forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 582

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 15:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

Interesantno što mi se događalo za vrijeme mog prisilnog odsustva sa ovog foruma. Naime, u međuvremenu sam čak uspio da budem (zauvijek) izbačen i sa jednog madonninog foruma. Zašto? Jer sam se javno usudio da preispitam njezinu karijeru, porive, humanost, veličinu, glazbenu ostavštinu... između ostalog. Ali o tome možda uskoro više na nekom drugom topiku... da ne spamam ovdje.

Ali ukratko, recimo da mi Madonna u posljednje vrijeme znači koliko i novi broj Komandanta Marka na kioscima.

A sada... pravac NEBESA!

Respect!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/12/2009 : 15:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kakav kobni obrat
jedva čekam tu ispovijed, ovo je intrigantnije od domaćeg Severininog uratka
zauvijek izbačen sa jednog madonninog foruma? strašno... život piše romane, kaže se
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 15:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Jebote da. Ovo je zapravo bas filmski. Pa ovo je ko da Stinky kaze da zgibovi nemaju smisla.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/12/2009 : 15:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma još gore
dakle kiky, znaš što ti je činiti: max i ja s nestrpljenjenm, ma ne nestrpljenjem već u vrućici iščekujemo taj topic gdje ćemo psihoanalitički pretresti sociološko-filozofsku pozadinu tvog nevjerojatnog čina
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 16:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Maximuss

Sorry sto sam te izmaltretirao bezveze, ali ne koristim torrente, samo RS, MU, itd...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 17:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Zasto neces torrente? Pa to ti je zakon, a ne moze biti jednostavnije. :) Lijepo skini utorrent i pici. Tamo kod onog lika imas filmova ko u prici, a kvaliteta vrh.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2009 : 17:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja se ne bih zezao sa rapidshareovima i sličnim pa da mi neko plati...
Torrenti su mega jednostavni, brzi, praktični.
Sawitchu, krajnje je vreme da umesto fiće uzmeš mercedes, i to gratis!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 17:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
E, upravo tako. Lijepo pogledas komentare i ako vidis da je sve ok, skines.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/12/2009 : 17:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ej, ako neko ima pri ruci neka postavi linkove za skidanje ovog crtanog.. I to samo ako je DVD rip, necu bioskope, camcodere ili tako nesto...

http://rapidshare.com/files/314092505/up-dia.part1.rar
http://rapidshare.com/files/314102629/up-dia.part2.rar
http://rapidshare.com/files/314092660/up-dia.part3.rar
http://rapidshare.com/files/314104353/up-dia.part4.rar

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/12/2009 : 17:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Interesantno što mi se događalo za vrijeme mog prisilnog odsustva sa ovog foruma. Naime, u međuvremenu sam čak uspio da budem (zauvijek) izbačen i sa jednog madonninog foruma. Zašto? Jer sam se javno usudio da preispitam njezinu karijeru, porive, humanost, veličinu, glazbenu ostavštinu... između ostalog. Ali o tome možda uskoro više na nekom drugom topiku... da ne spamam ovdje.

Ali ukratko, recimo da mi Madonna u posljednje vrijeme znači koliko i novi broj Komandanta Marka na kioscima.

A sada... pravac NEBESA!

nisan zna da i s takvih foruma izbacuju članove
i btw šta ti znači ovo pravac nebesa- neka od droga koju vole mladi?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 17:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ja se ne bih zezao sa rapidshareovima i sličnim pa da mi neko plati...
Torrenti su mega jednostavni, brzi, praktični.
Sawitchu, krajnje je vreme da umesto fiće uzmeš mercedes, i to gratis!

ima i Ferrari, samo jos ih malo zna za to
torrenti su proslost, danas odes na stranicu kliknes na film i gledas
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 17:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tu je moj brat Busido... Hvala... Manhunteru, kad budes na Facebook-u, objasnices mi malo o tim torrentima...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2009 : 17:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

ima i Ferrari, samo jos ih malo zna za to
torrenti su proslost, danas odes na stranicu kliknes na film i gledas

Znam za to odavno,mada su te stranice koje sam posećivao pre par godina izključene, a druge nisam tražio, bolje mi je da skinem film, napravim nalepnicu za cd, cover, i gledam kad mi se prohte na tv-u.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2009 : 17:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Manhunteru, kad budes na Facebook-u, objasnices mi malo o tim torrentima...

Kad god poželiš.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 20:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odgledao Public enemies sa Dzoni Depom i Kristijan Bejlom u glavnim ulogama, a tu je i Branka Katic.. Film o Dzon Dilindzeru... Dobar film, preporuka... 7/10

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 20:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Filmadzije, trebaju mi prevodi za:

Done hangover
Facing Ali
Give 'em Hell Malone
Invictus

Ako neko ima, molim na sawitch@gmail.com

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 29/12/2009 : 20:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

A sada... pravac NEBESA!

i btw šta ti znači ovo pravac nebesa- neka od droga koju vole mladi?

LOL!

koji si ti zločko
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 29/12/2009 : 20:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odgledao Public enemies sa Dzoni Depom i Kristijan Bejlom u glavnim ulogama, a tu je i Branka Katic.. Film o Dzon Dilindzeru... Dobar film, preporuka... 7/10

a moja ocjena tog filma 1/10 veceg smora odavno nisam vidio. Rad sa kamerom valjda je trebao unjeti dozu realisticnosti a dobio sam dojam jeftine serije. Al dobro to sam ja meni je Michael Mann cesto isao na zivce pogotovo sa Miami Vice-om koji je ostavio jadan utisak na mene, a cak i oni sto su se kleli u taj film ne mogu se sjetiti o cemu se tu radilo

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 21:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ja sam mozda malo subjektivan.. Interesantna mi je ta prica sa Dilindzerom.. Mada si u pravu za kameru, cak sam i ja, teski filmski laik primetio da nesto ne stima tu... Zato sam i dao nizu ocenu.. Inace, da je malo spektakularnije to sve odradjeno, bila bi tu cista desetka..

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 22:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Preporuka za link:
xvideos.com - ko nije bio na njemu a fan je akcionih filmova usraće se od sreće - PREPORUKA

Odbrojavanje: još 30 dana
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/12/2009 : 23:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
je odličan je

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2009 : 10:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by anto

Zar su Američki gangster i Nebesko kravstvo njego filmovi ? Kakvi su ?
Čuo sam podeljena mišljena, a Nebesko ... je čak i popljuvan.

evo ti moje misljenje,ali nemoj uzeti zdravo za gotovo. Znas kako kazu o misljenjima.

American Gangster je jedno tesko sranje od filma, i po meni propali pokusaj da se napravi jedan izuzetno inteligentan film. Radnja standardna, sve zavjere i preokreti. Najgore je bilo gledati Washingtona i Russela kako se nadmudruju ko je bolji glumac. Vec od samog pocetka imas osjecaj kako obojica cijelo vrijeme pokusavaju da se dokazu ko je kralj Hollywooda. Kad budes gledao film obrati na to paznju, vidjeces da je vise nego ocigledno.Skoro svaka scena kao da je snimana za trailer na dodjeli oskara.

Kingdom of Heaven, jedan od standardnih sa macevima.Orlandu puno bolje stoji uloga kukavice u Troji nego heroja u ovom filmu.Po meni totalno pogresan odabir glumca za glavnu ulogu. Eva Green je samom svojom pojavom najbolje sto se moze da vidi u filmu.Od ovih novijih filmova sa macevima KOH, definitvno ne spada medju bolje i daleko je ispod Gladiatora ili Troje, bilo sto se tice emocija ili akcije u filmu.

Evo i mog mišljenja, ali ne uzimaj ga zdravo za gotovo, znaš kao se kaže za ukuse. ;-)

American gangster je odličan film, inteligentno ispričan, sa prepoznatljivom Ridlijevskom atmosferom. Crowe je ubedljiv, možda i najviše posle LA confindential i A beautiful mind. Washington je iritantan, ali on je takav u svakom filmu.

Kingdom of heaven je solidan epski film, ništa senzacionalno. Directors cut verzija je mnogo bolja od one originalne. Bloom je neuverljiv u filmu, i on je jedini pogrešan izbor od svih glumaca.
Ni u kom slučaju ga ne bih stavio u neke "filmove sa mačevima" ili, ne daj Bože, akcione filmove, pošto to i nije. Istorijska drama, koja je imala nesreću da bude "fino" ispričana zbog svog ludila političke korektnosti, i uglađivanja nekim svetskim religijama i "demokratskim standardima". Fenomenalna fotografija u filmu, priča šupljikava,ali ok, i bezvezan kraj. Ne bih ga nikako poredio sa Gladiatorom ili Trojom, po atmosferi mi više vuče na Jovanku Orleanku ili Excalibur iz osamdesetih. Apsolutno gledljivo, ali, kao što rekoh, ništa senzacionalno.

Evo pogledah Američkog gangstera.Nije me izuo iz cipela, ali mi nijednog sekunda nije bio dosadan, čak mogu reći odličan film. I Rasel i Denzel maestralno glume (inače Denzel mi nikad nije bio iritantan ), ali Kjuba Guding me je totalno oduševio - mala uloga asli vrhunski odrađena.U svakom slučaju preporuka.
Pogledao sam i animirani film "ćufte koje padaju sa neba" - takođe preporuka - sjajan crtić!

Edited by - anto on 30/12/2009 10:30:49
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/12/2009 : 10:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni je Americki gangster vrh film...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2009 : 10:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
@anto:

Jel sam ti rekao??

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2009 : 10:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Sinoć sam počeo da gledam film u 1 posle ponoći (na raspustu sam ) i sljuštio sam ga u dahu, a da mi se ni sekund nije prispavalo!
Hvala na preporuci!

Go to Top of Page
Page: of 582 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000