Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 24/06/2009 : 14:48:55
|
Pa to je onda ona moja informacija kad sam zvao, rekli krajem Juna. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 24/06/2009 : 16:15:21
|
@ Ferri Dobro dosao u klub. Ja isto to mislim od kad sam kupio knjigu, a imam Libellusova izdanja. U mnogim segmentima mi se VC i vise svidja. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26821 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 24/06/2009 : 16:22:41
|
quote: Originally posted by Elderane84
@ Ferri Dobro dosao u klub. Ja isto to mislim od kad sam kupio knjigu, a imam Libellusova izdanja. U mnogim segmentima mi se VC i vise svidja.
U segmentima gdje fali slovo Ž? Imao sam prvu knjigu(kupio je naslijepo) i sve je kriminalno loše osim jasnoće otiska i prevoda.A to je malo za kolekcionarsko(čitaj-skupo)izdanje. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 24/06/2009 : 16:39:33
|
Da se pridruzim onima koji su od pocetka podrzavali ovo izdanje. Ja nemam mozda visoke kriterijume, tako da je za mene ovo izdanje odlicno |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
varaga
Starting Member
72 Posts
Member since 07/11/2005 |
Posted - 24/06/2009 : 17:09:45
|
Takodje, cutim i kupujem, a ima nas jos, jer kolko ja znam prve dve knjige su dostampavane, a treca je skoro rasprodata. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4742 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 24/06/2009 : 20:59:59
|
quote: Originally posted by varaga
Takodje, cutim i kupujem, a ima nas jos, jer kolko ja znam prve dve knjige su dostampavane, a treca je skoro rasprodata.
Opet se uvodi prica da su prva i druga knjiga dostampavane!! Ranije je isto receno a posle je receno da nisu. Pa moze li neko konkretno reci jesu li ili nisu,bez onga `ja milim da jesu`,ima li konkretnih informacija ??? |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 00:02:30
|
quote: Originally posted by Ferri
Sto znaci da je Libellus izdanje za jaku peticu a ovo za jaku cetvorku!!
Ovako ja sam jedan od onih koji je dosta kritikovao ovo izdanje i mogu da kazem da sam sve zadovoljniji, ali ne znam druze kako mozes da uporedjujes Libellus sa ovim kad ne drzis jedno pored drugog. Ako je ovo od VC-a jaka CETVORKA onda je Libellus jaka SEDMICA Stvarno me mrzi da stavljam uporedne slike Mister No od Libellusa i Zagora od VC-a, ali cete me na kraju naterati da to uradim. Nije mi u planu da preterano kritikujem VC, jer zelim da kritika bude konstruktivna, a ne da se neko ljuti, ali ajde stvarno vi koji ih branite stavite cetiri knjige jednu pored druge i pogledajte ih, KRIVO STOJE SA SVIH STRANA i onaj ko mi kaze drugacije molim da stavi sliku da to dokaze jer me stvarno nervira vise branjenje VC-a od pojedinih ljudi. Ispada da smo mi ostali ludi sto placamo istu cenu kao Libellus a dobijamo MNOGO manji kvalitet sto se tice UVEZA, PAPIRA, KORICA a to je ono sto placamo skuplje u odnosu na meke korice.
PA STO ONDA KOSTA VISE AKO SE TO NE URADI KAKO TREBA ?????
Ako je odgovor zbog Laurentijevih naslovnica, majke mi ja cu poceti da ih crtam koji sam iz likovnog imao 4 jer nemam pojma. Taj covek nema veze sa crtanjem naslovnica. Ja ne znam kako nije blam Ferrija da dodje sa njime na sajam, pa taj mu covek nije ni do kolena
Rekao sam vec nekoliko puta, svaka cast sto postoje, sto je prevod odlican, sto ne izbacuju delove stripa i ja cu ih zbog toga kupovati iako je cena previsoka, ali nije to opravadanje za ostalo. MN, MM i MV su 99% SAVRSENI, a ovo od VC je Zagor oko 60% od savrsenstva, a DD oko 70%.
Inace sam otvoreno kritikovao VC kod coveka koji mi se javio kad sam se uclanjivao i on mi se naravno opravdavao time sto su mladi firma i sve ja to razumem, ali vec sam 100 PUTA REKAO neka se ugledaju na Beli Put, neka UCE od boljih, ako ne znaju sa urade tvrde korice kvalitetno, a ne znaju, neka tih 1000 primerak mesecno ukorice u Subotici.
Ali ne bitno je po srpski kao i uvek glavom kroz zid. Znate sta mi je rekao lik kad sam zeleo da zamenim broj dva zato sto je visi. Iscudjavao se kao sta to meni smeta, pa sta ako je za 2mm visi. Pa je krenuo da me salje na Pancevacki put da idem do magacina i tamo da zamenim. Da lud sam, ici cu na drugi kraj Beograda da zamenim Zagora. Taj covek nema pojma bre sa stripom, on i dalje misli da strip sluzi umesto WC papira kad se procita. Toliko o izlasku u susret od strane VC-a, ali nema veze.
I za kraj pitanje za vas koji ih branite: Da li vi licno pregledate broj kolekcionarskog Zagora kad ga kupujete ili verujete da ce bilo koji primerak biti dobar? E o tome vam govorim, ranije sam morao da zamolim Miroslava da mi pregleda strip da ne bude nekih felera i da mi posalje dobar primerak. Sa Libellusom to NE MORA da se radi |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 25/06/2009 : 01:45:05
|
Hvala ti sto si nam ponovio sve sto kazu oni koji kritikuju ovo izdanje.Ne zameramo ti ako si nesto preskocio jer ima dosta materijala za pljuvanje.Ko ce se svega setiti. Izvinjavam se u ime nas nekoliko sto smo progovorili i koju lepu rec o izdanju.Da smo znali da te to toliko nervira ne bismo.Tek sada shvatih zasto je Ferri prvo morao da se onoliko pravda unapred sto ce reci nesto pohvalno.Da je rekao odmah i direktno do sad bi ga neko likvidirao.Nismo imali nameru da popravimo postojecu sliku o Kolekcionarskom Zagoru.Zato nemo se uzbudjavas. Vracam se u svoju misiju rupu i cutim...............i kupujem. |
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 25/06/2009 : 09:14:15
|
Meni je bolesno da neko menja strip koji 1-2mm širi,viši,tanji,deblji...
Imam prvih 13 knjiga MV od Libellusa i imam odstupanja 1-2mm medju knjigama i nikad mi ne bi bilo palo na pamet da cimam ljude u darkvudu da uporedjujem i trazim onaj broj koji je u vaser vagu sa mojim vec postojecim izdanjima.
Za 1-2mm nije kriv izdavac vec stamparija tj.masine koje to rade.
Mislim da kolekcionari opasno zastranjuju kad gledaju i nerviraju se oko tih stvari da li su slova na hrbatu u mm ista ili nisu,da li je zagreban ili nije...
Ali razumem sve to i ja sam bio takva picajzla ali na sam na moju srecu izlecen i ne vakumiram stripove i ne stoji mi na polici sa stripovima znak stop,opasno po zivot i slicno.
Dosta dobrih albuma od BP,Fibre i Libellusa sam pozajmljivao na citanje kolegama sa posla i prijateljima koji su do tada smatrali da su stripovi samo za decu ali je par njih reklo posle procitane Svagdanje Borbe da ovaj strip treba da bude lektira,obavezna.
Nemojmo biti sebicni i podrzimo svako izdanje i širite dobar strip jer cemo samo tako izmeniti sliku koju ljudi imaju o stripovima i pomoci da stripova bude sto vise.
|
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 09:24:23
|
quote: Originally posted by dubac
Hvala ti sto si nam ponovio sve sto kazu oni koji kritikuju ovo izdanje.Ne zameramo ti ako si nesto preskocio jer ima dosta materijala za pljuvanje.Ko ce se svega setiti. Izvinjavam se u ime nas nekoliko sto smo progovorili i koju lepu rec o izdanju.Da smo znali da te to toliko nervira ne bismo.Tek sada shvatih zasto je Ferri prvo morao da se onoliko pravda unapred sto ce reci nesto pohvalno.Da je rekao odmah i direktno do sad bi ga neko likvidirao.Nismo imali nameru da popravimo postojecu sliku o Kolekcionarskom Zagoru.Zato nemo se uzbudjavas. Vracam se u svoju misiju rupu i cutim...............i kupujem.
Veruj mi prestao sam da se sekiram odavno za ovo izdanje, jos kad sam kupio prva dva broja, ali to ne znaci da cu ikoga da hvalim kad za istu cenu koju drzi Libellus ponudi nesto dosta manjeg kvaliteta, a vi ih tim podrzavanjem samo opravdavate da ni ne moraju da podizu kvalitet. Po vam mogu da zveknu i cenu od 3000 dinara pa cete vi to i dalje kupovati pa sam ja na kraju bolestan a vi niste |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 09:35:19
|
quote: Originally posted by shommy
Meni je bolesno da neko menja strip koji 1-2mm širi,viši,tanji,deblji...
Imam prvih 13 knjiga MV od Libellusa i imam odstupanja 1-2mm medju knjigama i nikad mi ne bi bilo palo na pamet da cimam ljude u darkvudu da uporedjujem i trazim onaj broj koji je u vaser vagu sa mojim vec postojecim izdanjima.
Mislim da kolekcionari opasno zastranjuju kad gledaju i nerviraju se oko tih stvari da li su slova na hrbatu u mm ista ili nisu,da li je zagreban ili nije...
Ali razumem sve to i ja sam bio takva picajzla ali na sam na moju srecu izlecen i ne vakumiram stripove i ne stoji mi na polici sa stripovima znak stop,opasno po zivot i slicno.
Dosta dobrih albuma od BP,Fibre i Libellusa sam pozajmljivao na citanje kolegama sa posla i prijateljima koji su do tada smatrali da su stripovi samo za decu ali je par njih reklo posle procitane Svagdanje Borbe da ovaj strip treba da bude lektira,obavezna.
Nemojmo biti sebicni i podrzimo svako izdanje i širite dobar strip jer cemo samo tako izmeniti sliku koju ljudi imaju o stripovima i pomoci da stripova bude sto vise.
Niko ovde nije sebican i ja sam objektivno rekao sve sto je dobro. A pitanje za tebe koji si izlecen od kolekcionarstva: 1. Da li ti uopste kupujes ovo izdanje ili ne? 2. Ako da, jel ti kupujes HC Zagor da bi ti stajao na polici ili ne, jer ovom kolekcionarskom Zagoru ponekad treba nesto da ga pridrzava da ne bi pao? 3. Jesam li ja bolestan sto zelim da za prilicne pare dobijem izdanje koje ce lepo i izgledati ili svaka knjiga treba da bude razlicitih dimenzija? 4. Zasto cena nije 600 dinara koliko kostaju tri SC stripa koliko unutra ima nego duplo vise ako korice nisu dobro izvedene? 5. Ti stvarno mislis da ce VC da propadne, ako mu ti ne das podrsku?
Zasto sam napisao ovaj post je zato sto su ovde prestali da se javljaju ljudi koji imaju primedbe zato sto su oni prestali da kupuju i sve sto oni iz VC-a mogu da vide u poslednjih par strana su pohvale pa ce na kraju pomisliti pa sto bi se mi popravljali kad ce se ovo svakako prodavati i evo ljudi nas podrzavaju.
|
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 09:41:16
|
Ma uvek moze da se nadje opravdanje za sve, tipicno srpski nisam ja kriv on je, a ko je poslao te stripove u tu stampariju. Postoje i jos neke stamparije na svetu pa se za 1000 stripova mesecno ne moze tamo poslati. Bas sam cuo da ce i Markos da krene da radi tvrde korice u Grafart-u :) |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 09:57:22
|
quote: Originally posted by Ferri
Izgleda da ti nisi shvatio sta sam hteo reci. Ja se necu opustiti u raspravu kad se u principu slazem s tobom.
Ne druze, meni je samo zasmetalo to sto si rekao da je to za jaku 4 od mogucih 5, jer mislim da ce neko u VC-u ko gleda ovo sto mi pricamo (ako iko gleda) pomisliti e pa super sad i ne moramo vise da se popravljamo malo nam fali pa i nema veze. Veruj mi mnogo sam puta u nasem mentalitetu video nesto slicno. Sto bi sad neko iz VC-a kritikovao stampariju da malo poboljsa ako su ljudi koji kupuju skoro 100% zadovoljni. Sto da se covek svadja i ispada bolesnik kod ovih sto rade u stampariji kad se to prodaje. To je bila moja zelja u prethodnom postu a ne da nekog ne daj boze odvracam od kupovine ili nesto slicno. To da li ce neko da kupuje ili ne me apsolutno ne zanima. Ja znam da cu ja kupovati dok budem imao novca, ali necu prestati da ih kritikujem dok ne budu savrseni. Isto tako sam 100% siguran da oni nece propasti ako drzava ne ode u ku... (nazalost to je veoma verovatno i u tom slucaju ce nam SC izdanja vecini biti maksimum ako nam strip i padne na pamet) |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 10:03:49
|
Imam prvih 13 knjiga MV od Libellusa i imam odstupanja 1-2mm medju knjigama
Govorim o visini sto najruznije izgleda od svega, a za Libellus bi voleo da mi pokazes odstupanje od 2mm u visini pa da me prosvetlis |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4742 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 25/06/2009 : 10:45:52
|
@zare prijatelju
Ne postoji savrsen strip. Ni Libellus,ni Fibra,ni BP nemaju savrsene SVE primerke.
Nisam izlecen od kolekcionarstva vec od bolesti koje kolekcionarstvo nosi a to je sitnicavost. Kolekcionar sam MV od Libellusa iako sam trenutno a verovatno jos duze vreme na knjizi br.13. I da po visini ima odstupanja(poslacu ti na pm sliku da te prosvetlim)ali mogu te jos vise prosvetliti tako sto ces doci kod mene kuci jer si i ti iz NS-a pa cemo lepo da se prosvetljujemo uz pice da ti pokazem takve sitne nedostatke i na izdanjima Fibre i BP.
A tipicnije srpski je pljuvanje po tudjem radu pre nego naci izgovor za svoj rad
Da li sam ja bolestan ili lud sto placam euro dizel skuplje od jednog austrijanca a pri tom znamo standard Austrije i Srbije |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 11:43:40
|
@zare prijatelju
Ne postoji savrsen strip. Ni Libellus,ni Fibra,ni BP nemaju savrsene SVE primerke.
Nisam izlecen od kolekcionarstva vec od bolesti koje kolekcionarstvo nosi a to je sitnicavost. Kolekcionar sam MV od Libellusa iako sam trenutno a verovatno jos duze vreme na knjizi br.13. I da po visini ima odstupanja(poslacu ti na pm sliku da te prosvetlim)ali mogu te jos vise prosvetliti tako sto ces doci kod mene kuci jer si i ti iz NS-a pa cemo lepo da se prosvetljujemo uz pice da ti pokazem takve sitne nedostatke i na izdanjima Fibre i BP.
A tipicnije srpski je pljuvanje po tudjem radu pre nego naci izgovor za svoj rad
Da li sam ja bolestan ili lud sto placam euro dizel skuplje od jednog austrijanca a pri tom znamo standard Austrije i Srbije
Pa oni nemaju sve savrsene ali su skoro i po meni dovoljno savrseni, a VC nema ni jedan takav :) Od hrvatskih HC izdanja imam preko 100 primeraka (mnogi ce verovatno misliti da sam bolestan i zbog toga, ali nema veze) i sve i jedan primerak mi je savrsen toliko da budem zadovoljan, a za VC se to mozda moze reci samo za Zagor broj 3. Veruj mi pri tome mi je kriterijum isti a bio sam i u trafici u NS-u i nisam nasao bolje primerke sto znaci da je cela serija felericna Po meni nije sitan ovaj nedostatak koji je kod kol zagora i da je sitan Sloba sam verovatno ne bi toliko popizdeo. Mozda gresim ali koliko sam upoznat to je jedan od razloga sto je otisao iz VC-a. Sto se tice pljuvanja druze, po meni je pljuvanje kritika bez razloga a to ovde nije slucaj. Postoji velika razlika kad neko samo kritikuje i kad neko kritikuje a pritom i konstruktivno nesto predlaze da bi se nesto poboljsalo. Nekoliko puta sam vec napisao da ako neko nesto bolje radi od mene da je normalno da nesto pokusam da naucim od njega a ne da budem tvrdoglav i pravim se pametan. Stamparija Grafart ocigledno ne zna da radi HC ili nema masine pa neka nekom plati da to uradi kvalitetnije ili neka se obuci za to. Ja ne zelim da ovo ispadne kao da pljujem nego da konstruktivno kritikujem. Naravno da uvek neko moze da kaze da je moj predlog glup i zato i postoji forum i rasprava da zajedno dodjemo do poboljsanja a ne da se neko ljuti sto je kritikovan. Priznajem da sam prenaglio sa tonom i IZVINJAVAM se svima koji su se osetili pogodjenim, ali sam namerno to uradio da bi post dosao do izrazaja iz samo jednog razloga a to je izjednacavanje kvaliteta sa onim iz Libellus-a. E i da nemoj pogresno da me shvatis, ne ljutim se ja ni na koga ovde koji ih brani da bi mu kao sto Dubac kaze podmetnuo atentat :) Ovaj forum shvatam kao zabavu i uvek mi je drago da upoznam nove ljude koji imaju isti hobi kao i ja, jer sam se od skora vratio ovoj svojoj ljubavi iz detinjstva. Nadjemo se kad god i gde god na pivu da razmenimo iskustva. Jos jednom se izvinjavam svima, ne zelim da iko pomisli da imam nesto protiv njega, ali mislim da nije resenje da se neki ljudi povlace iz rasprave zato sto imaju drugacije misljenje. To posebno mislim za Dubac-a posto covek kaze da ce da se vrati cutanju. Za to nema nikakve potrebe jer cenim i njegovo misljenje i necemo se nas dvojica potuci jer imamo drugacija misljenja :) |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 15:44:42
|
Dobro je ako čovek zaboravi šta znači pravi HC kolekcionar može pročitati gore par postova i svega će se podsetiti
Ova petica će biti najbolje odrađena, a trojke još malo ima, mnogi će kasnije izdvajati više para da kupe rasprodate brojeve, zato je pametnije ih kupovati na vreme, a manje trošiti energiju na ono što je već mnogo puta na ovih devedeset i nešto strana rečeno |
Edited by - Bruce Springsteen on 25/06/2009 15:49:01 |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Posted - 25/06/2009 : 16:35:20
|
O, koliko energije nizasta :) Prijatelju Zare80, ja imam Martijev gigant 6 od Libellus-a, koji i nije u bas savrsenom stanju poslije jednog citanja... Sam papir iznutra se malo iskrivio, na gornjem lijevom uglu su savijeni listovi jedva primjetno, pa sta? 100 puta kupim izdanje koje iako je novo, i ne izgleda bas glanc, ali se sto vise trudim da se ne sekiram zbog toga. Valjda je najbitnije da procitam to sto kupim, pa i po nekoliko puta, sa uzivanjem. Ionako su ti stripovi moji, sta me briga imaju li kakvu malu manu? Poenta price je, da je meni milina imati i kupovati ovakvo VC izdanje Zagora, sa Laurentijevim naslovnicama koji mi je jedan od najboljih crtaca u Zagoru, pa i na ustrb mana koje svakako postoje, ali im se bas i ne mora pridavati vaznost, koja na kraju ispada veca od cinjenice da je to jedino izdanje u ex-SFRJ ikada koje ide od prvog broja, redom, sa svim naslovnicama, + dodatne ratitetne Laurentijeve. |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 25/06/2009 : 17:07:41
|
quote: Originally posted by Elderane84
O, koliko energije nizasta :) Prijatelju Zare80, ja imam Martijev gigant 6 od Libellus-a, koji i nije u bas savrsenom stanju poslije jednog citanja... Sam papir iznutra se malo iskrivio, na gornjem lijevom uglu su savijeni listovi jedva primjetno, pa sta? 100 puta kupim izdanje koje iako je novo, i ne izgleda bas glanc, ali se sto vise trudim da se ne sekiram zbog toga. Valjda je najbitnije da procitam to sto kupim, pa i po nekoliko puta, sa uzivanjem. Ionako su ti stripovi moji, sta me briga imaju li kakvu malu manu? Poenta price je, da je meni milina imati i kupovati ovakvo VC izdanje Zagora, sa Laurentijevim naslovnicama koji mi je jedan od najboljih crtaca u Zagoru, pa i na ustrb mana koje svakako postoje, ali im se bas i ne mora pridavati vaznost, koja na kraju ispada veca od cinjenice da je to jedino izdanje u ex-SFRJ ikada koje ide od prvog broja, redom, sa svim naslovnicama, + dodatne ratitetne Laurentijeve.
Veruj mi, ne sekiram se ja i ne trosim mnogo energije na ovu pricu drago mi je da ima toliko Zagorovaca sa kojima mogu da raspravljam, posto dobar deo ljudi konta da sam mentalno zaostao kad uopste citam Zagora a kamoli sto dajem tolike pare za ovaj strip :) Ocigledno se ne razumemo i niko nije rekao da nije veliki uspeh sto ovo izlazi ali mane koje su bile u prvih par brojeva za mene nisu male i beznacajne ali ok za vas izgleda jesu. Po meni one umanjuju umetnost koju ovaj strip predstavlja, koju ce mnogi ovde osporiti kad je rec o Zagoru a koja je za mene i dalje umetnost. Zasto da nesto ne bude blize savrsenstvu ako moze. 90% HC stripova koje sam uzeo sam i procitao i pozajmio ljudima na citanje i jako retko mi se desi da se strip i malo promeni i to jedva primetno. Zato i uzimam HC da mogu da ga pozajmim drugarima na citanje bez bojazni da ce oni koji citaju uspeti da mu iscupaju stranicu, ali ok, to se ni sa VC-om do sada ne desava. Za mene su HC stripovi koje imam knjige i tako ih i postujem - sto Shommy rece kao lektira sto naravno ne mogu da budu svi, a cinjenica da je od svih Zagor najlosije uradjen i to me i dalje nervira, ali se polako lecim. Za HC mi je najbitnije da TRAJE dugo sto znaci da je spolja jak i da ima jak uvez, jer mi se desilo da sam i Zagor Pricu i Gospodar Darkvuda izgubio zbog vlage u supi u kojoj ih je moj drugar drzao kad sam mu ih pozajmio. To je najbitniji razlog zasto ih kupujem ako imam novca. Jesam picajzla i VOLEO bih i da lepo izgleda za pare koje dajem, a ako mi ne bude izgledao kako mi odgovara necu ga ni staviti na policu ili cu ga staviti negde u cosak da se ne vide nedostaci. To je mozda nekima bezveze, ali meni nije
|
|
|
Topic |
|