Author |
Topic |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/09/2008 : 19:53:52
|
Čisto da upotpunim narudžbu sa Amazona :-) Šta valja od ovog?
Conan: Born on the Battlefield Superman: Last Son Batman and Son Superman: Redemption Lobster Johnson Volume 1: Iron Prometheus Punisher MAX, Vol. 1
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/09/2008 : 20:08:05
|
Od navedenog, ja bih ti preporučio Superman: Last son. Solidna pričica, lepo nacrtana. Spetakl, što bi rekla raja.
Ako voliš krv & iznutrice i mrak - onda Punisher MAX. Slično i sa Conanom, ko voli...
Batman & son nije dobar sam za sebe - jedino ako planiraš da nastaviš da uzimaš Morrisonove trejdove. U tom slučaju, go right ahead.
Redemption izbegavati, običan filler, i to loš.
Lobster Johnson nisam čitao. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 20/09/2008 : 20:20:40
|
>Superman: Last son. Solidna pričica, lepo nacrtana. Spetakl, što bi rekla raja. Hmmm. Lepo nacrtana kao šta? Spektakl kao šta? :-)
>Ako voliš krv & iznutrice i mrak - onda Punisher MAX. Slično i sa Conanom, ko voli...
Krv iznutrice i mrak u stilu Švarcenegera i Norisa ili u stilu the crow?
>Batman & son nije dobar sam za sebe - jedino ako planiraš da nastaviš da uzimaš Morrisonove trejdove. U tom slučaju, go right ahead. Pa dobro,njegov rad mi se sviđa, onda znači-i drugi trejdovi
>Redemption izbegavati, običan filler, i to loš. ok,hvala
Lobster Johnson nisam čitao. [/quote] |
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/09/2008 : 20:36:13
|
quote: Originally posted by manhunter
Hmmm. Lepo nacrtana kao šta? Spektakl kao šta? :-)
Paaa... kao ovo:
Krv iznutrice i mrak u stilu Švarcenegera i Norisa ili u stilu the crow?
Tja, to je Punisher. On ubija zločince na krvave načine, i mrzi ceo svet.
Pa dobro,njegov rad mi se sviđa, onda znači-i drugi trejdovi
Onda preporučujem. Jedino što kulminacija njegovog run-a, Batman R.I.P. još nije gotov, pa možda izgoriš od čekanja. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/09/2008 : 20:38:23
|
Hmmm... ne fercera imageshack nešto.
Ajd ovako:
[URL=http://imageshack.us][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img128/4041md5.jpg/1/][/URL] |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/09/2008 : 20:53:27
|
Hmmm, sa ovog crteža ne mogu baš neki zaključak da donesem..može biti da je suviše lepo nacrtano..;-)
A onda skini skenirane sveske pa pogledaj sam.
Što se tiče Batman RIP, biće još nešto posle ovog: http://www.amazon.com/Batman-R-I-P-Deluxe-HC/dp/1401220908/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1221936413&sr=1-1 ??
Izgleda da - da. Nešto su iskomplikovali, ubacili par svezaka koje će pisati O'Neil, pa onda mini serijal Battle for the cowl, pa onda dvodelna Gaimanova epizoda... pa onda nastavlja Morrison dalje, dogodine. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 20/09/2008 : 21:01:21
|
quote: Originally posted by Kornboy
Ovo radije zaobidji, bolje uzmi neki volume Hellboya ili BPRD nego Lobstera. Dizajn likova i atmosfera su stvarno na mjestu, ali prica sepa i to poprilicno, pogotovo u drugoj polovici serijala.
Hellboy mi se baš uopšte ne sviđa, a BPRD upravo naručio, izgleda mi sasvim ok. thx! |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 20/09/2008 : 21:05:20
|
quote: Originally posted by Djole
A onda skini skenirane sveske pa pogledaj sam.
Ako ti tako kažeš.
quote:
Izgleda da - da. Nešto su iskomplikovali, ubacili par svezaka koje će pisati O'Neil, pa onda mini serijal Battle for the cowl, pa onda dvodelna Gaimanova epizoda... pa onda nastavlja Morrison dalje, dogodine.
Upps, i give up!! Ako se već sad zna da su krenuli da ga iskomplikuju i naprave još 32 serijala vezanih za ovaj glavni, onda ništa... thx anyway! |
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/09/2008 : 21:14:26
|
Mislim da će Morrisonov deo moći da se čita i bez svih tih petljavina, a naročito bez Battle for the cowl... ali nikad se ne zna.
I'm in for the ride, ali ja ionako kupujem sve na čemu piše Morrison, tako da nisam merodavan... ;) (pa, sve osim Skrull kill krew. neke standarde čovek ipak mora da zadrži ;) ) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 20/09/2008 : 21:25:38
|
Ma meni je Morrison sasvim ok, i više od toga(barem ono što sam od njega pročitao), ali ono što mene nervira su upravo ti izvedeni serijali neke priče, i to po pravilu drugih autora, a ako želiš da skapiraš priču moraš sve da ih imaš.. Uzeću ovo deluxe pakovanje u svakom slučaju, a za ostalo ne verujem.. |
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/09/2008 : 00:50:02
|
Ma mislim da će to biti kao Final crisis i Countdown to final crisis - za kapiranje ti je apsolutno bolje da Countdown preskočiš, pošto su sve izbrljali. Final crisis je (bar za sada) u potpunosti čitljiv i razumljiv bez tie-inova drugih autora (iako uopšte nisu loši), jedino esencijalno je Superman beyond koji je pisao - Morrison.
Isto mislim da će biti i sa Batmanom, kao ono, sve je to što rade drugi okej, ali njegov Batman će biti samodovljan, odnosno eventualno povezan sa drugim stvarima koje radi (kao Final crisis).
Ke vidimo. |
|
|
|
Topic |
|
|
|