Author |
Topic |
jagodanbg
Senior Member
2790 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 24/08/2023 : 17:08:49
|
quote: Originally posted by naker
Gledao, ipak sam ja navijač Eaglesa Da, i tamo je dobar. Majku mu, još će na kraju ispasti da je Wahlberg dobar glumac
bravo 'ptico' :D ja sam uz komsijske ptice, crne gavrane iz Baltimora :D |
|
|
fandango
Senior Member
1607 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 24/08/2023 : 20:56:47
|
quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by Cromwell
Će da pogledam Demone 2 ali trenutno mi se gledaju neki uvjetno rečeno "morski" hororci. Dajte neku preporuku za novije ali da valjaju, znači može biti glup ko stup ali mora imati ljetni đir. Hoću karibe, uklete otoke, džunglu itd. Zašto više nema filmova poput Fulcijevog Zombija 2 npr
Izbacuju se svake godine shark/creature ljetni horori, to je vječna tradicija, ove sezone je bio Meg 2 u kinima, a čini mi se da nije jedini. Većina je glupa ko stup, 47 meters down, uf, ne bih preporučio ni neprijatelju, Meg nisam gledao, Shallows sa Blake L je OK. Sprsko-crnogorska Mamula je treš, malo dosadan, ali dovoljno zabavan. Australski Bait iz 2012 je malo solidniji od prosjeka. Piranha 3D je dumb fun by the books (a nije više ni "noviji").
Mimo creature-featurea, Old od Shyamalana je slabašan ali OK.
Ja preporucam Sharknado 1-6 i Zombeavers. Da se zabavi malo covjek.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/08/2023 : 21:58:13
|
quote: Originally posted by fandango
quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by Cromwell
Će da pogledam Demone 2 ali trenutno mi se gledaju neki uvjetno rečeno "morski" hororci. Dajte neku preporuku za novije ali da valjaju, znači može biti glup ko stup ali mora imati ljetni đir. Hoću karibe, uklete otoke, džunglu itd. Zašto više nema filmova poput Fulcijevog Zombija 2 npr
Izbacuju se svake godine shark/creature ljetni horori, to je vječna tradicija, ove sezone je bio Meg 2 u kinima, a čini mi se da nije jedini. Većina je glupa ko stup, 47 meters down, uf, ne bih preporučio ni neprijatelju, Meg nisam gledao, Shallows sa Blake L je OK. Sprsko-crnogorska Mamula je treš, malo dosadan, ali dovoljno zabavan. Australski Bait iz 2012 je malo solidniji od prosjeka. Piranha 3D je dumb fun by the books (a nije više ni "noviji").
Mimo creature-featurea, Old od Shyamalana je slabašan ali OK.
Ja preporucam Sharknado 1-6 i Zombeavers. Da se zabavi malo covjek.
Zombeavers je jedini film koji ima ocjenu ispod 5.0 na IMDb-u, a da sam ga pogledao jer inače ne gledam filmove ispod te ocjene. Ali dobro, ovaj nije imao toliko nižu ocjenu ali morao sam mu dati šansu jer zombiji dabrovi su pregenijalna ideja :D:D:D
Mislim, ono, još jednom, zombiji dabrovi :D:D:D:D
Koji ultimativni trash od filma ali u pozitivnom smislu:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
jagodanbg
Senior Member
2790 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 25/08/2023 : 15:39:30
|
Jbg, ukusi su razliciti. Meni najbolja komedija koju sam u zivotu pogledao, i to sam je gledao beskonacno puta, ima jedva 5.0 na IMDB-u (jedno vreme je bila i ispod 5). Ortaci i ja gledali par puta, sto strejt, sto napuseni, plakali od smeha:
https://www.imdb.com/title/tt1151922/ |
Edited by - jagodanbg on 25/08/2023 15:43:36 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/08/2023 : 15:52:08
|
Baš sam ovih dana hteo da pokrenem temu komedija u filmu. Supermark me je jednom okarakterisao kao prezahtevnog nadmenog snoba ( karikiram, ne znam tačno šta je napisao), pa tek da vidi(te) kakav sam po pitanju komedija. :D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/08/2023 : 15:52:58
|
Ma koliko sam ja horroraca pogledao sa ocjenama od npr. 5.6 pa do 6.5...:)) Horrorce štancaju kao i Texa :uvijek slični zapleti ali jbga kad ih volim:)) Posebna vrsta horrorca mi je "Sami smo u šumi a ne radi mobitel" horrorci. Dakle skupina mladih se nađe na logorovanju u nekoj šumi ili nešto slično i onda odmah otkriju da nema signala. E tu je sad jedino pitanje tko je ubojica - neki lokalni rednecksi, neko čudovište ili neki pomahitali manijak. Zapravo koliko je mladih samo poginulo u šumama SAD-a jer nema signala na mobitelu. Trebalo bi uputiti neki apel vladi SAD-a da to riješi . Takvih sam se horroraca nagledao mali milion, počevši od Petka 13. pa nadalje . |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Posted - 25/08/2023 : 21:17:04
|
quote: Originally posted by manhunter
Baš sam ovih dana hteo da pokrenem temu komedija u filmu. Supermark me je jednom okarakterisao kao prezahtevnog nadmenog snoba ( karikiram, ne znam tačno šta je napisao), pa tek da vidi(te) kakav sam po pitanju komedija. :D
Evo da pokušam, ovako iz glave:
Moja apsolutno najomiljenija komedija ikada
A sad bez nekog redosleda
Mislim da je to to, ukoliko se setim još nekog, javljam. |
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7261 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 25/08/2023 : 23:53:31
|
quote: Originally posted by manhunter
Evo da pokušam, ovako iz glave:
Ne mogu vjerovati da za Noises Off nisam nikad čuo, djeluje odlično.
I Toc Toc djeluje da bi mogao biti dobar.
Ostalo su sve klasici. Osim Dumb and Dumber, to ne znam da li bi danas izdržao do kraja.
Meni često najbolje komedije ispadnu filmovi koji to primarno možda i nisu, odnosno nisu samo komedije. Recimo Charade ili Toni Erdmann.
Od odličnih, uz Pajtonovce koje spomenu Tonto padaju mi na pamet još i klasici poput To Be or Not to Be i My Man Godfrey, meni jedan od najdražih filmova - Gospođice iz Rocheforta Jacquesa Demyja, briljantni Jacques Tati, pa je tu još i svašta od Allena i Almodovara, a ne smijemo zaboraviti ni jednu od najupečatljivijih (crnih) komedija ovog stoljeća, Szifronove Divlje priče.
U svakom slučaju, ima toga.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Posted - 27/08/2023 : 14:15:43
|
quote: Originally posted by Shaner
Ne mogu vjerovati da za Noises Off nisam nikad čuo, djeluje odlično.
I Toc Toc djeluje da bi mogao biti dobar.
Ostalo su sve klasici. Osim Dumb and Dumber, to ne znam da li bi danas izdržao do kraja.
Meni često najbolje komedije ispadnu filmovi koji to primarno možda i nisu, odnosno nisu samo komedije. Recimo Charade ili Toni Erdmann.
Od odličnih, uz Pajtonovce koje spomenu Tonto padaju mi na pamet još i klasici poput To Be or Not to Be i My Man Godfrey, meni jedan od najdražih filmova - Gospođice iz Rocheforta Jacquesa Demyja, briljantni Jacques Tati, pa je tu još i svašta od Allena i Almodovara, a ne smijemo zaboraviti ni jednu od najupečatljivijih (crnih) komedija ovog stoljeća, Szifronove Divlje priče.
U svakom slučaju, ima toga.
Noises off i Toc Toc će ti se svideti od prvog minuta, ili neće uopšte. Ja sam i jedan i drugi gledao nekoliko puta, volim taj stil.
Pajtonovci su mi odlični, ali mi nisu za stalno gledanje. Allen ima odlične komedije, njegove filmove inače baš volim. A Wild tales Ne bih svrstao u komediju, čak ni crnu. Fenomenalan film, gledao sam ga nekoliko puta, ali mi nije klasična komedija na koje ovde ciljam. Satira ili više neka dramedija možda. |
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7814 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
don_draper
Advanced Member
4329 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 27/08/2023 : 22:38:28
|
quote: Originally posted by Paka01
Superbad!
Uz 21 Jump Street najbolji od ovih modernih high school komedija |
I sell the fact that I can't be bought |
|
|
naker
Advanced Member
4522 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 27/08/2023 : 23:08:56
|
Vrh je Superbad.
Od modernih komedija moram spomenuti Tropic Thunder. Kako je samo Downey Jr. skinuo crnca, a oni parodija traileri na početku filma su nešto najbolje ikada |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16380 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 29/08/2023 : 19:34:35
|
Zabavan je novi Indiana. Uživao sam. Super fora na kraju.
Jaka sedmica od mene. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 30/08/2023 : 10:29:25
|
Koji sam ja luzer. Odem, bavim se svojim stvarima, jedem grah, i onda se vratim ovamo... samo da se iznova i iznova uvjerim koliko nemate pojma ni o čemu, kako nemate ukusa, nitko ne zna ni gledati filmove kamoli pričati. Hrpa borniranih tipova raspreda svoje besmislene liste i slušaju jednu te istu propovijed, situacija kao u Sclavijevoj Zoni sumraka.
A ako je tako, a jest, ono zastrašujuće u tome: koliki sam tek ja luzer i nesposobnjaković, da se vraćam u tu zonu sumraka, otkuda je život odavno ispario. |
|
|
mladeNS
Junior Member
Serbia
369 Posts
Member since 21/02/2023 |
Posted - 30/08/2023 : 10:32:31
|
quote: Originally posted by Caleb
Zabavan je novi Indiana. Uživao sam. Super fora na kraju.
Jaka sedmica od mene.
Ocekivao sam najgore i prijatno sam iznenadjen. :) |
|
|
mladeNS
Junior Member
Serbia
369 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13455 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 30/08/2023 : 11:43:21
|
Pogledao Gran Turismo, fino ispalo. Zamerke da neke stvari deluju zbrzano prikazane ali kako film traje nešto preko dva sata možda i bolje što je tako. S druge strane kako sam se ložio na trke nekada, bilo lepo gledati film na tu temu. Plus, sama istinita priča je interesantna sama po sebi i što bi se reklo bilo zicer da se snimi film po njoj a nisam imao pojma o tome. Plus broj dva i što su kolko tolko adekvatno preneli njegov život, bez preteranog lupetanja. |
|
|
mladeNS
Junior Member
Serbia
369 Posts
|
going going
Advanced Member
Serbia
11850 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 31/08/2023 : 05:26:22
|
Pogledao sam tokom ovomesecnog odsustva s foruma Asteroid City (2023, velika preporuka), Blue Beetle(2023), No Sudden move(2021), The Northman(2022), Nuclear Now!(2022, Oliver Stounov dokumentarac velika preporuka) i Blowup (1966, isto ogromna preporuka). Uskoro detaljniji pojedinacni osvrti... |
|
|
naker
Advanced Member
4522 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 31/08/2023 : 21:42:07
|
De uskyldige / The Innocents (2021)
Mala curica koja ima stariju sestru koja boluje od autizma upoznaje devojčicu koja ima probleme sa kožom i pege na licu, i jednog imigranta koji nema nijednog druga. Bila bi ovo obična priča o deci iz skandinavskih predgrađa ali plot twist - klinci imaju supermoći. Ovo društvo odbačenih u maniru X-Men i mutanata počinje sve češće da se druži, ali vreme će pokazati ko je u društvu "Professor X", a ko "Magneto".
Veoma važna napomena, u filmu se nalaze scene nasilja nad životinjama.
Zanimljiv. 7/10 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/09/2023 : 15:34:51
|
quote: Originally posted by mladeNS
Ja jutros pogledao The Last Voyage of Demeter... Moglo je to mnogo bolje, ali sam izdrzao do kraja.
Da. Pogotovo kraj je totalno bljutav, toliko los da spusta ocjenu. |
|
|
Topic |
|