Author |
Topic |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 24/09/2008 : 01:06:37
|
Evo ja resio da odstupim od profila tipicnog balkanca koji samo pljuje kad mu nesto nije po volji a ne ume da pohvali neciji trud i rad kad je on kako treba. Naime,bilo je polemike oko nekih brojeva Texa za koje je lekturu i redakturu radila g-dja/ica Silvia gde sam i sam bio u grupi koja je smatrala da nije pogodjen duh stripa(o gramatici nisam kompetentan da pricam,jer ne znam dobro ni svoju). Elem,poenta je da ne treba samo kuditi,vec i pohvaliti kad je nesto za pohvalu,pa ajde malo da pohvalim zadnja 4 broja Texa by Libellus - gde je Tex bas onaj pravi Tex,ali bas,bas pravi. Uz to knjige 15 i 16 su fenomenalne i sto se same price tice,a meni lezi i Fuscov crtez,tako da su mi ove dve knjige savrseno legle. Sve cestitke prevodiocu(Andrej Cvitas) i lektoru i samo tako dalje
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 24/09/2008 : 01:12:21
|
I kad smo vec kod Texa Dado&Dado bi mogli da nas caste dogodine sa 4 knjige vise,pa da pored Mr Noa i MM i on dobije zasluzen tretman,tj. 12 knjiga godisnje. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 24/09/2008 : 12:30:36
|
quote: Originally posted by Tex Willer
I kad smo vec kod Texa Dado&Dado bi mogli da nas caste dogodine sa 4 knjige vise,pa da pored Mr Noa i MM i on dobije zasluzen tretman,tj. 12 knjiga godisnje.
Podržavam ovu molbu. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/09/2008 : 13:16:26
|
Tko je Silvia Dornik, ako mogu lepo upitat? Tek nova lektorica na Texu, ili i prevodi? Ili je to Curunirov female pseudonim? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 24/09/2008 : 13:18:21
|
quote: Originally posted by DeeCay
Tko je Silvia Dornik, ako mogu lepo upitat? Tek nova lektorica na Texu, ili i prevodi? Ili je to Curunirov female pseudonim?
Thommina žena. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/09/2008 : 13:33:06
|
A nešt sam si takvo i mislio... Thanx! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/09/2008 : 13:51:54
|
Evo ja resio da odstupim od profila tipicnog balkanca koji samo pljuje kad mu nesto nije po volji a ne ume da pohvali neciji trud i rad kad je on kako treba. Naime,bilo je polemike oko nekih brojeva Texa za koje je lekturu i redakturu radila g-dja/ica Silvia gde sam i sam bio u grupi koja je smatrala da nije pogodjen duh stripa(o gramatici nisam kompetentan da pricam,jer ne znam dobro ni svoju). Elem,poenta je da ne treba samo kuditi,vec i pohvaliti kad je nesto za pohvalu,pa ajde malo da pohvalim zadnja 4 broja Texa by Libellus - gde je Tex bas onaj pravi Tex,ali bas,bas pravi. Uz to knjige 15 i 16 su fenomenalne i sto se same price tice,a meni lezi i Fuscov crtez,tako da su mi ove dve knjige savrseno legle. Sve cestitke prevodiocu(Andrej Cvitas) i lektoru i samo tako dalje
E, bas nam je drago! Silvia radi sjajno (Arwen na forumu), bas kao i Andrej, i sigurni smo da ce im biti drago procitati ovo. Ako dodjes na MaFest moci ces im i osobno cestitati... |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 24/09/2008 : 17:11:58
|
quote: Originally posted by Gaston
E, bas nam je drago! Silvia radi sjajno (Arwen na forumu), bas kao i Andrej, i sigurni smo da ce im biti drago procitati ovo. Ako dodjes na MaFest moci ces im i osobno cestitati...
Dobru volju imam,novac ne bi trebao da bude preveliki problem,samo da ne bude neceg nepredvidjenog i tu sam 2009 za Mafest |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 24/09/2008 : 17:13:45
|
quote: Originally posted by kico
I kad smo vec kod Texa Dado&Dado bi mogli da nas caste dogodine sa 4 knjige vise,pa da pored Mr Noa i MM i on dobije zasluzen tretman,tj. 12 knjiga godisnje.
Podržavam ovu molbu.
A Gaston i Dado mudro cute. Verovatno su planirali 16 knjiga godisnje,pa sad misle kad ovi najvatreniji traze samo 12 bice da smo se preracunali |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 24/09/2008 : 17:16:50
|
E, bas nam je drago! Silvia radi sjajno (Arwen na forumu), bas kao i Andrej, i sigurni smo da ce im biti drago procitati ovo. Ako dodjes na MaFest moci ces im i osobno cestitati...
Dobru volju imam,novac ne bi trebao da bude preveliki problem,samo da ne bude neceg nepredvidjenog i tu sam 2009 za Mafest
Ajde konacno da se i ti pojaviš! Jbga Fabia Civitellia si propustio, ali kako Dado&Dado marljivo rade, ne bih se cudio da i iduce godine dode netko iz Tex staffa. Barem dvojica-trojica! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 19:08:47
|
Dobru volju imam,novac ne bi trebao da bude preveliki problem,samo da ne bude neceg nepredvidjenog i tu sam 2009 za Mafest
Ovaj, samo pripazi. Tko kod nas jednom dodje, stalno se vraca! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 19:09:32
|
quote: Originally posted by kico
Podržavam ovu molbu.
A Gaston i Dado mudro cute. Verovatno su planirali 16 knjiga godisnje,pa sad misle kad ovi najvatreniji traze samo 12 bice da smo se preracunali
Dogovorit cemo se u Makarskoj! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 19:09:54
|
quote: Originally posted by dcopic
Ajde konacno da se i ti pojaviš! Jbga Fabia Civitellia si propustio, ali kako Dado&Dado marljivo rade, ne bih se cudio da i iduce godine dode netko iz Tex staffa. Barem dvojica-trojica!
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 24/09/2008 : 19:59:15
|
Ajde konacno da se i ti pojaviš! Jbga Fabia Civitellia si propustio, ali kako Dado&Dado marljivo rade, ne bih se cudio da i iduce godine dode netko iz Tex staffa. Barem dvojica-trojica!
Iskreno,vise mi se dolazi da upoznam neke ljude sa foruma nego crtace ili scenariste. I da probam sva piva koja imate. Naravno,i brdo krompirica i biftek uz pivo |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 21:12:12
|
Iskreno,vise mi se dolazi da upoznam neke ljude sa foruma nego crtace ili scenariste. I da probam sva piva koja imate. Naravno,i brdo krompirica i biftek uz pivo
Uzivat ces, trust me. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 25/09/2008 : 12:12:04
|
Jedan iz Tex staffa vec je potvrdio - Frisenda! |
|
|
|
Topic |
|