forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 17/08/2011 : 23:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Rise of the Planet of the Apes

PotA mi je jedan od drazih serijala (ne racunajuci Burtonov promasaj) pa sam zato jedva cekao na ovaj film. Nisam puno ocekivao, ali na zalost dobio jos manje od toga.
Nije mi jasno odkud osmica na imdb? Scenarij je pun rupa, a prica je za malu djecu. Najvise me smeta kad se forsira sucut prema majmunima, jer CGI ipak nije na toj razini da bi mogao to nekako realno prihvatiti. Umjesto kvalitetnog scenarija, dobijemo jeftinu pricu koja bazira na emocijama i empatiji.
Drugi dan sam odmah morao pogledati jedinicu iz `68 da popravim utisak, kakva je to samo razlika, Rise of the PotA je smijurija.

4/10
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2011 : 23:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

PotA mi je jedan od drazih serijala (ne racunajuci Burtonov promasaj) pa sam zato jedva cekao na ovaj film. Nisam puno ocekivao, ali na zalost dobio jos manje od toga.
Nije mi jasno odkud osmica na imdb? Scenarij je pun rupa, a prica je za malu djecu. Najvise me smeta kad se forsira sucut prema majmunima, jer CGI ipak nije na toj razini da bi mogao to nekako realno prihvatiti. Umjesto kvalitetnog scenarija, dobijemo jeftinu pricu koja bazira na emocijama i empatiji.
Drugi dan sam odmah morao pogledati jedinicu iz `68 da popravim utisak, kakva je to samo razlika, Rise of the PotA je smijurija.

4/10

Mislim da je ovo razlog.Klinci vladaju filmsko/muzičkim dešavanjima i većina stvari se namenski pravi za njih. Pogledaj samo koji su filmovi prvi po zaradi, ili koji su najprodavaniji albumi poslednjih godina.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/08/2011 : 23:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Planet of the Apes je bio (i još je) toliko genijalan film na više razina, i po meni ne bi smio imati nikakve nastavke, a kamoli remake ili prequel.

Tako da ovo novo neću gledat. Ne privlači me ni najmanje.

Ok, lažem. Film ima jedan element koji me privlači.

Ali nju ću radije gledat u Immortalsima.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/08/2011 : 01:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

PotA mi je jedan od drazih serijala (ne racunajuci Burtonov promasaj) pa sam zato jedva cekao na ovaj film.

vidiš, jedan moj frend kaže kak mu je Burtonov remake bio vrhunski i bolji od originala - inače je lud za tim serijalom i nabavio je tu Burtonovu verziju na VHS-u čim je film izašao.

ja bi se složio s tobom - meni su oni filmovi s pokojnim Roddyjem McDowallom i Charltonom Hestonom bili odlični, a Burtonov remake mi je bio sranje. zato nisam ni išao gledat ovaj novi film u Cinestar.

prosurfao sam malo po netu i zadovoljan sam bar zbog toga što Tobey Maguire nije dobio ulogu u ovom filmu (odbijen je, thank God) a na njegovo mjesto je došao njegov stari frend James Franco. vidio sam i da su među glumačkom postavom i Andy Serkis (koji je glumio King Konga u Jacksonovom remakeu iz 2005.) i Tom Felton, pa su valjda oni jedan od pozitivnih elemenata ovog filma...
btw, otkud onda ovaj film ima 82% na Rotten Tomatoesu?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 18/08/2011 01:12:02
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/08/2011 : 01:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

btw, otkud onda ovaj film ima 82% na Rotten Tomatoesu?

Kritičari ga vole, kao i publika. Već je drugi tjedan zaredom prvi po zaradi u američkim kinima.

Inače, već sam naučio da nema smisla zanemariti film koji se reklamira kao prequel, remake ili reboot. Jednostavno ga treba pogledati i vidjeti kako stoji na vlastitim nogama.

Zato, ovih dana ću pogledati Rise of the Planet of the Apes u kinu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2011 : 10:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/272260/Ridli-Skot-snima-drugi-deo-Blejd-Ranera

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/08/2011 : 18:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/272260/Ridli-Skot-snima-drugi-deo-Blejd-Ranera

Znaci stari se opet prebacio na sci-fi, prvo Alien pa sad i nastavak Blade runnera. Moze li ga u nekom segmentu nadmasiti?

Sto se Aliena tice, nedavno procitao da Sigourney Weaver zeli jos jednom postati porucnica Ripley, jer da prica o njoj nije dorecena. Prijatno iznenađenje, jer kad su zavrsili na Alienu IV, Sigourney je rekla da je ovo definitivno zadnji put, jer mrzi Aliene:)

Jbg nadam se da nije prekasno za nju jer mi je Ripleyeva kao female hero uvijek bila No1.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/08/2011 : 18:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ali čitao sam na netu da je Ridley htio raditi prequel/sequle aliena, i sve je bilo spremno pa je uletio Lindelhof (Lost) i ponovno napisao skriptu za film koji se sad zove Prometheus. Ali je u osnovi Alien.

No, ovo za Ridleya i Blade Runnera jedva čekam... Mislim original je original, ali s druge strane očekujem još od te franšize, baš zbog legendarnog settinga, likova i replikanata! Bolje neki nastavak od Scotta nego pokušaj remakea od strane Marcusa Nispela naprimjer...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/08/2011 : 18:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Da, znam za to, ali u stvari prica ipak jeste prequel Aliena ako sam dobro shvatio? Mislim bit ce Gigerovih stvorova jel?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/08/2011 : 18:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto se Aliena tice, nedavno procitao da Sigourney Weaver zeli jos jednom postati porucnica Ripley, jer da prica o njoj nije dorecena. Prijatno iznenađenje, jer kad su zavrsili na Alienu IV, Sigourney je rekla da je ovo definitivno zadnji put, jer mrzi Aliene:)

To je rekla i poslije treceg dijela, zato je tu i umrla.
Ali, s obzirom da je izostala velika karijera kojoj se nadala, nije nimalo cudo da se vraca jedinoj ulozi koja moze da joj donese pristojnu lovu.

Edited by - King Warrior on 19/08/2011 18:54:46
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2011 : 20:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, znam za to, ali u stvari prica ipak jeste prequel Aliena ako sam dobro shvatio? Mislim bit ce Gigerovih stvorova jel?

Koliko sam ukapirao, film će obradjivati taj Alien univerzum. Tako da će u neku ruku biti prequel, ali bez likova iz sage, već će pričati o onome što se dešavalo pre nego što je stigao Nostromo.

Kako god, Scott retko omane, ovaj film i Immortals jedva čekam.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2011 : 20:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I da, Giger će takodje raditi na filmu, to jest, redizajniraće Aliene i ostale kreature.

Mljac, mljac...;-)

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 20/08/2011 : 17:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
DAJ BOŽE DA NE ZARIBAJU!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/08/2011 : 17:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koliko sam ukapirao, film će obradjivati taj Alien univerzum. Tako da će u neku ruku biti prequel, ali bez likova iz sage, već će pričati o onome što se dešavalo pre nego što je stigao Nostromo.

Kako god, Scott retko omane, ovaj film i Immortals jedva čekam.

ovo ce biti prequel slash spin-off
videcemo i Kompaniju, i the great elephant creatures, etc....i bice way cool, garantgarantgarant

a nastavak Blade runnera mu TAKO NIJE TREBAO, NITI JE IKOME POTREBAN, da to nije zdravo....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/08/2011 : 17:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

DAJ BOŽE DA NE ZARIBAJU!

vjerojatno hoće...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/08/2011 : 00:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
UNKNOWN

http://www.imdb.com/title/tt1401152/

Moja ocena 6/10

Nisonovska akcija/triler.. Interesantno za pogledati..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 22/08/2011 00:38:16
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/08/2011 : 08:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Jucer (na HRT2) konacno pogledao i part III Gayspodara prstena... kakve li dosade i razvucenosti.
Ko mi je kriv da se mi sada spava na poslu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/08/2011 : 08:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

UNKNOWN

http://www.imdb.com/title/tt1401152/

Moja ocena 6/10

Nisonovska akcija/triler.. Interesantno za pogledati..

Ovo je bila moja reakcija na taj film pre dva meseca:

quote:

Unknown

Užas. Priča je x puta viđena, na ovaj ili onaj način. 3/10

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/08/2011 : 08:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Inače, pogledah film Hanna...

Sačuvaj Bože. Na momente sam imao utisak da gledam neku epizodu Kobra11.
Obećavajući glumci i ovako sranje od filma, neverovatno.

1/10

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/08/2011 : 09:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
http://www.prometheus-movie.com/

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/08/2011 : 12:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, pogledah film Hanna...

Sačuvaj Bože. Na momente sam imao utisak da gledam neku epizodu Kobra11.
Obećavajući glumci i ovako sranje od filma, neverovatno.

1/10

To sam sledece mislio da gledam..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/08/2011 : 12:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Jucer (na HRT2) konacno pogledao i part III Gayspodara prstena... kakve li dosade i razvucenosti.

O, jeb...

Pa meni su te verzije koje pokazuju na TV-u još prekratke.

Zato sam si kupio extened edition. Blizu 3 i pol sata svaki.

Odsad samo to gledam, svakih godinu-dvije.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/08/2011 : 13:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:

O, jeb...

Pa meni su te verzije koje pokazuju na TV-u još prekratke.

Zato sam si kupio extened edition. Blizu 3 i pol sata svaki.

Odsad samo to gledam, svakih godinu-dvije.

A pazi tek ovo:
Meni je Matrix trilogy 100x puta bolji od ovih razvucenih creva.
Iako znam da sam u manjini sto se toga tice, te nikako ne mislim da je Matrica neki vrh... mozda broj 1, dok mi kod prstenjaka odgovara jedino scenografija (gradova, zamaka).

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/08/2011 : 14:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

potpis...
čini se da je Jackson jedan od onih redatelja koji mrzi montažu i koji ne kuži da je kvaliteta filma važnija od trajanja filma. kod njega je očito obratno. "Prstenova družina" je po meni jedini koji je jedino napravljen baš kako spada, a već u drugom nastavku...

ali pogledajte njegov remake "King Konga" iz 2005. pa ćete vidjet kaj uistinu znači bespotrebno razvuć neki film.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 22/08/2011 14:54:48
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/08/2011 : 14:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A pazi tek ovo:
Meni je Matrix trilogy 100x puta bolji od ovih razvucenih creva.

tu je, ak ništa drugo, Keanu Reeves dokazao da bar ima malo glumačkog talenta....

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.32 seconds. Snitz Forums 2000