forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Brad Barron VČ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 19:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

I ja bih ga voleo malo cheshce, prvi broj obecava. Malo podseca na Fear Agent po prichi, ja volim te tresherske 50s nauchno fantastichne priche koje ne dave uredjenjem drzhave i politikom kao Star Wars/Star Trek zhanr sf-a, nego prate baju koji ide okolo i roka vanzemaljce laserom, shto je Isus i naumio za ovaj zahnr.

Zao mi je, moram se usprotiviti iako jos nisam procitao strip!

A i uostalom, zar u SW nemas dovoljno pucacine i rokanja u poredjenju sa "davljenjem oko drzavnog uredjenja"

Nije ni bitno uostalom, samo osecam da je moja duznost ustati u odbranu datog filmskog ostvarenja!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 18/10/2008 19:16:32
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/10/2008 : 20:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Znao sam da diram u osinjak.

Ali, ipak, nemam ja nishta protiv SW, obecavam. Chak sam i gledao ovo poslednje animirano govno i potonju seriju koja je zapravo sasvim solidna a trenutno ide u Americi, kao i svih 6 filmova. Ali shta cu kad sam sucker za nostalgiju. No, ipak, nekako je ceo sf posle SW postao tako organizovan i osmishljen, nedostaju mi dani filmova u kome neko jetpackom leti po svemiru sa balonom oko glave i ubija gumene oktopode. To je ipak bilo zabavnije doba.

Edited by - Le Samourai on 18/10/2008 20:16:13
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Znao sam da diram u osinjak.

Ali, ipak, nemam ja nishta protiv SW, obecavam. Chak sam i gledao ovo poslednje animirano govno i potonju seriju koja je zapravo sasvim solidna a trenutno ide u Americi, kao i svih 6 filmova. Ali shta cu kad sam sucker za nostalgiju. No, ipak, nekako je ceo sf posle SW postao tako organizovan i osmishljen, nedostaju mi dani filmova u kome neko jetpackom leti po svemiru sa balonom oko glave i ubija gumene oktopode. To je ipak bilo zabavnije doba.

Ma nemoj da se zezas!

Ma nisam ja bio ozbiljan, nego sam dobio naviku da ovde na Forumu kad god neko ispali neku protiv SW, ja odma' odgovorim, 80% zezanja i 20% principa!
Inace, i ja gledam seriju, i mislim da je prilicno OK, mada jeste malo detinjasta i animacija je na losem nivou
Ali ipak - SW je to!

Izvinjavam se svima na offtopicu!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

choco
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
73 Posts

Member since 13/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 15:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send choco a Private Message  Reply with Quote
evo napokon i ja nabavih ovog Brada. meni se stvarno svidio. uglavnom kupujem :)
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/12/2008 : 15:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
A kad je termin za drugi broj?
Uskoro?
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 15:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message  Reply with Quote
25. Decembra
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/12/2008 : 00:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Sad kad vidim da se blizi taj drugi broj, moram da kazem da je 3 meseca previse za ediciju koja na neki nacim ima nastavke, Za specijalce je to sasvim ok, ali za Breda je to predugo. Ako mu padne prodaja, bice to samo zbog toga
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/12/2008 : 01:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
To se i meni čini. Mislim da bi makar on morao imati brži tempo izlaska. Ipak je to redovno izdanje na 96 stranica.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17904 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/12/2008 : 10:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
stvarno prekratko
ja se bavim mislju da sve sakupim i onda citam :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/12/2008 : 10:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Možda bi bilo dobro da izdaju dvobroje ili trobroje. Prvi broj mi se dopao ali moramo predugo čekati na sljedeći broj.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/12/2008 : 11:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Posebno je prblematichno shto ovaj serijal ima relativno lajt prichice sa dosta akcije, bash vrishti da sledeci broj izadje shto pre. Nema taj skoro pa albumski osecaj, kao recimo ovaj postrevolucionarni Marti.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/12/2008 : 14:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Tacno tako,brzo se procita,a onda vecnost dok izadje drugi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 16/12/2008 : 22:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Njima je i trebalo nesto sto mogu da razvuku,ali ne u nedogled,zato i ide tako retko,ne verujem da ima sanse da ide brze tako da cemo morati da cekamo vise od dve godine da bismo sakupili sve...Svima kojima se dopao prvi broj ostaje samo da se naoruzaju strpljenjem

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/12/2008 : 22:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Možda je najbolje sačekati da izađu sva 18 broja + 1 specijalac, a to je nekih 4-5 godina, a onda ih u jednom dahu pročitati, to bi bio doživljaj
Šalu na stranu, stvarno treba ubrzati ritam izlaženja, bar na drugi mesec, ovako kad izađu novi brojevi trebalo bi ponovo čitati predhodne, ne toliko zbog utvrđivanja gradiva, koliko zbog dinamičnosti samog serijala i potpunijeg doživljaja. Pošto sam veliki ljubitelj SF filmova, naročito SF serija, poznat mi je osećaj ranijih vremena, kada se čekalo nedelju dana da bi se gledala epizoda neke serije, dok danas možeš nabaviti komletne serije sa svim epizodama i odjednom ih pogledati. Pre neki mesec seriju "Lost", prve tri sezone 78 epizoda odgledao sam za tri-četiri dana. E, tako bi bilo super i sa Brad Barronom, ali valjda će i to biti jednog dana!
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 17/12/2008 : 19:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Ja ne citam dok ne izadju svi brojevi BB-doduse,priznajem da sam procitao 1. br,cisto da vidim kakav je;tako radim kad su svi stripovi u pitanju,nije mi tesko da skupim 3-4 stripa da kompletiram epizodu-ja sam Akiru kupovao i ostavljao po strani dok nisu izasli svi brojevi,40 meseci sam cekao da procitam
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 17/12/2008 : 20:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlada035

Ja ne citam dok ne izadju svi brojevi BB-doduse,priznajem da sam procitao 1. br,cisto da vidim kakav je;tako radim kad su svi stripovi u pitanju,nije mi tesko da skupim 3-4 stripa da kompletiram epizodu-ja sam Akiru kupovao i ostavljao po strani dok nisu izasli svi brojevi,40 meseci sam cekao da procitam

Isti slučaj i kod mene. "Poslednja Tula" od Zagora čitaću kada izađu još dva nastavka. Trenutno čitam Tex-ovog "Mefista", stigao sam do br. 3 "Moć tame". Što se tiče BB, pročitao sam br.1, i ostale brojeve čitaću odmah, ipak je to kratak serijal, a trajaće dugo, pa kad jednog dana skupim sve brojeve onda sve odjednom.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17904 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/12/2008 : 21:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
:D ja citam
jer obicno zaboravim sta sam procitao
pa mi svejedno :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 22:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
Brad Baron je odlican. Jedva cekam da izadje sledeci broj. Inace ovaj prvi broj je medju slabijim epizodama a sledece ce biti mnogo jace.

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 19/12/2008 : 23:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

Onda da sakupljamo ?

I.TE.KAKO
Kupujem.i.kolekcioniram.sva.izdanja.od.VČ
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/12/2008 : 23:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrav

Brad Baron je odlican. Jedva cekam da izadje sledeci broj. Inace ovaj prvi broj je medju slabijim epizodama a sledece ce biti mnogo jace.

Iz tvojih usta u božije uši. Ako je kec slabiji od ostalih onda će ovo da bude meni jedan od omiljenih stripova definitivno.
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
Goksi druze, i meni, i meni...

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/12/2008 : 10:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Bred Baron je odličan ali u kurcu...nije mi jasno da postoje ljudi koji kupuju sve živo
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 20/12/2008 : 11:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Bred Baron je odličan ali u kurcu...nije mi jasno da postoje ljudi koji kupuju sve živo

Profesore ako se tebi ne svidja Brad ne moras da ga kupujes. Nema potrebe da vredjas tudje ukuse , zar ne? A pogotovo tako vulgarno.

Edited by - mrav on 20/12/2008 11:03:51
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 20/12/2008 : 16:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

a meni nije jasno da postoji neko ko kupuje samo Zagora, a ostalo ne samo da ne kupuje, nego ide okolo i pljuje (a da u vecini sluchajeva nije ni prochitao).
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/12/2008 : 18:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bred Baron je odličan ali u kurcu...

ja uopce ne shvacam ovu rečenicu!
valjda sam pametan, ali glup...
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page