forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/06/2009 : 23:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

čujem da uz ovo kolekcionarsko izdanje dođe i crni flomaster gratis,pa ako kome bude nedostajalo koje slovo z i drugo pa da sam upiše.

Ma jok.Dele slusne aparate za one koji ne cuju dobro.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 03/06/2009 : 23:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

quote:

čujem da uz ovo kolekcionarsko izdanje dođe i crni flomaster gratis,pa ako kome bude nedostajalo koje slovo z i drugo pa da sam upiše.

I naocare za one koji ne vide dobro.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/06/2009 : 23:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako budeš ljubazan daće ti i bombonu.
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 03/06/2009 : 23:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/06/2009 : 23:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Ima i Auto-karta Bihaca ali nisam siguran 100%.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 03/06/2009 : 23:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Ovo je definitivno najbolja naslovica do sada
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 04/06/2009 : 00:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima i Auto-karta Bihaca ali nisam siguran 100%.

samo jednog dijela bihaća,karta drugog dijela ide uz odabrane priče.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/06/2009 : 00:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

samo jednog dijela bihaća,karta drugog dijela ide uz odabrane priče.

Ne glupiraj se, nema karte Bihaca u stripovima Veselog Cetvrtka

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/06/2009 : 02:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

U jebote...bas je dobra naslovna!!!! Ovo je prva koja me je bas odusevila(uz prvu donekle)
Ja kasnim sa ovim knjizicama,moracu to vrlo uskoro da promenim

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/06/2009 : 06:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gibica

quote:

quote:

ma samo kad se nesto dzaba deli
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/06/2009 : 06:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:
Originally posted by goksi

quote:

Na topiku "veseli cetvrtak" rekose da su videli reklamu za ZAGOR knjigu br 5 , zna li neko nesto o tome ? ima neka slika naslovnice ? kad treba da izadje ili je izasla ? ... za cenu ne smem ni da pitam ... :)

Svetozare imao si mail od mene kad ti je pm već isključen.

ne bi trebalo da su privatne poruke iskljucene , sad cu da pogledam ... nisam dobio nikakav mail ... izvinjavam se , ako sam ti zbog svoje nedostupnosti izazvao probleme :) procito mail , zahvaljujem se , poz
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/06/2009 : 11:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ma kakve probleme. Samo si mi trebao nešto
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/06/2009 : 13:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiva naslovna,ova i prethodna su najbolje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 04/06/2009 : 19:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message  Reply with Quote
Kad ce na ulicu?
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/06/2009 : 19:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Danas sam zvao Veseli cetvrtak , rekose mi da ce uskoro postojati mogucnost pretplate ... na jednog junaka , na vise junaka , na jednu seriju (redovni , specijalci) ili vise ... takodje razresili su mi nejasnocu sa postarinom : redovne brojeve oni salju postom i to je za kupca besplatno , kolekcionarske knjige (posto su skuplje) salju posebnim putem i to se placa ... mada , ja sam danas narucio (za drugara) svih 18 redovnih mister no-a i to je ispalo 2700 din (sa popustom) i postarina je besplatna , a za 7 dana ( mozda 14 , mozda 21 ) :) kad budem narucio kolekcionarsku knjigu br 5 zagor (koja kosta oko 1500 din nadam se (sa popustom) ) moracu da platim postarinu ... to je malo besmisleno , ali sta ces ... nekad treba ceniti samu mogucnost da ti je nesto dostupno bez obzira na sve ...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/06/2009 : 13:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Kad izlazi ovo,mislim na knjigu.?

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 05/06/2009 : 22:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
ne znam , tip koji mi se javio rece : "mozda 7 dana , mozda vise ... zovi ti krajem sledece nedelje pa cemo videti " ...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/06/2009 : 07:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam , tip koji mi se javio rece : "mozda 7 dana , mozda vise ... zovi ti krajem sledece nedelje pa cemo videti " ...

Zvacu ja pocetkom nedelje,mozda ce znati nesto preciznije pa javim,Pozzz.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/06/2009 : 08:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ide nova slikica na hrbatu u sledećem broju.
Baš me zanima...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/06/2009 : 11:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ide nova slikica na hrbatu u sledećem broju.
Baš me zanima...

Pa da,sa 5-icom se zavrsava ova sa Mortimerom.Bas i mene zanima sta ce biti.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/06/2009 : 11:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja bih voleo da bude neka slika sa Helingenom!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
769 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 06/06/2009 : 12:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Meni mesecima nije jasno kojom logikom su bas izabrali ovu sliku sa Mortimerom na hrbatu ????
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/06/2009 : 13:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Meni mesecima nije jasno kojom logikom su bas izabrali ovu sliku sa Mortimerom na hrbatu ????

I po meni je glupost,bolje da su stavili neku koja ide u tih prvih 5 knjiga,recimo sa Markusom ili Helingenom,tj Titanom.Ili da su stavljali neke druge zagorove slike.Mada bi najbolje bilo da su na hrbatu nazivi epizoda.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/06/2009 : 21:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Zvacu ja pocetkom nedelje,mozda ce znati nesto preciznije pa javim,Pozzz.

nadam se da nisi pogresno protumacio nisam pokusavao da ti naredim ... ono sto sam napisao u navodnicima rekao mi je tip "sa druge strane zice" on je meni pod imperativom rekao da nazovem sledece nedelje

pozdrav od Toze

Edited by - andjelt on 06/06/2009 21:55:21
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/06/2009 : 21:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by hua

I po meni je glupost,bolje da su stavili neku koja ide u tih prvih 5 knjiga,recimo sa Markusom ili Helingenom,tj Titanom.Ili da su stavljali neke druge zagorove slike.Mada bi najbolje bilo da su na hrbatu nazivi epizoda.

da. slazem se da je ovo sa Mortimerom malo besmisleno ( u tim epizodama Mortimer nije bio ni u najavi ) . Samo, kada sam kupio prvu knjigu , ja sam mislio da imaju neku uzasno dugacku sliku koja ce se protezati na bar 15-16 knjiga .Ako se ova slika zavrsava na 5 knjizi , slazem se da je bolje da su stavili velike redne brojeve i objedinjene naslove ... to bi imalo jos vise smisla sad kad krenu duze price i bude jedna prica jedna knjiga ... ali ... ko mene pita ... cuti tu ... stidi se
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000