forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 564

manhunter
Moderator

Switzerland
25517 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/03/2009 : 22:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by manhunter

A ovaj mi zvuči kao nešto neverovatno debilno. Ovaj drugi deo, da se razumemo.

E, ali u tome i jeste stvar. Gurajuci stvari u najvecu krajnost akcionih filmova, svode choveka na zhivotinju, te tako film u neku ruku jeste glup, najgluplji svih vremena, ali, samim time, na neki nachin brilijantan. U svakom sluchaju, mislim da ti ne mozhe biti neinteresantan.

Jeste, jeste, tako se neko jednog dana pokenjao u limenku, zavario je i rekao da je to umetnost.
Ako mi se ne sviđaju akcioni filmovi, kako će mi se tek svideti film koji ide u najveću krajnost tog žanra?
Neinteresantan?? Pa ako budem brojao broj nelogičnosti u filmu, biće pravi popcorn cinema, inače...
Ali dobro, zvučim samom sebi kao neki geek (čak i sama reč tako gikovski zvuči).

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/03/2009 : 23:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

A ovaj mi zvuči kao nešto neverovatno debilno. Ovaj drugi deo, da se razumemo.

E, ali u tome i jeste stvar. Gurajuci stvari u najvecu krajnost akcionih filmova, svode choveka na zhivotinju, te tako film u neku ruku jeste glup, najgluplji svih vremena, ali, samim time, na neki nachin brilijantan. U svakom sluchaju, mislim da ti ne mozhe biti neinteresantan.

Jeste, jeste, tako se neko jednog dana pokenjao u limenku, zavario je i rekao da je to umetnost.
Ako mi se ne sviđaju akcioni filmovi, kako će mi se tek svideti film koji ide u najveću krajnost tog žanra?
Neinteresantan?? Pa ako budem brojao broj nelogičnosti u filmu, biće pravi popcorn cinema, inače...

E, upravo je u tome i stvar, morash da ga shvatish kao konceptualnu umetnost (shto u sushtini i jeste) i onda ti ostaje samo da ne verujesh svojim ochima shta se u filmu dogadja.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/03/2009 : 11:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

igor - mali masterpiece - sjajan sjajan bolesno sjajan crtić

Gledao sinoć sjajan crtić

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/03/2009 : 11:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

zar nisi gledao Crank?
Jason Statham dobio neki otrov pa treba da mu stane srce,da bi sprjecio mora da cijelo vrijeme bude pod adrenalinom.Super film ,obavezno pogledaj obecavam ti da se neces pokajati

Sta ce biti u drugom dijelu to ne znam,znam da glumi opet Jason Statham,mada je poginuo u prvom dijelu

U biti u zadnjoj sceni kad se desi znaš već šta da ne spoilam, napravi neki mig okom tako da je bilo za pretpostaviti da će biti drugi dio ovog genijalnog trash akcića

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 26/03/2009 : 11:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Ma Crank je totalno zabavna zajebancija, ništa više ne treba očekivati od ovog filma.
Statham je idealan za ovu ulogu.

...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/03/2009 : 09:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Gledam baš Dom za vešanje. Koja scena, jebemti, na početku kad Azrina stara urla na Perhana, a onda dodje muž i objesi je na kuku, a ona i dalje urla i psuje, ahahahaha

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 03/04/2009 : 12:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Jučer pogledao The Spirit i skoro zaspao gledajući. Vizuelno film izgleda jako dobro (rađeno po uzoru na Sin City), ali to je sve što valja. Priča, gluma i dijalozi su za kolutati očima. Sumnjam da će Miller režirati opet u skorije vrijeme.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 03/04/2009 : 12:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

Jučer pogledao The Spirit i skoro zaspao gledajući. Vizuelno film izgleda jako dobro (rađeno po uzoru na Sin City), ali to je sve što valja. Priča, gluma i dijalozi su za kolutati očima. Sumnjam da će Miller režirati opet u skorije vrijeme.

Uskoro će krenuti sa snimanjem Sin City 2 i 3, možda i odjednom oba snimi.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 03/04/2009 : 12:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Da, to sam zaboravio. Ali tu ide u paketu s Rodriguezom i pod njegovim mentorstvom sumnjam da može da kiksa. Mislio sam više na neku solo režiju.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.

Edited by - sinister on 03/04/2009 12:11:39
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 03/04/2009 : 12:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Da, to sam zaboravio. Ali tu ide u paketu s Rodriguezom i pod njegovim mentorstvom sumnjam da može da kiksa. Mislio sam više na neku solo režiju.

Daleko od toga da ne mogu kiksat, a Miller ce priliku za solo režiju imat tamo tek za par godina. Sumnjam da će sad odjednom neki projekt uguravat prije dvojke.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 09/04/2009 : 23:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
Ja sam zadnje pogledao Summer of Sam(Ljeto kada je ubijao Sam):

Izvrstan prikaz Bronxa 70-ih,život građana,likovi,odnosi između njih,gluma,glazba...Nije tipičan film o serijsko
m ubojici,više se fokusira na to kako ubojstva djeluju na građane i općenito život građana.

Nekima smeta jer je predugačak,meni ne,zanimljiv je.
A tek zadnjih 10 minuta- najbolji dio filma,režija,glazba rock- grupe The Who...

Evo i recenzije: http://film.purger.com/recenzije/filmovi/00855.shtml

puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac

sclavi>originalni radovi junjija ita

Edited by - Andrey on 09/04/2009 23:53:02
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40481 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2009 : 23:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja odgledao ovih dana
1. Gallipoli (http://www.imdb.com/title/tt0082432/)
2. A good year (http://www.imdb.com/title/tt0401445/)
3. Ned Kelly (http://www.imdb.com/title/tt0277941/)

Sva 3 su super... Preporucujem..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 17/04/2009 : 00:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Pogledao ovih dana konachno "Roger Dodger", ima nekih 7 godina kako se pojavio...

Roger, lik u kasnim 30-im ima kombinaciju sa sheficom, ali kada ga ona otkachi, on to ne moze da prihvati... Niotkuda se pojavljuje njegov sestric, Nick, i Roger odluchuje da mu pokaze tajne zavodjenja, voda ga po NYC-u chitavu noc i prolaze kroz niz blesavih situacija sa ribama... :)) Po mom ukusu u potpunosti! :)) Sjajni, duhoviti dijalozi.
http://www.imdb.com/title/tt0299117/

Surfujuci, naleteh na review za komediju "Adventureland", pa poshto se lik koji glumi Nicka i tu pojavljuje, izronih "Rogera"...

Pogledao i "Choke" upravo, ekranizacija josh jednog romana Chucka Palahniuka ("Fight club"), ali scenario nikakav - ufonjan i zbrkan...upropashtena sjajna pricha. Kao da se podrazumeva da je neko prochitao knjigu pre filma, pa skachu iz jedne scene u drugu ostavivshi brdo toga nedorecheno. Uz to, ako neshto mrzim kod ekranizacija romana (i stripova takodje), onda je to izmenjen kraj. A dosta sam i ochekivao zbog "Fight cluba"... Ovo bolje zaobidjite i prochitajte ludu, ludu, ludu knjigu (vidite link, ima i odlomak...)!
http://laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=120
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40481 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/04/2009 : 01:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Roger Dodger mi je VRH film... Stvarno... A i jedna od one 2 ribe jeeeeeeee..... Bomba.. :)

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/04/2009 : 22:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam odgledao film nemacke produkcije Die Welle (Talas). Tema filma je autokratija.
Jedan profesor u Nemackoj pokusava svojim ucenicima da dokaze da je itekako moguce i u ovo mederno doba uspostaviti diktatorski rezim i vid drustva ka sto je bilo ono u fasistickoj Nemackoj. A to dokazuje upravo eksperimentom nad njima samima.
Film sam odgledao na preporuku brata i nisam nimalo zazalio! Sjajno je docaran diktatorski rezim koji ne dozvoljava nikakvo odstupanje pojedinca od mase i ujedno primorava ostale koji nisu u njemu, da mu se prikljuce!
Jos jednom preporucujem svima koji nisu gledali film, da ga sto pre potraze i pogledaju!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/04/2009 : 19:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pogledah Marley & me sa o. wilsonom i j. aniston (http://www.imdb.com/title/tt0822832/)

ok film, za pogledati sa ženom/curom
za one koji vole životinje, tj. pse
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 19/04/2009 : 19:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
odgledao jedan sjajan film

Edge of Madness, 1992

http://www.imdb.com/title/tt0287140/

manhunter
Moderator

Switzerland
25517 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/04/2009 : 20:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Otac devetogodišnje Rubine Ali, male Indijke koja je igrala u filmu "Milioner sa ulice", navodno je pokušao da proda devetogodišnju ćerku da je "spase" od života u kartonskim
naseljima Mumbaja.

Britanski tabloid “News of The World” objavio je priču u kojoj tvrdi da je Rafik Kureši tražio 20 miliona rupija (310.000 evra) da ustupi na usvajanje devojčicu koja je širom sveta poznata kao Latika iz filma Denija Bojla.

List navodi da je poslao u Mumbaj reportera koji lažno se predstavio kao bogati šeik iz Dubaija koji je, dirnut filmom, želeo da usvoji devojčicu.

"Da, mi razmišljamo o Rubininoj budućnosti", rekao je otac lažnom šeiku i zamolio ga da o uslovima razgovara sa jednim rođakom koji bolje govori engleski jezik.

"Ako želite da je usvojite, možemo da razgovaramo o tome, ali roditelji bi želeli kompenzaciju", rekao je rođak.

Otac, koji se ranije u više navrata žalio da nije imao finansijske koristi od uspeha "Milionera sa ulice", navodno je rekao i da Rubina "nije obično dete, ona je oskarovsko dete".

Rubina, naravno, ne razume šta se oko nje događa i s velikim osmehom na licu govori o promenama koje su se u njenom životu dogodile posle Oskara i drugih nagrada: "Volim što sam poznata. Svi me sad znaju i svima sam draga. Neki ljudi trče za mnom na ulici i viču moje ime", rekla je mlada zviezda sa neizvesnom budućnošću.

Bojlov film je ove godine osvojio osam nagrada američke filmske akademije, uključujući one za najbolji film i režiju i zaradio preko 200 miliona dolara.

(MONDO)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40481 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/04/2009 : 21:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Majko moja!!!!
A film mi je stvarno dobar... Scena sa malim kad skace u govna zbog autograma je vrh... Mislim da sam pola komsiluka probudio smehom u 3h ujutru.... :)))

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40481 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/04/2009 : 22:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam danas "Valkyrie" (http://www.imdb.com/title/tt0985699/) i odusevio sam se.. Moja preporuka onima koji nisu gledali..

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 19/04/2009 : 22:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Film Notorious me je u neku ruku razocarao, iako su glumci dosta dobro portretisali stvarne licnosti (minus lik koji je glumio 2pac-a) film ide brzopleto sa scene na scenu. Hrpa stvari je lazno i nategnuto, upoznat sam odavno sa njihovom rap scenom i poznate su mi mnoge cinjenice koje je ovaj film izokrenuo.

za zaobici pogotovo ako ste slusali biggija

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/04/2009 : 17:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Gledao sam danas "Valkyrie" (http://www.imdb.com/title/tt0985699/) i odusevio sam se.. Moja preporuka onima koji nisu gledali..

Sta te je tacno odusevilo u ovom filmu?
Jedan od dosadnijih koje sam gledao u posljednje vrijeme i jos jedan propali Tomov pokusaj da se docepa oskara
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40481 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/04/2009 : 20:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Prica me je odusevila.. Znao sam iz istorije da je bilo dosta pokusaja atentata na Hitlera ali za ovaj pojedinacni slucaj nisam... Sve mi je nekako zanimljivo.. Tom Kruza ne varim nikako ali ga nisam ni primetio u ovom filmu kao iritirajucu licnost... Stvarno mi je super film..

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/04/2009 : 20:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Yes man - pogledao jučer i mogu reći skroz dobar i pozitivan film. Jim Carey jako dobar:))
Preporuka svakako...

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/04/2009 : 20:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Btw evo na rtl-u kod nas Lovci na djeveruše pa oni koji subotu navečer provode doma također preporuka...

Go to Top of Page
Page: of 564 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000