Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 30/05/2011 : 01:27:22
|
quote: Originally posted by kingleoric
quote: Originally posted by globinjo bolje i original,pa makar s stotinu grešaka,nego tuttova prepravka...
Jaaoo, Aoooaaoo!!
Mogli bi onda i specijalce kronološki od početka kad toliko svi vole Zagora... i to po mogućnosti s neispravljenim greškama, crno-bijele naslovnice (korice) se podrazumijevaju! Naravno da svi "vole" Zagora i da se on najbolje prodaje u bilo kojem oblliku kad nam se na sve načine servira, evo još jednog! Čemu nam je trebao Zagor Klasik onda?? Imaš extru, sad i ovo...
Poantu ima gospon Bushido , a Ludens ko Ludens, svoje su odradili, a mi kako kome paše...
čemu odabrane priče????kako to misliš,ludens odradio svoje... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
simastrahota73
New Member
Serbia
138 Posts
Member since 14/11/2010 |
Posted - 30/05/2011 : 08:18:41
|
Kad smo vec kod KI, ima li najave za KIZ br.16? Po poslednjim pricama, rekose u maju zajedno sa KIDD br.13. |
U tamninu smo svi crni! |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 30/05/2011 : 09:29:47
|
quote: Originally posted by King Warrior
i ja ne vidim dalju perspektivu za ediciju "klasik".
Još da izbace Kapetana Zmiju, i meni više ne treba!!! |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 30/05/2011 : 12:03:52
|
quote: Originally posted by King Warrior
i ja ne vidim dalju perspektivu za ediciju "klasik".
Ma klasik ce i dalje izlaziti one epizode koje i trebaju po planu, jer ide na kioske i on je jeftino izdanje za ljude koji te brojeve nemaju u extra izdanju...
Dok ce ovo biti luksuzno izdanje samo za najzagrizenije fanove, skupo i samo po striparnicama... |
|
|
kingleoric
New Member
229 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 30/05/2011 : 14:22:34
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by kingleoric
quote: Originally posted by globinjo bolje i original,pa makar s stotinu grešaka,nego tuttova prepravka...
Jaaoo, Aoooaaoo!!
Mogli bi onda i specijalce kronološki od početka kad toliko svi vole Zagora... i to po mogućnosti s neispravljenim greškama, crno-bijele naslovnice (korice) se podrazumijevaju! Naravno da svi "vole" Zagora i da se on najbolje prodaje u bilo kojem oblliku kad nam se na sve načine servira, evo još jednog! Čemu nam je trebao Zagor Klasik onda?? Imaš extru, sad i ovo...
Poantu ima gospon Bushido , a Ludens ko Ludens, svoje su odradili, a mi kako kome paše...
čemu odabrane priče????kako to misliš,ludens odradio svoje...
Odabrane priče eventualno za nekog tko ne kolekcionira Zagora redom po brojevima, nego samo želi tu i tamo neku kvalitetniju epizodu ovog junaka, ali slažem se da je i on uz klasik nepotreban! Ali na srpskom nema Zagora extra, pa ako netko baš želi izričito na svom jeziku neku "extra" epizodu novijeg izdanja, eto mu...
"Ludens je obavio svoje"? Neću ih previše kritizirati, nije u redu s jedne strane jer se trude, ali moram konstatirati da to meni nije zadovoljavajuće. Ovo je moje mišljenje, pa ga tako i uzmite: Pod isprikom da je ovo konačno jedno pravo naše "kolekcionarsko izdanje" pokušavaju plasirati lošiju varijantu stripa (neprepravljanu-originalnu) jer naravno kolekcionari će gristi i u drvo ako treba za original kakve god on kvalitete bio, a sve vjerojatno s ciljem dodatne zarade na nečem što je već hrpu edicija odvalilo, Zagor... Ne mislim da su ljudi nesposobni uraditi savršeno izdanje, nego su možda pre-proračunati ili pak nezainteresirani to napraviti prvenstveno kvalitetno, a ne "originalno" ili jednostavno sebi najisplativije... Da zaključim, smatram da nije bit kolekcionarskog izdanja "originalnost pod svaku cijenu", nego napraviti najkvalitetnoje moguće izdanje koje se onda i može s punim pravom i naplatiti! Valjda kolekcionirate kvalitetu, a ne paštetu! Ma već samo tutto unutrašnjost i takve "sitnice" rade bitnu razliku! Ima jedna uzrečica kojom nas izdavači možda promatraju, a glasi: "Imala majka dva sina; jedan bio pametan, a drugi kolekcionar!" |
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King... |
Edited by - kingleoric on 30/05/2011 14:25:13 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/05/2011 : 21:07:11
|
hahaha! urnebes! rugao se lonac loncu, a oba crna. nevjerojatno!
iako, a imam svako pravo to reci jer sam onomad zestoko kritizirao VC-ov tzv. kolekc. zagor, VC-ovo izdanje je povremeno nenamjerno uzasno traljavo, a ludensovo ce biti planski "izvorno s greskama", i to je onda bolje, to je kao genijalno cak, jebote koji su to mozgovi... cuo sam da su zapravo naslovnice trebale biti samo skice u olovci, a postojala je opcija cak i praznog papira gdje ce se osjetom mirisa evocirati uspomena na premordijalni nastanak crteza u ferrijevoj glavi, no nazalost, bonelli nije odobrio...
nego ovo "imala majka dva sina: jedan bio pametan, a drugi kolekcionar"... kako prokleto istinito. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
Edited by - Curunir on 30/05/2011 21:07:58 |
|
|
torgalgames
New Member
Serbia
136 Posts
Member since 05/08/2010 |
Posted - 30/05/2011 : 22:34:33
|
Ja sam siguran da ce Ludens bolje odraditi kolekcionarsko izdanje,a i ovi su neozbiljni poceli da kaskaju kad je trebala da izadje 16 knjiga,odavno. A i evo smanjuju nedeljna izdanja sta reci.Po meni je ludens ozbiljniji izdavac. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 30/05/2011 : 23:49:02
|
Mozda je bolje ovako: kakvi postoje ljudi? Postoje genijalci, superinteligentni, natprsecno inteligentni, inteligentni, prosecni, ispodprosecni, priglupi, glupi, mentalno zaostali, debili i kolekcionari |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 31/05/2011 : 00:30:58
|
quote: Originally posted by ---dp---
Mozda je bolje ovako: kakvi postoje ljudi? Postoje genijalci, superinteligentni, natprsecno inteligentni, inteligentni, prosecni, ispodprosecni, priglupi, glupi, mentalno zaostali, debili i kolekcionari
I sto kaze groucho.."a u zadnjoj sobi Charlie!" |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
simastrahota73
New Member
Serbia
138 Posts
Member since 14/11/2010 |
Posted - 31/05/2011 : 12:37:50
|
Evo odgovora iz VC na mail koji sam poslao u vezi kolekcionarskih izdanja:
Poštovani Darko,
Kao stalni čitalac, sigurno znate da Biblioteke Zagor i Biblioteke Dilan Dog nemaju određenu frekventnost izlaženja, pa se nekad dešava da nove knjige idu brže, a nekad sporije. Konkretno u ovoj situaciji se iz tehničkih razloga usporilo, ali mogu da vam kažem da je Zagor knjiga 16 već odštampana i u procesu povezivanja, dok je Dilan knjiga 13 u štampi i očekujemo da će se pojaviti u prodaji ubrzo posle Zagor knjige. Hvala Vam na interesovanju.
Pozdrav iz redakcije Veselog četvrtka, Dušan Mladenović, glavni urednik
|
U tamninu smo svi crni! |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 13/06/2011 : 18:57:27
|
Verovatno znate, ali čisto da napisem i ovde : Danas sam naručio kolekcionarsku knjigu ZAGOR 16 ... koliko sam shvatio šalju utorkom i petkom, nakon što legne novac ... tako da knjigu očekujem tek u ponedeljak.
Ostaje mi da se nadam da niko neće staviti ovde scan naslovnice i da cu je videti tek kad mi stigne paket |
Edited by - andjelt on 13/06/2011 18:58:05 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/06/2011 : 19:22:13
|
Imas naslovnicu na back coveru novih OP :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 14/06/2011 : 00:44:48
|
Ima lijepih naslovnica od Laurenti-a,ova mi je favorit
Dok ova bi bila dobra da nema Zagora na naslovnici
|
Edited by - Porter on 14/06/2011 00:47:09 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18864 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/06/2011 : 09:10:11
|
ova KUČA UŽASA je vrhunska,čak je i Zagor odličan da nema onog dugog čuperka kose,inače atmosfera je prava,onako mračna, tu je kolorista bio u punoj formi...da nije Zagora najavio Ludens ja bi uzimao ove knjige,ne smeta mi toliko Laurenti kao Mortimerova slika na prvim knjigama Zagora...po mome nejveča greška tih knjiga... ako Ludens iznevjeri povjerenje i ne drži tempo bar 5 knjiga godišnje idem u potragu za tim kolekcionarcima VČ: |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 14/06/2011 : 09:19:53
|
Laurenti je veoma dobar, dobro resenje za ova izdanja. Jedina koja mi se ne svidja, al to mozda i nije do njega, je ona sa izdanja Celicne Nemani. |
|
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1614 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 14/06/2011 : 20:26:41
|
Stiže li ti primjerak? Ima li promjene u cijeni - koliko košta sa popustom? quote: Originally posted by andjelt
Verovatno znate, ali čisto da napisem i ovde : Danas sam naručio kolekcionarsku knjigu ZAGOR 16 ... koliko sam shvatio šalju utorkom i petkom, nakon što legne novac ... tako da knjigu očekujem tek u ponedeljak.
Ostaje mi da se nadam da niko neće staviti ovde scan naslovnice i da cu je videti tek kad mi stigne paket
|
Elvis has just left the building! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 14/06/2011 : 20:58:19
|
Ocemo li videti tu naslovnicu skoro.Ajde neka se neko smiluje na nas koji jos uvek nismo uzeli. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia