Šta je VČ trebalo izdavanje Zagora nikako mi nije jasno. Čovek sa jednom sekirom i pištoljem pobije 3000 indijanaca, sruši 20 vojničkih utvrđenja, pobedi 10 čarobnjaka, proputuje kompletan svet i još stigne Čika da nahrani.
Milim dajte...
Markos ne skreći sa teme nego odgovori otkud tebe u ekipi za BB
Ma moj doprinos je stvarno minoran, pomogao sam oko nekih problematičnih izraza i imena u prijevodu, ništa posebno. Stavili su me vjerojatno samo zato što sam se protivio, a i da bi se Dušman mogao hvaliti da radi u istoj redakciji sa mnom:)
Šta je VČ trebalo izdavanje Zagora nikako mi nije jasno. Čovek sa jednom sekirom i pištoljem pobije 3000 indijanaca, sruši 20 vojničkih utvrđenja, pobedi 10 čarobnjaka, proputuje kompletan svet i još stigne Čika da nahrani.
Milim dajte...
Markos ne skreći sa teme nego odgovori otkud tebe u ekipi za BB
Ma moj doprinos je stvarno minoran, pomogao sam oko nekih problematičnih izraza i imena u prijevodu, ništa posebno. Stavili su me vjerojatno samo zato što sam se protivio, a i da bi se Dušman mogao hvaliti da radi u istoj redakciji sa mnom:)
Nesto su mi poznate Dusmanove aspiracije u slicnim situacijama
kupio sam ga juce i to jedva,trazio sam ga na par trafika i na samo jednoj sam ga nasao :) procitao sam ga i mogu reci da nije lose bolje reci valja pravo osvezenje posle svega do sad vidjenog jako je lose sto ide na 3 meseca al aj prezivece se.
Ja sam ga danas kupio u Novom Sadu, i tamo sam ga nasao sasvim slucajno jer ga ni tamo na vecini kioska nije bilo. Ocito ga je dobila samo neka od mreza kioska.
Sad sam pročitao BB i mogu se složiti da je sasvim dobar strip, izvan mojih očekivanja.Crtež je odličan,čist, radnja zanimljiva, drži pažnju, nije banalizovana kako sam ačekivao. A inače i nisam neki fan SF-a.Šteta stvarno što ne ide češće. A što se tiče Dampira i on mi je sasvim ok.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!