forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 03/04/2009 : 02:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

zadnje upozorenje petorici zadnjih autora postova...idući spam,mjesec dana out...uvijek jedni te isti...ali uvijek...

Svi juznjaci,ts ts ts...
PS.Jel ima u kolekcionarskom br4 sledeca naslovna?
Vec sam je video crno belu(mislim na aukcijama),zanima me kakva ce biti u boji???

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 03/04/2009 : 09:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Nema,nazalost

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/04/2009 : 13:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---- moka ----

kad ce se moci kupiti (ponovo odstampani) kZ 1 i 2? da li se zna neki datum ?

Meni su pre nedelju dana rekli za mesec dana,tako da bi je trebali ocekivati do kraja aprila.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

varaga
Starting Member

72 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 10/04/2009 : 15:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send varaga a Private Message  Reply with Quote
Vidio sam danas u Darkwoodu da imaju sve 4 knjige, sad ne znam dal su to stare ili je nesto dostampavano. Knjge br 1,2 i 4 su 1700din, a knjiga br 3 1250din.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/04/2009 : 15:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by varaga

Vidio sam danas u Darkwoodu da imaju sve 4 knjige, sad ne znam dal su to stare ili je nesto dostampavano. Knjge br 1,2 i 4 su 1700din, a knjiga br 3 1250din.

Stare su,jos pre nedelju dana imali jedinicu,cena 1800.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/04/2009 : 17:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Treba sacekati VC reprint,mislim da ce biti pristojnija cena.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/04/2009 : 19:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Treba sacekati VC reprint,mislim da ce biti pristojnija cena.

Ma samo nek isprave propuste i ja zadovoljan.
Necemo mnogo da ustedimo na 2 stripa,samo nek budu ponovo odradjeni korektno i ja ih uzimam.
A ova prva dva nek budu skola za kolekcionarskog DD da odmah krene kako valja.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/04/2009 : 05:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni su pre nedelju dana rekli za mesec dana,tako da bi je trebali ocekivati do kraja aprila.

Rekli su ti iz redakcije ili?? Znachi bice to,super,ako ovoga puta bude u redu sve sigurno uzimam.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 07:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:

Rekli su ti iz redakcije ili?? Znachi bice to,super,ako ovoga puta bude u redu sve sigurno uzimam.

Da,da iz redakcije,niki tip kad sam zvao.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/04/2009 : 08:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Meni su rekli da ce da mi zamene.Fingers crossed :D

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 13:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:

Da,da iz redakcije,neki tip kad sam zvao.

Go to Top of Page

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 11/04/2009 : 18:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message  Reply with Quote
Nego.... da slucajno neko nema kintu na zajam???? Malo sam ovaj.... a treba mi nova Zagorova knjiga, stvarno mi treba....moram da je imam, molim vas...bas moram....udelite po nesto....vraticu kada budem imao...moram. A DD ne smem ni da pomenem...joj sto bih voleo i to da imam...moram...DA, MORAM!!!!! please.....
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 18:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cholo

Nego.... da slucajno neko nema kintu na zajam???? Malo sam ovaj.... a treba mi nova Zagorova knjiga, stvarno mi treba....moram da je imam, molim vas...bas moram....udelite po nesto....vraticu kada budem imao...moram. A DD ne smem ni da pomenem...joj sto bih voleo i to da imam...moram...DA, MORAM!!!!! please.....

prodaj bubreg i imaćeš za celu ediciju...
Go to Top of Page

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 11/04/2009 : 18:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message  Reply with Quote
To sam uradio pre 20 god (kada su mi bili zdravi) za kolekciju Zagora. Pa mi se slosilo i morao sam pre 13 god da sve prodam ...doticnom na Zelenjaku. E, tek sada pocinje i srce da mi otkazuje zbog tog akta. Makar sam za 7 god sve iscitao :)...nego....sem bubrega...trazi li se jos nesto? Krenuce novo KOLEKCIONARSKO izdanje pa da se obezbedim na vreme.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 18:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cholo

To sam uradio pre 20 god (kada su mi bili zdravi) za kolekciju Zagora. Pa mi se slosilo i morao sam pre 13 god da sve prodam ...doticnom na Zelenjaku. E, tek sada pocinje i srce da mi otkazuje zbog tog akta. Makar sam za 7 god sve iscitao :)...nego....sem bubrega...trazi li se jos nesto? Krenuce novo KOLEKCIONARSKO izdanje pa da se obezbedim na vreme.

Traži se mnogo šta ,ali bojim se da nemaš viška sem ako nisi neki medicinski fenomen(recimo sa dva srca,tri jetre...)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/04/2009 : 14:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Uskoro ce biti knjiga 1 i 2,za mesec dana najkasnije.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 24/04/2009 : 10:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Nisam najbolje razumeo,da li to Veseli cetvrtak planira da ponovo objavi prve dve knjige malo sredjene?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 12:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Nisam najbolje razumeo,da li to Veseli cetvrtak planira da ponovo objavi prve dve knjige malo sredjene?

Suska se tako.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 15:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da da trebalo bi to da se desi,kako kazu u Veselom,uskoro.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 15:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma neka nastave dalje,obećali su 18 u toku godine a još nisu stigli ni do pete,još samo mi fali da krenu ispočetka...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 16:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

quote:

Ma neka nastave dalje,obećali su 18 u toku godine a još nisu stigli ni do pete,još samo mi fali da krenu ispočetka...

Pa i tu si u pravu,kako su krenuli ovo sad ide na 2 meseca,tako da cemo imati 6-7 knjiga godisnje,a dobro ti ih ionako ne uzimas.Pravo da ti kazem meni malo i odgovara ovo odugovlacenje da malo rasteretim budzet za stripove.A sto se tice reprinta prve dve to ide sigurno.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 16:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa i tu si u pravu,kako su krenuli ovo sad ide na 2 meseca,tako da cemo imati 6-7 knjiga godisnje,a dobro ti ih ionako ne uzimas.Pravo da ti kazem meni malo i odgovara ovo odugovlacenje da malo rasteretim budzet za stripove.A sto se tice reprinta prve dve to ide sigurno.

Imam prve dve,dalje nisam kupovao...ponajviše zbog ritma
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 16:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A ja prve dve bas nisam uzeo zato sto je bilo price da ce biti 1800 i 18 knjiga godisnje tako da to finansijski ne bi mogao da podnesem,da su odma rekli da ce biti ovako...Tako da ja zeljno iscekujem taj reprint.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 17:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A ja prve dve bas nisam uzeo zato sto je bilo price da ce biti 1800 i 18 knjiga godisnje tako da to finansijski ne bi mogao da podnesem,da su odma rekli da ce biti ovako...Tako da ja zeljno iscekujem taj reprint.

Vidiš razne stvari presuđuju pri odlukama...
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 27/04/2009 : 09:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
ako smije da se pita...

1, 2 reprinti , knjiga 5

oce li to skoro
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000