Poll Question:
Baš me interesuje koja vam je edicija najvažnija. Sigurno da velika većina nas ima više favorita, ali ako bi ste morali da birate samo jednu, koju bi ste izabrali?
Dragonera nisam uvrstio u izbor, jer se radi o 1 stripu.
Ja sam glasao za Odabrane price. Mislim da je to pun pogodak Veselog cetvrtka (što je i sam Sloba priznao), iz nekoliko razloga. Sa Zagorom i njegovim pustolovinama mogu da se upoznaju i manje upuceni fanovi (kojih sigurno ima više od onih koji znaju napamet sve price kojie su izašle u izdanju Dnevnika, Ludensa i ostalih izdavaca na našim prostorima), još to dolazi kao celina, zanci, nema cekanja po nekoliko meseci (nekad i 5) da se procita kompletna prica. I sve to za 280 dinara.
posto obozavam Martija glasao sam za njega ali najvazniji mi je Tex jel ako on dobro prodje dobicemo texa od prvog broja i Tex Willer ce morati da smislja novi podpis al sam zaooo :) :)
posto obozavam Martija glasao sam za njega ali najvazniji mi je Tex jel ako on dobro prodje dobicemo texa od prvog broja i Tex Willer ce morati da smislja novi podpis al sam zaooo :) :)
Samo izbacim Tex i dodam Julia Cekam ja i Nicka,Judasa,Modesty Blase,Asterixa...
Naravno. Ko pobedi u glasanju, dobija jos jednu ediciju
Ciko specijal se probija na prvo mesto. Rezultat se vrtoglavo menja 85-86.
Tex bez razmišljanja.Njegova ekipa ( scenarista i crtača ) mi se najviše sviđa . Nakon njega Marti, ali kao što reče Boban sa Brezovice, drugog mesta nema
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Odabrane priče su odličan potez. Mada ja bih voleo da MN i MM krenu od prvog broja. Zaista se nadam da će kada VČ još malo stane na noge urednici pokrenuti i ovaj projekat. Iskreno se nadam...
They have money for wars, but can't feed the poor!