forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 20/08/2009 : 14:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srleb

quote:
Originally posted by Going-Going

Da, ali objasni kako to vec izaslo. Svi stripovi se stave u topic pre cetvrtka (a to je dan kada stripovi izlaze). To sto vi to kupite u ponedeljak u darkvudu ili u trafici nije moj problem.

OK, a jel je najava za 1 dan unapred? Cini mi se da je juce najava u topicu uradjena oko 20-21 cas i time sam ja dobio najavu sta ce sutra da izadje. Znas malo mi je logicnije da ljudi koji forum ne posecuju svaki dan, pogledaju s`vremena na vreme da vide sta je izaslo od njihove zadnje posete topicu. A da bi videli najavu oni bi trebali da se kace svake srede posle 21:00. U bilo kom drugom terminu mogu videti sta je vec izaslo!
Ne pametujem, jer me bas briga kako ce da se zove topic; bitno je da postoji, da se redovno azurira, ali mi je logicniji drugi naslov...

Ne bih da ispadam nametljiv, ali ako zelite da vidite kad sta izlazi uzmete strip od prethodnog cetvrtka i u njemu lepo pise (uglavnom ima i slika) sta izlazi za sedam dana. A topik cu zbog vas da preimenujem u "nekada davno...

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 20/08/2009 : 15:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

A topik cu zbog vas da preimenujem u "nekada davno...

Hahaha ... Moze i "bilo jednom..."
UPDATE: Ali ipak je bolje "nekada davno..."

Pozdrav!!!

Edited by - srleb on 20/08/2009 15:04:09
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/08/2009 : 16:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
danas mi stigla knjiga , meni je Ok ... samo mi zao sto nema na kraju neki propratni tekst ... sto se tice hrbata "jel imate vi dokaza da je to "Zamke i Otrovi"" :) ... ja se drzim price da su se ovi iz VC dozvali pameti i stavili neku novu sliku koja ilustruje detalj iz onih starih prica, a koja samo (ovako na parce) podseca na "Zamke i Otrovi" ... bar do 7 knjige :)
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/08/2009 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Do sajma knjiga u BG krajem oktobra, verovatno možemo da očekujemo još dva broja KI Što znači da broj 7 ide za salon stripova u BG krajem septembra, a u njemu verovatno veći broj priča, tj. pet, sa menjim brojem strana, sve ukupno oko 315 Priče su naravno sa tekstom Nolitte, a što se tiču crtača u jednoj priči "Poslednja zaseda" prvi i poslednji put Zagora je crtao M.Cubbino, a ostale Ferrii i to "Specijalni zadatak", "Razbesnela zver", "Senke" i "Zlatni mač"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/08/2009 : 23:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Tempo izlaska je dobar i meni bi odgovaralo još dve knjige do Nove godine!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/08/2009 : 23:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ja sam siguran da će ih biti bar tri
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2009 : 18:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ja sam siguran da će ih biti bar tri

Daj Bože, dovoljne su i dve!

Edited by - srdjandj on 22/08/2009 07:11:51
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 22/08/2009 : 01:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali objasni kako to vec izaslo. Svi stripovi se stave u topic pre cetvrtka (a to je dan kada stripovi izlaze). To sto vi to kupite u ponedeljak u darkvudu ili u trafici nije moj problem.

Proso je ceo dan a nigde ga nema:
Dylan Dog (kolekcionarsko izdanje):
DD VČBZ 1 "Dylan Dog #1" (21.05.2009.)
DD VČBZ 2 "Dylan Dog #2" (21.08.2009.)
Eto toliko o najavama

quote:
A topik cu zbog vas da preimenujem u "nekada davno

Nije se valjda Going-Going naljutio pa ove "najave" sto su bile sa dan-dva zakasnjenja pretvorio u "nekada davno" sa dosta vecim kasnjenjem!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 22/08/2009 : 03:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

danas mi stigla knjiga , meni je Ok ... samo mi zao sto nema na kraju neki propratni tekst ... sto se tice hrbata "jel imate vi dokaza da je to "Zamke i Otrovi"" :) ... ja se drzim price da su se ovi iz VC dozvali pameti i stavili neku novu sliku koja ilustruje detalj iz onih starih prica, a koja samo (ovako na parce) podseca na "Zamke i Otrovi" ... bar do 7 knjige :)

Ja bih vise voleo da nema slike uopste vec samo naslovi epizoda...ili mozda neka kombinacija kao kod hc Magicnog....ali posto vec stoje te slike savrseno mi je svejedno koje ce da budu....
I bas vas momci ne razumem sto se zalite da treba da budu stare slike jer su stare epizode????? Ko to kaze i zasto,samo nek oni rade strip kako treba i izdaju ga redovno...a sto se tice slika,tu moze i da pise I ZAGOR HOCE TEXA OD PRVOG BROJA!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/08/2009 : 07:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ali kako bi onda ljudi mogli da raspravljaju o bezveznim stvarima da nije tih slika na rikni?
Ovako, tu je prilika za pametovanje, pa tako sa pojavom svake nove slike, nađe se sve veći broj pametnjakovića!
A kritikuju nešto što ne kupuju, takvi su najgori!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/08/2009 : 09:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

I ZAGOR HOCE TEXA OD PRVOG BROJA!!!!

Shvatio i on sta vredi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2009 : 09:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:
Originally posted by andjelt

Ja bih vise voleo da nema slike uopste vec samo naslovi epizoda...ili mozda neka kombinacija kao kod hc Magicnog....ali posto vec stoje te slike savrseno mi je svejedno koje ce da budu....
I bas vas momci ne razumem sto se zalite da treba da budu stare slike jer su stare epizode????? Ko to kaze i zasto,samo nek oni rade strip kako treba i izdaju ga redovno...a sto se tice slika,tu moze i da pise I ZAGOR HOCE TEXA OD PRVOG BROJA!!!!

Pa ja sam kupio prva dva i odustao. A kritikujem ono sto mi smeta. A smeta mi i kad se mesecima i godinama pljuje po necemu sto smo vec doktorirali, dakle, te rikne su takve i takve i nece se menjati i sta sad, dokle vise pljuvanja? Ja sam dao predlog da svako sebi napravi omot, a ima milion drugih resenja kojima bih sam pribegao kad bih kupovao ovu kolekciju. A ne kupujem je vise zbog cene nego zbog rikni, jednostavno je previse razloga da ne izdvojim oko 1500 dinara za svaki novi broj (nisu samo rikne, tu je i Laurenti kojeg ne podnosim, los dizajn propratnih tekstova (previse obicno bez imalo lepote, kao knjige od pre 100 godina), los dizajn naslovnica (crna pozadina ispod naslova), lepljenje naslovnica... Jedini razlog "za" je da imam kolekciju na srpskom jeziku (hrvatski mi ne smeta ni malo, ali kao sto sam odrastao uz Brixyjevog Alan Forda i tu hrvatski nema alternativu, tako mi je drazi generalno Bonelli strip na srpskom)
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 22/08/2009 : 12:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

dakle, te rikne su takve i takve i nece se menjati i sta sad

Zapravo, knjige iz nove shtamparije (shesti Zagor i drugi Dilan) imaju normalnu, lepo odradjenu riknu.
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 22/08/2009 : 12:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergio gardini

quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by ---dp---

dakle, te rikne su takve i takve i nece se menjati i sta sad

Zapravo, knjige iz nove shtamparije (shesti Zagor i drugi Dilan) imaju normalnu, lepo odradjenu riknu.

Mislim da je pri pomenu rikne mislio na slike na istoj

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2009 : 21:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Naravno, mislim na profu... on je nosilac 90% losih stvari u izdanjima VC
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 23/08/2009 : 00:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Velike pohvale za VC zbog promene stamparije. Razlika se vidi iz aviona i sto se tice stamparijinog posla sad su blizu Libellusovom MV-u sto se mene tice. Meni naslovnice i rikne nikada nisu posebno smetale tako da sam sada prezadovoljan. Najzad Zagor koji je dovoljno dobar za ovo podrucje.
Moram da pohvalim i coveka koji se javlja na telefon u VC-u. Stvarno je covek ljubazan i profesionalan do savrsenstva. Svaka mu cast.
Ja sam jedan od onih koji je nekoliko puta kritikovao kolekcionarski VC Zagor. Cak sam i pricao sa pomenutim covekom iz VC-a jednom prilikom o kvalitetu kolekcionarskog izdanja. Bez obzira na to nastavio sam da ga kupujem jer sam video da je sve bolji i bolji i sada je stvarno sasvim OK. Savetujem onima koji su se dvoumili da kupe ovo izdanje, jer ako posle 30 brojeva i budu imali 2-3 losijih korica sta ima veze

PS: Zbog toga sto nekoliko ljudi ovde na sajtu potencira rec "pljuvanje" kao sinonim za kritikovanje hocu da kazem da nikad ne bih zazalio zbog onog sto sam rekao za VC kolekcionarsko izdanje Zagor-a, jer su moje (a i vecina izracenih od strane ostalih forumasa) kritike bile dobronamerne i konstruktivne. Sad da li je iko iz VC-a njih primetio mislim da pokazuje izgled 6 broja. Ako covek nije spreman da prihvati kritiku (a ne pljuvanje tj. omalovazavanje) za posao koji radi bolje da ga ne radi. Najgluplje je biti tvrdoglav i misliti da si najpametniji. Nasa zemlja je tu gde jeste upravo zbog mnogo takvih ljudi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/08/2009 : 00:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Jos samo da se profa prepozna u ovom tvom postu, i eto svima nama beskrajne srece
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 25/08/2009 : 17:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Na sta treba da obratim paznju kada budem kupovao
Zagor Kolekcionarsko izdanje br.1 ? Znam da je bilo price o nekim felerima....
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 25/08/2009 : 18:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Moze li se jos uvek naci jedinica? Kod mene u Zajecaru ima jos samo brojeva 2. i 3.
Kolika je cena u Darkvudu, kolika u Trafici? Kod mene je primerak 1800 dinara.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/08/2009 : 23:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Verovatno ih ima u Beogradu i Novom Sadu.

Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 26/08/2009 : 10:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Zar u Zajecaru ima trafika? A u Nisu nema ...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/08/2009 : 12:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Zar u Zajecaru ima trafika? A u Nisu nema ...

KA-TA-STRO-FA(za trafiku u nishu,beogradizacija,nego sta)
Nemam komentara za novu naslovnu kolekcionarskog Zagora,da ju je radio ovaj Simon(nisam siguran kako mu beshe nick,valjda ne gresim) sa foruma ,bolje bi bila.
Znam.sada ce svi da nagrnu,kao "Ej bre,znas li ko je Laurenti,on ti je bre najbolje vrtac zenskih likova...." bla bla bla
E jebi ga,Zagor nije zensko(zasad,mozda ce se ubuduce promeniti????)

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/08/2009 : 13:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Dobio danas Zagora,extra je knjiga mnogo bolja nego prethodne,ali zamislite nedostaje mi 4 stranice.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 26/08/2009 : 13:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Nema Trafike u Zajecaru, ali se KI Zagor i KI DD mogu kupiti u Interex supermarketu. Stize samo po 2-3 komada. Niko mi nije odgovorio kolika je cena KI Zagora u Trafici ili Darkvudu???

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/08/2009 : 14:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
U trafikama su svi brojevi po 1440 din. osim trojke koja je 1120 din.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000