forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 555

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/12/2013 : 15:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

a kaj ćemo onda sa Švarcijem? Norrisom? Stalloneom? koji su više od 10 leta od njega stariji?

u penziju, direktiva!

Sve to stoji, pa i to da Gibson i dalje glumi u akcijskim filmovima.

Ali o koliko god velikim zvijezdama bila riječ, činjenica je da njihova imena više ne mogu privući tako široku publiku u kina. Što je vidljivo po njihovim recentnim filmovima, koji su prilično slabo prošli na kino-blagajnama.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/12/2013 : 15:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Jedini koji ga angažiraju su stvarni (Rodriguez) ili prisilni nezavisnjaci (Stallone) i nekadašnja zvijezda Jodie Foster u Beaveru (za nju također nagađam - samo nagađam, bez ikakvih dokaza - da ju se možda marginalizira zbog lezbijstva), a itekako bih ga volio vidjeti u novom Mad Maxu.

Bez obzira na razloge žao mi je što je odlučeno da ga se ne angažira makar za cameo-ulogu, svejedno tko je i zašto tako odlučio, i u tom sam smislu one koji su odluku donijeli nazvao moronima.

Ako se o takvoj odluci uopće raspravljalo.

Inače, barem kako ja to vidim, Rodriguez, Stallone i Foster daleko su od nekih bezazlenih imena u svijetu filma, zar ne?

Također, Gibson još uvijek radi i kao producent, s obzirom da je jedan od osnivača kompanije Icon Productions.

Rodriguez još uvijek jest relativno jako ime, ali nakon neuspjeha Spy Kids 4 i Machete Kills status mu i nije osobit, a i stvarni je nezavisnjak koji radi autonomne projekte na kojima zadržava brojne slobode (da bude politički nekorektan, u nasilju eksplicitan, etički provokativan, na rubu vulgarnosti, da se sprda sa svim i svačim, da bira glumce koje želi).

Stallone producira, piše i režira samog sebe i skupinu suradnika na stvarnom ili mogućem zalasku karijere (Harrison Ford, sam Gibson) čiji se krug širi, i zahvaljujući tome srećom uspijeva plivati serijalom Plaćenici, Escape Planom, Rockyjem i Ramboom. Da nije tako, tko bi ga angažirao, osim starog vuka kakav je Walter Hill na kojeg više malo tko - ako uopće itko - u Hollywoodu računa?

Jodie Foster je prije Elysiuma režirala samu sebe (The Beaver), odnosno angažirao ju je holivudski i američki otpadnik Polanski, koji si je to mogao dopustiti. I to je sve u zadnjih 5 godina, vidjet ćemo što će s njom biti dalje, ali sumnjam da će joj karijera opet uzletjeti. Iako još uvijek izgleda dovoljno dobro a i dalje ne glumi ništa lošije u odnosu na nekad.

U svakom slučaju, Gibson ima posla. Tako da se ne može baš reći da je sasvim nepoželjan. Možda je to bio u vrijeme kada su se nanizali oni incidenti, ali ne čini mi se da je sada takav slučaj.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 06/12/2013 : 15:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

jučer je na Novoj TV bio "Đavolji odvjetnik".

neponovljivi Al Pacino i oduvijek drveni Keanu Reeves

Keanu je nažalost iznimno podcijenjen, posebno kao osoba, a mislim da bi mogao i trebao biti uzor mnogima, za razliku od današnjih instant zvijezdica. Čovjek ima kompleksnu ličnost sa mnogim talentima. Kao glumac je solidan, nekakav prosjek, ali ne mislim da su Gibson ranije spominjan ili Willis puno bolji glumci. Gibson mi je drag najviše radi Mad Maxa, ali ako čemo iskreno uvijek ima isti face expression. Isto kao i Gere. Sve su to dragi "likovi" i solidni glumci. Za razliku od njih Pacino je viša klasa, njega je užitak gledati bez obzira da li je film dobar ili loš.

Malo c/p sa lokalnih portala.

Zvijezdu Matrixa i Brzine ljudi nerijetko sreću u javnom prijevozu dok čita novine. Keanu Reeves dolazi iz problematične obitelji. Kad je imao 12 godina, otac mu je uhićen zbog dilanja droge, a majka mu je bila striptizeta. Nakon njihova razvoda, preselio se sa sestrom i majkom u Kanadu i izmijenio nekoliko očuha. No, nedugo nakon toga, odlučio se osamostaliti i preselio se sa sestrom Kim. Imao je dugogodišnju djevojku, Jen Syme, koju je iznimno volio i koja je čak nosila njihovo dijete. Nažalost, izgubila ga je u 8. mjesecu trudnoće. Smrt djeteta bila je previše za njih, stoga je dvojac prekinuo ljubavnu vezu, ali su i dalje ostali bliski prijatelji. Dan nakon što su bili na prijateljskoj kavi, Jen Syme poginula je u automobilskoj nesreći. Keanu je vijest vrlo teško primio, ali nije mogao znati da tu neće biti kraj tragedijama. Jedan od njegovih najboljih prijatelja, River Phoenix, umro je od predoziranja, a iste je godine Reevesov otac ponovno uhićen zbog narkotika. Nekoliko godina kasnije, sestra mu je oboljela od leukemije. Probuđene svijesti o toj teškoj bolesti, Keanu je donirao 70% svoje zarade od filma The Matrix raznim bolnicama za liječenje leukemije. Nije materijalist, živi u stanu i koristi podzemnu željeznicu. Njegovi prijatelji kažu kako se, zbog teške prošlosti, Keanu boji uspostaviti bliske odnose s ljudima. Jednom je prilikom snimljen kako za svoj rođendan naručuje tortu i jede ju sam. Kada bi netko od fanova prošao, popričao bi s njim i ponudio mu tortu. Često ga pitaju za „tužnog Keanua“ koji se krije u glumcu, na što on odgovara: „Ljudi trebaju biti sretni da bi živjeli, ja ne trebam.“

------------------------

Malo je onih koji Keanua Reevesa smatraju velikim talentom Hollywooda, a većina ga posprdno smatra tužnim. Ukoliko ste upoznati s njegovom životnom pričom, znate da zaista ima razloga za tugu. Oni koji su ga ismijavali, mogli bi osjećati grižnju savjesti nakon što se informiraju. Kad je njegovoj sestri dijagnosticirana leukemija, Keanu je postao njezin čuvar – kuhao joj je, nabavljao lijekove i njegovao.

Donirao je milijune bolnici u kojoj se liječila kako bi mogli još više razviti istraživanja vezana za leukemiju. Reeves je jedan od rijetkih prema kojem simpatije gaje i najveći 'gadovi' Hollywooda. Odmah im je dao do znanja da mu novac ne znači mnogo, nekih plaća se i odrekao kako bi studio mogao angažirati Genea Hackmana i Ala Pacina za određene uloge. Također, 80 milijuna dolara koje je zaradio snimajući Matrix, dao je timu koji je radio na specijalnim efektima i kostimima.

Kako je rekao, oni su bili zaslužni što je film postao hit, pa su taj novac i zaslužili. Reeves je jednom prilikom izjavio da je novac posljednja stvar o kojoj misli te da bi sljedećih nekoliko stoljeća mogao živjeti od onoga što je zaradio. Na snimanjima redovito kupuje obroke timovima od nekoliko stotina ljudi, iznenađuje ih novim motorima ili im pak pokloni onoliko novca koliko im treba da vrate dugove.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 06/12/2013 : 15:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zašto misliš da Gibsonovo problematično ponašanje ima ikakve veze s njegovim izbivanjem iz serijala Mad Max? Gibson je već prilično star, zar je teško prihvatiti da je Miller želio mlađeg glumca?

C'mon Mr Bushido, pa za neke stvari nam ne trebaju znanstvene činjenice. Godine nemaju previše veze. I nije stvar u problematičnom ponašanju već u naciji/zajednici na koju se on obrušio u svojim izljevima bijesa.
Bruce Willis je stariji od Gibsona pa je u zadnje 2-3 godine izbacio preko 10 filmova i manje više su to sve akcijske uloge. Za 2014 u produkciji ima 4-5 naslova, a lik ima 59.

Moguće da sam fulao ceo fudbal i da ti je cilj vaditi mast Johnnyu, u tom slučaju se ispričavam na upadu u raspravu.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 06/12/2013 : 16:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Očekujem recenziju od kolega iz metropole. :)
Isplati li se đir do Zagreba?

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dru%C5%A1tveni-%C5%BEivot/tabid/359/articleType/ArticleView/articleId/229591/Default.aspx
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/12/2013 : 16:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dru%C5%A1tveni-%C5%BEivot/tabid/359/articleType/ArticleView/articleId/229591/Default.aspx

Gledam ga u utorak, pa ću javiti prve dojmove.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/12/2013 : 02:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Keanu je nažalost iznimno podcijenjen, posebno kao osoba, a mislim da bi mogao i trebao biti uzor mnogima, za razliku od današnjih instant zvijezdica. Čovjek ima kompleksnu ličnost sa mnogim talentima. Kao glumac je solidan, nekakav prosjek, ali ne mislim da su Gibson ranije spominjan ili Willis puno bolji glumci. Gibson mi je drag najviše radi Mad Maxa, ali ako čemo iskreno uvijek ima isti face expression. Isto kao i Gere. Sve su to dragi "likovi" i solidni glumci. Za razliku od njih Pacino je viša klasa, njega je užitak gledati bez obzira da li je film dobar ili loš.

znam za ovo o Reevesu što si napisao, ali drugo je opisivati njegovu ličnost, a drugo glumačke sposobnosti. što se njega kao osobe tiče, znam da mu nije bilo lako, svaka mu čast što je uspio proći kroz sve to. al čuj, što se njega kao glumca tiče, ja sam oduvijek imao mišljenje da on jednostavno ima vrlo ograničen doseg, i da je uglavnom nesposoban prikazati ikakve emocije.

što se Willisa, Gibsona i Gerea tiče, ja osobno se ne bi složio, ali bi umjesto njih mogao spomenut recimo Johna Waynea. on bi recimo iz današnje perspektive (meni) isto bio tu negdje u tom rangu. međutim, ono što je razlika u svemu tome, ako uzmemo ovo što si rekao u vezi Gibsona i Willisa kao točno, je jedna važna karakteristika: u odnosu na Reevesa, njih trojica jednostavno imaju karizmu. isto kao i Wayne. dok je Reeves nema. i to je po meni ta temeljna razlika. možda nemaju baš bogzna kakav talent, ali ga uspjevaju nadomjestiti karizmom, i općenito onim nekim stavom i izgledom koji im baš pristaje uz određene uloge (Wayne pogotovo).

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/12/2013 : 02:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw Džoni, što je sa Hlapićem?

"idem ga gledat ovih dana, kad stignem", reče ti prije kojih mjesec dana. i još ništa. odustao ili je film toliko loš da si ostao bez teksta?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/12/2013 : 10:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Da, Hlapić je vrlo loš, čak i negledljiv koliko je trom, lažan, kičast, sa starmalim klincima i karikaturama od odraslih, koliko se svi glumci krevelje, koliko je loša i diletantska režija, koliko je tragikomičan pokušaj stvaranja bajkovitog a zapravo sasvim nerealnog i nadrealnog ugođaja.
Uskoro ću postati opširnije, a preporučam ti da ga ne gledaš ako baš ne moraš. Čeka te razočaranje, a mogao bi i zaspati u kinu.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/12/2013 : 12:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, Hlapić je vrlo loš, čak i negledljiv koliko je trom, lažan, kičast, sa starmalim klincima i karikaturama od odraslih, koliko se svi glumci krevelje, koliko je loša i diletantska režija, koliko je tragikomičan pokušaj stvaranja bajkovitog a zapravo sasvim nerealnog i nadrealnog ugođaja.

uuuuf, al si pod gasom

u vezi glumaca, ono što meni posebno bode oči. otkud Goran Navojec glumi majstora Mrkonju?

mislim, gledao sam trailer i kad sam to skužio, zapitao sam se: WTF???

al kao što rekoh, nema do Blažekovića

quote:
Uskoro ću postati opširnije, a preporučam ti da ga ne gledaš ako baš ne moraš. Čeka te razočaranje, a mogao bi i zaspati u kinu.

mislio sam ić gledat, al eto, još uvijek ništa. sad kad si ovo napisao, razmišljam da baš i odem pogledat pa da vidim koliko je loš

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/12/2013 : 16:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Navojec sam po sebi i nije loš izbor, ali u cjelini je papirnat i lažan kao i svi drugi likovi.
A u praktički cameo-ulozi zločestog košaraša se pojavljuje Nikola Kojo, srpski pandan Goranu Navojecu čije se 3 minute svode na vikanje i kreveljenje s promašenim humorom.
Živa dosada od filma.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/12/2013 : 19:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
U zadnje vrijeme sam pogledao hrpu sranja ali ovaj vrijedi izdvojiti:

Take Shelter (2011) - Režija miljama vještija od Trierovog promašaja zvanog Melankolija. Briljantna gluma Michaela Shannona i Jessice Chastain, vrhunska fotografija i odličan proces uvlačenja u ludilo te gubitak kontrole nad svim tim krhkim stvarima i stanjima koja tvore svakodnevni život.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38000 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2013 : 19:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Da li je netko vec gledao? Prijatelj poslao kao preporuku, da je zanimljiv.

The Conspiracy (2012)

"A documentary about conspiracy theories takes a horrific turn after the filmmakers uncover an ancient and dangerous secret society."

http://www.imdb.com/title/tt2330322/

http://facelesspromotions.wordpress.com/2013/08/10/the-tarsus-club-hidden-information/

Jedna recenzija sa IMDB:

"Did you ever want to write a totally awesome horror movie where the audience, riveted in horror, could not tell if it were a real documentary or the product of someone's messed up imagination? Watch this and learn, kidz. This movie is a model of extremely intelligent writing and execution. This movie deserves a friggin Oscar, and I never say that about any movie.

I would give this more than a 10 star rating if I could. It deserves 15 stars. This movie is off the charts awesome. Buy it, buy it, buy it. No seriously. I have never been so grabbed by a movie before, and that's saying something because movies don't normally command my attention. I was pulled into this one and then some. I'm a total skeptical cynic (I don't subscribe to ANY particular theory, let alone a conspiracy theory), but this movie had me to jumping off the couch and practically in tears in the end. It is that well done.

So, if you have two brain cells to rub together; and if you're sick and tired of the usual immature gore fests and torture pr0n crap out there, this movie will be a real treat.

I have no idea how anyone can rate this less than a 10. But then, I have no idea why found footage haters keep watching found footage movies just to give them bad reviews at this site. Common sense is, if you don't like the genre then don't watch it. I enjoy sci-fi, thriller, and horror. I am not a comedy person, so I don't watch comedies. I don't keep watching them just to crap on them on IMDb.

Dear Christopher McBride - I hope you make more movies and do not listen to the bad review clowns here. You made a masterpiece and it's not your fault that people are so dense they can't appreciate the talent and ingenuity that went into this movie. You deserve so much better than the rating this site has given you so far."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 08/12/2013 20:51:41
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/12/2013 : 20:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Sve što ti je prijatelj rekao je istina laž. Vjeruj mi

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/12/2013 : 20:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Take Shelter (2011) - Režija miljama vještija od Trierovog promašaja zvanog Melankolija. Briljantna gluma Michaela Shannona i Jessice Chastain, vrhunska fotografija i odličan proces uvlačenja u ludilo te gubitak kontrole nad svim tim krhkim stvarima i stanjima koja tvore svakodnevni život.

Na stranici 150 ovog topica sam prije skoro dvije godine postao tekst o Take Shelter, pa ako te zanima detaljnija analiza o metaforičkom predviđanju gospodarske kataklizme i tako tome...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31772&whichpage=150&SearchTerms=,film

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/12/2013 : 23:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Mislim da sam nedavno pisao o tom filmu ili sam barem imao namjeru, više se ni sam ne sjećam.

Kako si formulirao rečenicu ispada da ovaj treba izdvojiti kao najveće sranje iz te hrpe koju si pogledao.
Ali mislim da ipak to nisi mislio jer se radi o odličnom filmu sa vrlo suptilnom porukom koja se tiče kompletnog društva/zajednice.

Ne bi ga uspoređivao s Trierom jer je ovo čista socijalna drama obogaćena maštovitim metaforama koje su kako je i sam Johnny primijetio rezultat ljudske svijesti i predosjećaj nadolazeće kataklizme manifestirane određenim stanjem ljudske psihe.

Izvrsno prikazano, tjera nas na mišljenje i postavlja pitanje da li pojedinca proglasiti ludim i strpati u ladicu kako ne bi smetao ili se suočiti s istinom i onim što nas čeka. Također poteže pitanje dehumanizacije društva, što će vjerujem biti jedno od glavnih pitanja ovog stoljeća.

Vrhunska gluma Shannona i odlična uloga Jessice. Atmosfera, tempo sve je pogođeno kako treba.

Ocjena: 9.1 / 10
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/12/2013 : 23:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uživaj!
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/12/2013 : 23:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bojim se da si u pravu.
Nisam pogledao film, ali prema traileru gdje je sve fensi čisto i uredno već mi je ostavio površan dojam, a zatim sam pročitao intervju u slobodnoj i to mi je bio šečer na kraju.

Na pitanje:
» Kako biste pozicionirali vaš film unutar aktualne hrvatske kinematografije?
Petranović odgovara:
- Hrvatski klasik!

Očito mu je skromnost vrlina.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Kultura/tabid/81/articleType/ArticleView/articleId/226985/Default.aspx

Edited by - stripofil on 08/12/2013 23:41:36
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/12/2013 : 23:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Zašto misliš da Gibsonovo problematično ponašanje ima ikakve veze s njegovim izbivanjem iz serijala Mad Max? Gibson je već prilično star, zar je teško prihvatiti da je Miller želio mlađeg glumca?

C'mon Mr Bushido, pa za neke stvari nam ne trebaju znanstvene činjenice. Godine nemaju previše veze. I nije stvar u problematičnom ponašanju već u naciji/zajednici na koju se on obrušio u svojim izljevima bijesa.
Bruce Willis je stariji od Gibsona pa je u zadnje 2-3 godine izbacio preko 10 filmova i manje više su to sve akcijske uloge. Za 2014 u produkciji ima 4-5 naslova, a lik ima 59.

quote:

quote:

a kaj ćemo onda sa Švarcijem? Norrisom? Stalloneom? koji su više od 10 leta od njega stariji?

u penziju, direktiva!

Sve to stoji, pa i to da Gibson i dalje glumi u akcijskim filmovima.

Ali o koliko god velikim zvijezdama bila riječ, činjenica je da njihova imena više ne mogu privući tako široku publiku u kina. Što je vidljivo po njihovim recentnim filmovima, koji su prilično slabo prošli na kino-blagajnama.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/12/2013 : 01:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
bilo večeras na trećem.dobar film:
http://mojtv.hr/film/15201/deveta-satnija.aspx

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/12/2013 : 08:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na stranici 150 ovog topica sam prije skoro dvije godine postao tekst o Take Shelter, pa ako te zanima detaljnija analiza o metaforičkom predviđanju gospodarske kataklizme i tako tome...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31772&whichpage=150&SearchTerms=,film

Jep dobar tekst. Slično sam i sam doživio film, osim poveznice s am. gospodarskom krizom. Ali da, vrijedi naglasiti ono ''vrlo sugestivno režiran film'' jer to je upravo ono što je iznenađujuće dobro izvedeno. Još više sada kad uzmem u obzir o kakvoj produkcijskoj kući se radi.

quote:
Kako si formulirao rečenicu ispada da ovaj treba izdvojiti kao najveće sranje iz te hrpe koju si pogledao.
Ali mislim da ipak to nisi mislio jer se radi o odličnom filmu sa vrlo suptilnom porukom koja se tiče kompletnog društva/zajednice.

Sad sam tek primjetio. Istina da ali u tekstu ispod slike piše sve (nije bio sarkazam).

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/12/2013 : 10:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uživaj!

Nažalost, kako trenutno stvari stoje sutra će mi uletjeti obveze pa ću se morati strpiti do četvrtka.
Projekcija je u Areni u 10 h, hebi ga.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 09/12/2013 : 11:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

bilo večeras na trećem.dobar film:
http://mojtv.hr/film/15201/deveta-satnija.aspx

Gledao sam do kada dođu u Afganistan i prijave se u postrojbu u kojoj će tamo biti.
Odličan film do tog trenutka i šteta da je išao kasno jer neki na pola filma zaspu i probude se ukočeni i smrznuti na kauču u 3 sata ujutro :)

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/12/2013 : 11:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
iman ovaj film par godina na dvd-u i odličan je.
par naivnijih scena al sve u svemu i više nego ok

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/12/2013 : 22:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote

Pogledao sinoć.
Odličan triler.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page
Page: of 555  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000