forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 576

anto
Advanced Member

Serbia
21570 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/04/2025 : 07:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grzi

RIP Val Kilmer
zauvijek najdraži Batman.

još se sjećam kad sam kao dijete gledao Batman Forever u kinu, Egmontovog (?) stripa koji je meni bio prvi takav strip u boji koji sam mogao nabaviti, i koliko sam puta precrtavao onaj panel di prvi put stavi novo odijelo :'(

naravno, uz to, toliko genijalnih uloga, Heat, Tombstone, Willow, Saint...

uf,žalosno,neka mu je večni pokoj.

kao klinca me je kupio u kultnom Top secretu,i od tada mi je veoma,veoma drag glumac.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4536 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/04/2025 : 09:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Odlični Val Kilmer. Sjajan kao Dzim Morison u podcenjenom filmu Olivera Stouna The Doors. Odličan nasuprot dva velikana De Nira i Paćina u Heat. I u mnogim drugim filmovima ali ostaje mi u posebno dragom sećanju zbog mog omiljenog tadašnjeg Betmen filma Batman Forever. Bio je dugo bolestan i baš loše, žao mi je. Poslednji put sam ga ja mislim gledao u lošnjikavom Snowmanu po knjizi Ju Nesbea iz 2017.ili kad već.

Ako si fan Top Guna, ili ti je u najmanju ruku bio okej, pogledaj nastavak Maverick iz 2022. godine. Em je miljama bolji, em je tamo zadnja pojava Kilmera na filmu u jednoj emotivno nabijenoj sceni.
Glumac s masom ikonskih uloga.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page
Page: of 576  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.09 seconds. Snitz Forums 2000