasvim ok, i više od toga(barem ono što sam od njega pročitao), ali ono što mene nervira su upravo ti izvedeni serijali neke priče, i to po pravilu drugih autora, a ako želiš da skapiraš priču moraš sve da ih imaš..
Uzeću ovo deluxe pakovanje u svakom slučaju, a za ostalo ne verujem..

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/09/2008 : 00:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ma mislim da će to biti kao Final crisis i Countdown to final crisis - za kapiranje ti je apsolutno bolje da Countdown preskočiš, pošto su sve izbrljali. Final crisis je (bar za sada) u potpunosti čitljiv i razumljiv bez tie-inova drugih autora (iako uopšte nisu loši), jedino esencijalno je Superman beyond koji je pisao - Morrison.

Isto mislim da će biti i sa Batmanom, kao ono, sve je to što rade drugi okej, ali njegov Batman će biti samodovljan, odnosno eventualno povezan sa drugim stvarima koje radi (kao Final crisis).

Ke vidimo.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000