Author |
Topic  |
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 10/02/2009 : 18:15:33
|
Mislis da nije jedna prica u jednom specijalcu ili...??? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 10/02/2009 18:16:17 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 11/02/2009 : 01:59:08
|
Ma ne, samo komentarisem da se ukupna duzina serijala povecala za jos 480 stranica sto je isto sto i pet redovnih epizoda |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/02/2009 : 15:03:11
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ma ne, samo komentarisem da se ukupna duzina serijala povecala za jos 480 stranica sto je isto sto i pet redovnih epizoda
A to.Ok! |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 11/02/2009 : 15:09:18
|
Ja se samo pitam kad cemo videti te specijalce, mislim ovim tempom... |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 11/02/2009 : 18:07:51
|
Pa to je i meni,kontam da su ih oni izdali kad se zavrsio redovni,a ako kod nas bude tako,bogami cemo se nacekati.Mada izgledaju extra,jos kad pomislim da imaju 240 strana... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 11/02/2009 : 21:44:01
|
Pa i oni ce doci na red, to je kratak serijal i iako se i ja slazem da bi prava mera za njega bio dvomesecni ritam, i ovako je to ok |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 11/02/2009 : 21:58:44
|
uz dragonera mije bb najdraze "osvjezenje" strip scene u zadnje vrijeme. prvi dojam mi je odlican. volio bih da vc pocne da izdaje i demijana, nik rajdera i volta kao kiosk izdanja, to bi bilo super... |
nemam potpis! |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 11/02/2009 : 22:05:34
|
quote: Originally posted by TraX
uz dragonera mije bb najdraze "osvjezenje" strip scene u zadnje vrijeme. prvi dojam mi je odlican. volio bih da vc pocne da izdaje i demijana, nik rajdera i volta kao kiosk izdanja, to bi bilo super...
U redu je zelja za novim izdanjima ili davno zaboravljenim, ali to ne moraju biti svi oni koji je najavio ili objavljuje Libellus. Pa ima Bonelli jos junaka. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 11/02/2009 : 23:28:48
|
quote: Originally posted by Kit Carson
uz dragonera mije bb najdraze "osvjezenje" strip scene u zadnje vrijeme. prvi dojam mi je odlican. volio bih da vc pocne da izdaje i demijana, nik rajdera i volta kao kiosk izdanja, to bi bilo super...
U redu je zelja za novim izdanjima ili davno zaboravljenim, ali to ne moraju biti svi oni koji je najavio ili objavljuje Libellus. Pa ima Bonelli jos junaka.
Brendon bi dobro legao    |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 11/02/2009 : 23:45:12
|
Zanima me da li se prica u ta dva specijalca naslanja na 18-ti broj,ili je radnja u osamnaestici zavrsena,a u specijalcima se obradjuje nesto drugo? Bred je inace odlican strip,meni je bas fazon da toliko cekam na sledeci nastavak,daje neku draz. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 11/02/2009 : 23:50:55
|
quote: Originally posted by Wicked
U redu je zelja za novim izdanjima ili davno zaboravljenim, ali to ne moraju biti svi oni koji je najavio ili objavljuje Libellus. Pa ima Bonelli jos junaka.
Brendon bi dobro legao   
Recimo.  |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 12/02/2009 : 01:07:10
|
quote: Originally posted by tumen
Zanima me da li se prica u ta dva specijalca naslanja na 18-ti broj,ili je radnja u osamnaestici zavrsena,a u specijalcima se obradjuje nesto drugo? Bred je inace odlican strip,meni je bas fazon da toliko cekam na sledeci nastavak,daje neku draz.
Meni je to malo presporo jer skoro da zaboravim delove radnje iz prethodnog broja, ali dva meseca bi mi bilo ok |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 12/02/2009 : 01:38:00
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by tumen
Zanima me da li se prica u ta dva specijalca naslanja na 18-ti broj,ili je radnja u osamnaestici zavrsena,a u specijalcima se obradjuje nesto drugo? Bred je inace odlican strip,meni je bas fazon da toliko cekam na sledeci nastavak,daje neku draz.
Meni je to malo presporo jer skoro da zaboravim delove radnje iz prethodnog broja, ali dva meseca bi mi bilo ok
Da,mogao bi ipak Bred da izlazi na 2 meseca,to bi nekako bilo bas po meri. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 12/02/2009 : 16:26:07
|
quote: Originally posted by Wicked
Brendon bi dobro legao   
Recimo. 
naravno, slazem se, demijana sam naveo jer mi je isto super. ali mi je nekako preskup da placam knjige, pa zato spominjem kiosk izdanje, malo promjene bi dobro doslo. vidite i sami reakcije na bb i dragonera. super stvari! |
nemam potpis! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 20/03/2009 : 13:51:55
|
Evo ja se malo potrudio da nadjem ovaj topik pa da ovde ostavljamo komentare za Bred Berron br 3.Meni je odlican kao i prethodna dva,malo mi crtez ne lezi ali ni to nije lose.Lepo se prica razvija,stvarno je zasad sve ok,samo da se tako nastavi. |
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 20/03/2009 : 14:23:47
|
evo i ja se pridruzujem fanovima BB. Stoji to da je crtez nesto slabiji u BB (ali molim te pogledaj svih 15 DD VC ni jedan nije nesto posebno nacrtan). Ono sto drzi serijal za sada jesu ljudi i njihovo ponasanje kada je u pitanju prezivljavanje (gotovo da bi mogao biti survival horror da su isli na tu loptu). Trojka je, kao i dvojka u ostalom, vezana vise za samu strukturu licnosti prezivelih, njihovo snazazenje u zemlji koja je ostala sama, bez zakona, osim onog za prezivljavanje...u trojci idu i dalje. Prikazuju da ne postoji udruzivanje ljudi samo da bi preziveli, nego i da bi proziveli najgore nagone koji su bili uspesno potiskivani postojanjem zakona...a sada...nema zakona, zivot ne vredi mnogo, pritisak je ogroman, ljudi pucaju po savovima gde su najtanji... Nadam se da ce samo prica ici linijom koju su izabrali... |
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/03/2009 : 14:38:08
|
Crtež u prvom broju je odličan. U druga dva broja koja smo imali prilike da čitamo kvalitet crteža rapidno opada. Mislim da sam čitao da kod Bred Berona svaka epizoda ima različitog crtača . Međutim, dobro je što je serijal ograničen na svega 18 brojeva. Nema se ovde šta dalje i više pričati. Za sada mi se čini kao veoma dobar serijal, bar prema prva tri broja. Drugi broj mi se nije svideo jer je sva ona priča oko Erika Kirkarda mogla komotno i da izostane. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/03/2009 : 20:10:05
|
Da vam iskreno kažem ni sam crtež nije toliko loš, ima i dosta gorih.Lepši mi je ovaj crtež nego Ane Lazarini u 2. broju.Taj mi je bio baš loš. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 20/03/2009 : 23:33:45
|
quote: Originally posted by anto
Da vam iskreno kažem ni sam crtež nije toliko loš, ima i dosta gorih.Lepši mi je ovaj crtež nego Ane Lazarini u 2. broju.Taj mi je bio baš loš.
Sovinista???   |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7970 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 10:06:03
|
quote: Originally posted by goksi
Crtež u prvom broju je odličan. U druga dva broja koja smo imali prilike da čitamo kvalitet crteža rapidno opada. Mislim da sam čitao da kod Bred Berona svaka epizoda ima različitog crtača . Međutim, dobro je što je serijal ograničen na svega 18 brojeva. Nema se ovde šta dalje i više pričati. Za sada mi se čini kao veoma dobar serijal, bar prema prva tri broja. Drugi broj mi se nije svideo jer je sva ona priča oko Erika Kirkarda mogla komotno i da izostane.
sasvim je dovoljno 18 epizoda za ovakav serijal.da je potrajao duze bio bi bas kao spanske sapunice. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2009 : 20:15:29
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by goksi
Crtež u prvom broju je odličan. U druga dva broja koja smo imali prilike da čitamo kvalitet crteža rapidno opada. Mislim da sam čitao da kod Bred Berona svaka epizoda ima različitog crtača . Međutim, dobro je što je serijal ograničen na svega 18 brojeva. Nema se ovde šta dalje i više pričati. Za sada mi se čini kao veoma dobar serijal, bar prema prva tri broja. Drugi broj mi se nije svideo jer je sva ona priča oko Erika Kirkarda mogla komotno i da izostane.
sasvim je dovoljno 18 epizoda za ovakav serijal.da je potrajao duze bio bi bas kao spanske sapunice.
Potpisujem!Dobro je sto izdaju ove specijalce. |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
wesskowaz