Author |
Topic  |
|
rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts
Member since 27/09/2008 |
Posted - 27/09/2008 : 20:49:52
|
Prvo pozdrav svima, nisam ni znao da ovo postoji ali danas sam presurfao site i vidim da je fantazija. Dakle ovako, imam cca 150 stripova, bit ce oko 200 ovih dana, vecinom su Zagor ali CRO izdanja, kao i AF, Tex i sl.
Posto sam ja vecinu toga prelistao prije rata trazim za kolekciju samo ova dva strip junaka i to samo izdanja ZS i LMS.
Nalazim se u Sarajevu, ne znam kako idu sheme zamjene ali ako ima neko ideju neka se javi, evo spiska za pocetak. Svi stripovi su cijeli, neki su sa autogramima, a neki i malo losiji, po ovim ocjenama uglavnom ocjene 3+ do 4+, mozda pokoji -5 ali eto, mozda sam prekritican.
Znaci trazim Zagor i Mister No ZS i LMS a u ponudi:
Tex: Ratnik apača Kradljivac stoke Pozlaćeni ranč Moriscova tajna Ljudska žrtva Poruka Razbojnici iz Montane Divljina Zločin u luci Krijumčari Čitači tragova Čovjek iza kulisa
Zagor: Kamen ubica Čisto samoubojstvo Gusarski brod magic-bat Kralj orlova Šestorica sa plave zvijezde Vatra u noći Zemlja bezakonja Čudni gospodin Smith Allahova ruka Crni šeik Snježni sokolovi Eskim Pobuna trapera Pruga Zasjeda u šumi Užas Veliki Marcus Zlato iz rijeke Slomljeno koplje Ljudi iz močvare Tajanstveni pothvat Zagorova osveta Okršaj u Toledu Šumski demoni Otok straha Zeleni ponor Osveta vrača Trgovci robljem Iron man Bijeli vrač Vrata strah Posljednja zasjeda Sjene Nesretni sporazum Indijanski teritorij Pakao živih Zagorov gnjev Strvinar Duga noć Morske hijene Trag Zagor u napadu Clark city Lovci na ljude Ljudska lovina Rat Bjegunac Kuća strave Šumski šakali Ucjenjivači Sam protiv svih Posljednji izazov Crna zastava Tragedija na karnevalu Pobunjenici iz Louisiane Urotnici Dobar i loš Divlje planine Spaljena zemlja povratak u Darkwood Odbrojavanje Lov na vuka Riječni duh Kapetanova tajna Okršaj u Los Angelesu Svratište obješenih Oštrica u sjeni Lažna optužba Imanje pod opsadom Dvoboj u svemiru Specijalni agent Opsjednutost vatrena ptica Divlja djevojka Nasljedstvo Fitzmayerovih Kraken Otočka sjupina Kapetan Midnight Tajna jednoroga Granland Fatalno oružje Sotonski Mortimer Majstorski udarac Princ noći Strah na visokoj Sieri Golgota Smrtonosni bljesak Dvoboj u sumrak Plaćenici Prokleta dolina Željezni narednik Bijeg u slobodu Skrivena utvrda Kraljica mrtvog grada Carstvo Songaja Zemlja slobode Opsjednuti Nulta godina Darkwooda Dolina vjetra Užasno prokletstvo
Mister No: Sotonski znakovi Gospodar mraka Pokolj indijanski ratnik Bez milosti Zlatni trokut Legenda o Butchu Cassidiju Patagonija Kolumbijac Dvoje na meti Štovatelji zla Barun Samedi Otmičari Ratni zarobljenik Heroji bez slave
Alan Ford: Nestvarno vrijeme Blago Inka Dva srca i jedna koliba Nijemi čovjek Turluk Mister Božić Državni vređač br. 1 Živa mumija Noć zvijezda Traži se Alex Barry Daj, daj, daj Superhik Čuvaj se bombe U strahu su velike oči Frit i Frut Dobra stara vremena Zločin lorda Sevillea Mračan posao Otello Grbavac crkve Notre Dame Moby Dick Minga i Manga Hakeri Ustanak Berta i Berte Hollywood Wow Unajmljuje se ubojica Božićni duh Izgrebi i kidaj 31.12.2097. Božićna pljačka Srdačno vaš lakrdijaš Gumiflex Povratak u dimenziju XL superhikčina
Blek: Gusari Avantura u Francuskoj Bostonski fantom Osveta Čavkaša
Komandant Mark: Uzbuna u tvrđavi Bijeli vrač
|
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 28/09/2008 : 20:40:40
|
nazalost mozda bi mi jedino trebao zagor 52 kraken i nista posebno a imam nekih 4-5 mister noa pogledat cu... |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts
Posted - 28/09/2008 : 22:08:57
|
hajd vidi,ako imas nekog da prodaje ili mijenja poslaji kontakt..danas sam nabavio jos 40tak zagora, 10tak ZS i Blek LMS, pa ce ovi Ludens i Extra staviti takodje za zamjenu |
 |
|
toxic_el
Starting Member
Serbia
1 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 29/09/2008 : 19:06:22
|
Pozdrav! Da li bi ti ipak prodao sve ove romane i koliko (u eurima)? Trazim tako jer nemam za zamjenu, vec pravim kolekciju. Hvala
 |
 |
|
rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts
Posted - 29/09/2008 : 19:49:57
|
samo u slucaju da nadjem da kupim ovo sto trazim, tada bih i mogao jer mi je onda svejedno...cijena? pojma ti nemam, ovisi sta bi i koliko, a bilo bi prema prosjecnoj cijeni na aukcijama, ako ne jeftinije skljuplje ne bi sigurno...
|
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 29/09/2008 : 21:45:37
|
evo ja sam pogledao i od mister noa imam
kupus begunci i zraci smrti(malo bolji od prvog)
braca po krvi cista petica i rijedak strip :) |
 |
|
rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
|
rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts
Posted - 03/10/2008 : 09:27:23
|
hajd javi se na PM ili mail, ja sam na Otoci...pa da vidim ima li jos sta, mislim da cu odustati do skupljanja Mr No :D
|
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 03/10/2008 : 15:24:59
|
quote: Originally posted by rssc
hajd javi se na PM ili mail, ja sam na Otoci...pa da vidim ima li jos sta, mislim da cu odustati do skupljanja Mr No :D
Nije ti ukljucen PM u opcijama a mail mi ne radi ovaj registracijski... javi se na adin_ligata@yahoo.com  |
 |
|
|
Topic  |
|