forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Brad Barron VČ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/02/2009 : 17:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ro znaci da su ta dva specijalca kao 5 redovnih brojeva, pa imamo Breda u obimu 23 redovna broja
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2009 : 18:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Mislis da nije jedna prica u jednom specijalcu ili...???

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 10/02/2009 18:16:17
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/02/2009 : 01:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ma ne, samo komentarisem da se ukupna duzina serijala povecala za jos 480 stranica sto je isto sto i pet redovnih epizoda
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 15:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Ma ne, samo komentarisem da se ukupna duzina serijala povecala za jos 480 stranica sto je isto sto i pet redovnih epizoda

A to.Ok!

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/02/2009 : 15:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ja se samo pitam kad cemo videti te specijalce, mislim ovim tempom...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 18:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa to je i meni,kontam da su ih oni izdali kad se zavrsio redovni,a ako kod nas bude tako,bogami cemo se nacekati.Mada izgledaju extra,jos kad pomislim da imaju 240 strana...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/02/2009 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa i oni ce doci na red, to je kratak serijal i iako se i ja slazem da bi prava mera za njega bio dvomesecni ritam, i ovako je to ok
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 11/02/2009 : 21:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
uz dragonera mije bb najdraze "osvjezenje" strip scene u zadnje vrijeme. prvi dojam mi je odlican. volio bih da vc pocne da izdaje i demijana, nik rajdera i volta kao kiosk izdanja, to bi bilo super...

nemam potpis!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 22:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TraX

uz dragonera mije bb najdraze "osvjezenje" strip scene u zadnje vrijeme. prvi dojam mi je odlican. volio bih da vc pocne da izdaje i demijana, nik rajdera i volta kao kiosk izdanja, to bi bilo super...

U redu je zelja za novim izdanjima ili davno zaboravljenim, ali to ne moraju biti svi oni koji je najavio ili objavljuje Libellus. Pa ima Bonelli jos junaka.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/02/2009 : 23:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

U redu je zelja za novim izdanjima ili davno zaboravljenim, ali to ne moraju biti svi oni koji je najavio ili objavljuje Libellus. Pa ima Bonelli jos junaka.

Brendon bi dobro legao

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 11/02/2009 : 23:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Zanima me da li se prica u ta dva specijalca naslanja na 18-ti broj,ili je radnja u osamnaestici zavrsena,a u specijalcima se obradjuje nesto drugo?
Bred je inace odlican strip,meni je bas fazon da toliko cekam na sledeci nastavak,daje neku draz.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 23:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

quote:

quote:

Brendon bi dobro legao

Recimo.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/02/2009 : 01:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Zanima me da li se prica u ta dva specijalca naslanja na 18-ti broj,ili je radnja u osamnaestici zavrsena,a u specijalcima se obradjuje nesto drugo?
Bred je inace odlican strip,meni je bas fazon da toliko cekam na sledeci nastavak,daje neku draz.

Meni je to malo presporo jer skoro da zaboravim delove radnje iz prethodnog broja, ali dva meseca bi mi bilo ok
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 12/02/2009 : 01:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by tumen

Meni je to malo presporo jer skoro da zaboravim delove radnje iz prethodnog broja, ali dva meseca bi mi bilo ok

Da,mogao bi ipak Bred da izlazi na 2 meseca,to bi nekako bilo bas po meri.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2009 : 15:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
procitao prvi broj
izgleda super

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 12/02/2009 : 16:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Wicked

quote:

quote:

Brendon bi dobro legao

Recimo.

naravno, slazem se, demijana sam naveo jer mi je isto super. ali mi je nekako preskup da placam knjige, pa zato spominjem kiosk izdanje, malo promjene bi dobro doslo. vidite i sami reakcije na bb i dragonera. super stvari!

nemam potpis!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/03/2009 : 13:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Evo ja se malo potrudio da nadjem ovaj topik pa da ovde ostavljamo komentare za Bred Berron br 3.Meni je odlican kao i prethodna dva,malo mi crtez ne lezi ali ni to nije lose.Lepo se prica razvija,stvarno je zasad sve ok,samo da se tako nastavi.

Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 20/03/2009 : 14:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message  Reply with Quote
evo i ja se pridruzujem fanovima BB. Stoji to da je crtez nesto slabiji u BB (ali molim te pogledaj svih 15 DD VC ni jedan nije nesto posebno nacrtan). Ono sto drzi serijal za sada jesu ljudi i njihovo ponasanje kada je u pitanju prezivljavanje (gotovo da bi mogao biti survival horror da su isli na tu loptu). Trojka je, kao i dvojka u ostalom, vezana vise za samu strukturu licnosti prezivelih, njihovo snazazenje u zemlji koja je ostala sama, bez zakona, osim onog za prezivljavanje...u trojci idu i dalje. Prikazuju da ne postoji udruzivanje ljudi samo da bi preziveli, nego i da bi proziveli najgore nagone koji su bili uspesno potiskivani postojanjem zakona...a sada...nema zakona, zivot ne vredi mnogo, pritisak je ogroman, ljudi pucaju po savovima gde su najtanji...
Nadam se da ce samo prica ici linijom koju su izabrali...

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2009 : 14:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Crtež u prvom broju je odličan. U druga dva broja koja smo imali prilike da čitamo kvalitet crteža rapidno opada. Mislim da sam čitao da kod Bred Berona svaka epizoda ima različitog crtača. Međutim, dobro je što je serijal ograničen na svega 18 brojeva. Nema se ovde šta dalje i više pričati. Za sada mi se čini kao veoma dobar serijal, bar prema prva tri broja. Drugi broj mi se nije svideo jer je sva ona priča oko Erika Kirkarda mogla komotno i da izostane.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/03/2009 : 20:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da vam iskreno kažem ni sam crtež nije toliko loš, ima i dosta gorih.Lepši mi je ovaj crtež nego Ane Lazarini u 2. broju.Taj mi je bio baš loš.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/03/2009 : 23:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Da vam iskreno kažem ni sam crtež nije toliko loš, ima i dosta gorih.Lepši mi je ovaj crtež nego Ane Lazarini u 2. broju.Taj mi je bio baš loš.

Sovinista???

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7970 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 21/03/2009 : 10:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Crtež u prvom broju je odličan. U druga dva broja koja smo imali prilike da čitamo kvalitet crteža rapidno opada. Mislim da sam čitao da kod Bred Berona svaka epizoda ima različitog crtača. Međutim, dobro je što je serijal ograničen na svega 18 brojeva. Nema se ovde šta dalje i više pričati. Za sada mi se čini kao veoma dobar serijal, bar prema prva tri broja. Drugi broj mi se nije svideo jer je sva ona priča oko Erika Kirkarda mogla komotno i da izostane.

sasvim je dovoljno 18 epizoda za ovakav serijal.da je potrajao duze bio bi bas kao spanske sapunice.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 20:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by goksi

sasvim je dovoljno 18 epizoda za ovakav serijal.da je potrajao duze bio bi bas kao spanske sapunice.

Potpisujem!Dobro je sto izdaju ove specijalce.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 07/06/2009 : 14:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Da li je moguce?!?!?!
Sledece nedelje ponovo izlazi Brad Barron!
Brad Barron 4-Osvajaci
Meni se cini kao da je proslo godinu dana,skroz sam zaboravio sta se radilo u proslim brojevima

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 07/06/2009 : 14:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Da, covece...moglo bi ovo da ide i na 2 meseca.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000