Author |
Topic  |
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/12/2009 : 15:51:10
|
quote: Originally posted by kiky
Interesantno što mi se događalo za vrijeme mog prisilnog odsustva sa ovog foruma. Naime, u međuvremenu sam čak uspio da budem (zauvijek) izbačen i sa jednog madonninog foruma. Zašto? Jer sam se javno usudio da preispitam njezinu karijeru, porive, humanost, veličinu, glazbenu ostavštinu... između ostalog. Ali o tome možda uskoro više na nekom drugom topiku... da ne spamam ovdje.
Ali ukratko, recimo da mi Madonna u posljednje vrijeme znači koliko i novi broj Komandanta Marka na kioscima.
A sada... pravac NEBESA!
Respect! |
  |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 29/12/2009 : 15:51:14
|
kakav kobni obrat jedva čekam tu ispovijed, ovo je intrigantnije od domaćeg Severininog uratka zauvijek izbačen sa jednog madonninog foruma? strašno... život piše romane, kaže se |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 29/12/2009 : 15:59:51
|
ma još gore dakle kiky, znaš što ti je činiti: max i ja s nestrpljenjenm, ma ne nestrpljenjem već u vrućici iščekujemo taj topic gdje ćemo psihoanalitički pretresti sociološko-filozofsku pozadinu tvog nevjerojatnog čina |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 29/12/2009 : 16:06:18
|
@Maximuss
Sorry sto sam te izmaltretirao bezveze, ali ne koristim torrente, samo RS, MU, itd... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 29/12/2009 : 17:01:28
|
Zasto neces torrente? Pa to ti je zakon, a ne moze biti jednostavnije. :) Lijepo skini utorrent i pici. Tamo kod onog lika imas filmova ko u prici, a kvaliteta vrh. |
  |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 29/12/2009 : 17:04:04
|
Ja se ne bih zezao sa rapidshareovima i sličnim pa da mi neko plati... Torrenti su mega jednostavni, brzi, praktični. Sawitchu, krajnje je vreme da umesto fiće uzmeš mercedes, i to gratis!  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/12/2009 : 17:12:47
|
Interesantno što mi se događalo za vrijeme mog prisilnog odsustva sa ovog foruma. Naime, u međuvremenu sam čak uspio da budem (zauvijek) izbačen i sa jednog madonninog foruma. Zašto? Jer sam se javno usudio da preispitam njezinu karijeru, porive, humanost, veličinu, glazbenu ostavštinu... između ostalog. Ali o tome možda uskoro više na nekom drugom topiku... da ne spamam ovdje.
Ali ukratko, recimo da mi Madonna u posljednje vrijeme znači koliko i novi broj Komandanta Marka na kioscima.
A sada... pravac NEBESA!
nisan zna da i s takvih foruma izbacuju članove  i btw šta ti znači ovo pravac nebesa- neka od droga koju vole mladi? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/12/2009 : 17:13:06
|
quote: Originally posted by manhunter
Ja se ne bih zezao sa rapidshareovima i sličnim pa da mi neko plati... Torrenti su mega jednostavni, brzi, praktični. Sawitchu, krajnje je vreme da umesto fiće uzmeš mercedes, i to gratis! 
ima i Ferrari, samo jos ih malo zna za to torrenti su proslost, danas odes na stranicu kliknes na film i gledas |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 29/12/2009 : 17:27:55
|
Tu je moj brat Busido... Hvala... Manhunteru, kad budes na Facebook-u, objasnices mi malo o tim torrentima... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Posted - 29/12/2009 : 17:35:57
|
quote: Originally posted by King Warrior
ima i Ferrari, samo jos ih malo zna za to torrenti su proslost, danas odes na stranicu kliknes na film i gledas
Znam za to odavno,mada su te stranice koje sam posećivao pre par godina izključene, a druge nisam tražio, bolje mi je da skinem film, napravim nalepnicu za cd, cover, i gledam kad mi se prohte na tv-u. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Posted - 29/12/2009 : 17:38:25
|
quote: Originally posted by sawitch Manhunteru, kad budes na Facebook-u, objasnices mi malo o tim torrentima...
Kad god poželiš.   |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 29/12/2009 : 20:23:52
|
Odgledao Public enemies sa Dzoni Depom i Kristijan Bejlom u glavnim ulogama, a tu je i Branka Katic.. Film o Dzon Dilindzeru... Dobar film, preporuka... 7/10 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 29/12/2009 : 20:43:31
|
quote: Originally posted by lwood
A sada... pravac NEBESA!
i btw šta ti znači ovo pravac nebesa- neka od droga koju vole mladi?
LOL!
koji si ti zločko |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 29/12/2009 : 20:59:54
|
quote: Originally posted by sawitch
Odgledao Public enemies sa Dzoni Depom i Kristijan Bejlom u glavnim ulogama, a tu je i Branka Katic.. Film o Dzon Dilindzeru... Dobar film, preporuka... 7/10
a moja ocjena tog filma 1/10 veceg smora odavno nisam vidio. Rad sa kamerom valjda je trebao unjeti dozu realisticnosti a dobio sam dojam jeftine serije. Al dobro to sam ja meni je Michael Mann cesto isao na zivce pogotovo sa Miami Vice-om koji je ostavio jadan utisak na mene, a cak i oni sto su se kleli u taj film ne mogu se sjetiti o cemu se tu radilo |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 29/12/2009 : 21:01:39
|
Dobro, ja sam mozda malo subjektivan.. Interesantna mi je ta prica sa Dilindzerom.. Mada si u pravu za kameru, cak sam i ja, teski filmski laik primetio da nesto ne stima tu... Zato sam i dao nizu ocenu.. Inace, da je malo spektakularnije to sve odradjeno, bila bi tu cista desetka.. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 29/12/2009 : 22:34:48
|
Preporuka za link: xvideos.com - ko nije bio na njemu a fan je akcionih filmova usraće se od sreće - PREPORUKA |
Odbrojavanje: još 30 dana |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts
Posted - 30/12/2009 : 10:29:13
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by anto
Zar su Američki gangster i Nebesko kravstvo njego filmovi ? Kakvi su ? Čuo sam podeljena mišljena, a Nebesko ... je čak i popljuvan.
evo ti moje misljenje,ali nemoj uzeti zdravo za gotovo. Znas kako kazu o misljenjima.
American Gangster je jedno tesko sranje od filma, i po meni propali pokusaj da se napravi jedan izuzetno inteligentan film. Radnja standardna, sve zavjere i preokreti. Najgore je bilo gledati Washingtona i Russela kako se nadmudruju ko je bolji glumac. Vec od samog pocetka imas osjecaj kako obojica cijelo vrijeme pokusavaju da se dokazu ko je kralj Hollywooda. Kad budes gledao film obrati na to paznju, vidjeces da je vise nego ocigledno.Skoro svaka scena kao da je snimana za trailer na dodjeli oskara.
Kingdom of Heaven, jedan od standardnih sa macevima.Orlandu puno bolje stoji uloga kukavice u Troji nego heroja u ovom filmu.Po meni totalno pogresan odabir glumca za glavnu ulogu. Eva Green je samom svojom pojavom najbolje sto se moze da vidi u filmu.Od ovih novijih filmova sa macevima KOH, definitvno ne spada medju bolje i daleko je ispod Gladiatora ili Troje, bilo sto se tice emocija ili akcije u filmu.
Evo i mog mišljenja, ali ne uzimaj ga zdravo za gotovo, znaš kao se kaže za ukuse. ;-)
American gangster je odličan film, inteligentno ispričan, sa prepoznatljivom Ridlijevskom atmosferom. Crowe je ubedljiv, možda i najviše posle LA confindential i A beautiful mind. Washington je iritantan, ali on je takav u svakom filmu.
Kingdom of heaven je solidan epski film, ništa senzacionalno. Directors cut verzija je mnogo bolja od one originalne. Bloom je neuverljiv u filmu, i on je jedini pogrešan izbor od svih glumaca. Ni u kom slučaju ga ne bih stavio u neke "filmove sa mačevima" ili, ne daj Bože, akcione filmove, pošto to i nije. Istorijska drama, koja je imala nesreću da bude "fino" ispričana zbog svog ludila političke korektnosti, i uglađivanja nekim svetskim religijama i "demokratskim standardima". Fenomenalna fotografija u filmu, priča šupljikava,ali ok, i bezvezan kraj. Ne bih ga nikako poredio sa Gladiatorom ili Trojom, po atmosferi mi više vuče na Jovanku Orleanku ili Excalibur iz osamdesetih. Apsolutno gledljivo, ali, kao što rekoh, ništa senzacionalno.
Evo pogledah Američkog gangstera.Nije me izuo iz cipela, ali mi nijednog sekunda nije bio dosadan, čak mogu reći odličan film. I Rasel i Denzel maestralno glume (inače Denzel mi nikad nije bio iritantan ), ali Kjuba Guding me je totalno oduševio - mala uloga asli vrhunski odrađena.U svakom slučaju preporuka. Pogledao sam i animirani film "ćufte koje padaju sa neba" - takođe preporuka - sjajan crtić! |
Edited by - anto on 30/12/2009 10:30:49 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts
Posted - 30/12/2009 : 10:54:33
|
Sinoć sam počeo da gledam film u 1 posle ponoći (na raspustu sam ) i sljuštio sam ga u dahu, a da mi se ni sekund nije prispavalo! Hvala na preporuci! |
 |
|
Topic  |
|