Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mezzano
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Pearl Jam - Vs 90x90.gif)
Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 19/10/2008 : 22:38:36
|
Poll Question:
Baš me interesuje koja vam je edicija najvažnija. Sigurno da velika većina nas ima više favorita, ali ako bi ste morali da birate samo jednu, koju bi ste izabrali?
Dragonera nisam uvrstio u izbor, jer se radi o 1 stripu.
Valjda nisam ništa izostavio?
|
Results: |
Zagor |
[5%] |
15 votes |
Dylan Dog |
[30%] |
83 votes |
Dampyr |
[6%] |
18 votes |
Mister No |
[4%] |
11 votes |
Zagor - specijal |
[0%] |
1 votes |
Zagor - odabrane price |
[4%] |
11 votes |
Martin Mystere |
[9%] |
26 votes |
Tex |
[11%] |
32 votes |
Dylan Dog - super book |
[4%] |
10 votes |
Brad Barron |
[4%] |
10 votes |
Komandant Mark - specijal |
[6%] |
17 votes |
Ciko - specijal |
[13%] |
35 votes |
Zagor - kolekconarska HC edicija |
[4%] |
11 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 280 counted »» |
Last Vote:
22/10/2008 23:14:42 |
|
|
Edited by - mezzano on 22/10/2008 23:16:01
|
|
mezzano
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1241 Posts
Posted - 19/10/2008 : 22:39:38
|
Ja sam glasao za Odabrane price. Mislim da je to pun pogodak Veselog cetvrtka (što je i sam Sloba priznao), iz nekoliko razloga. Sa Zagorom i njegovim pustolovinama mogu da se upoznaju i manje upuceni fanovi (kojih sigurno ima više od onih koji znaju napamet sve price kojie su izašle u izdanju Dnevnika, Ludensa i ostalih izdavaca na našim prostorima), još to dolazi kao celina, zanci, nema cekanja po nekoliko meseci (nekad i 5) da se procita kompletna prica. I sve to za 280 dinara. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
aragon.sm
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 19/10/2008 : 23:30:01
|
posto obozavam Martija glasao sam za njega ali najvazniji mi je Tex jel ako on dobro prodje dobicemo texa od prvog broja i Tex Willer ce morati da smislja novi podpis al sam zaooo :) :) |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member
![](AvatarUpload/PAJTOS AWATAR(6).jpg)
Sierra Leone
4684 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4667 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Posted - 19/10/2008 : 23:41:48
|
Hm... iznenadjujuce visoko se kotira Komandant. Po komentarima na temi o Veselom cetvrtku, pretpostavljao sam da ce imati, jedno 2-3 glasa. |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/10/2008 : 23:44:51
|
quote: Originally posted by aragon.sm
posto obozavam Martija glasao sam za njega ali najvazniji mi je Tex jel ako on dobro prodje dobicemo texa od prvog broja i Tex Willer ce morati da smislja novi podpis al sam zaooo :) :)
Samo izbacim Tex i dodam Julia![](icon_smile_approve.gif) Cekam ja i Nicka,Judasa,Modesty Blase,Asterixa... |
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Posted - 19/10/2008 : 23:52:05
|
quote: Originally posted by aragon.sm
posto obozavam Martija glasao sam za njega ali najvazniji mi je Tex jel ako on dobro prodje dobicemo texa od prvog broja i Tex Willer ce morati da smislja novi podpis al sam zaooo :) :)
Naravno. Ko pobedi u glasanju, dobija jos jednu ediciju ![](icon_smile_big.gif)
Ciko specijal se probija na prvo mesto. Rezultat se vrtoglavo menja 85-86. ![](icon_smile_big.gif) |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Mod_Willie.jpg)
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
aragon.sm
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 20/10/2008 : 01:03:19
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Samo izbacim Tex i dodam Julia![](icon_smile_approve.gif) Cekam ja i Nicka,Judasa,Modesty Blase,Asterixa...
jao ti ko neka baba bitno je da se ceka u redu a za sta nije bitno ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
culfis
Advanced Member
![](AvatarUpload/JocaAvatar.jpg)
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/10/2008 : 01:22:56
|
Tex bez razmišljanja.Njegova ekipa ( scenarista i crtača ) mi se najviše sviđa . Nakon njega Marti, ali kao što reče Boban sa Brezovice, drugog mesta nema |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
henry
Senior Member
![](AvatarUpload/gidra avatar.jpg)
Serbia
1604 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 20/10/2008 : 01:34:46
|
i naravno Tex... Odabrane price, recimo... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4684 Posts
Posted - 20/10/2008 : 09:25:47
|
Koji je rok ovog takmicenja,bre?Do danas u devet ujutru?Odlicno,kraj,DD pobedio!Dajte 10 jura,odo' na pivo-dobro je nastinu za bubrege! ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 20/10/2008 : 09:28:23
|
Odabrane priče su odličan potez. Mada ja bih voleo da MN i MM krenu od prvog broja. Zaista se nadam da će kada VČ još malo stane na noge urednici pokrenuti i ovaj projekat. Iskreno se nadam... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31550 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/10/2008 : 09:41:46
|
Tex |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19107 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Panon
Senior Member
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
morrison
Advanced Member
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4684 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|