forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Bug,Vidi i Pcchip
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vik
Starting Member

4 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 31/10/2008 : 22:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vik a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima.

Evo odlučio sam se riještiti moje kolekcije informatičkih časopisa koja mi samo stoji u kutijama a možda nekog od vas zanima.
Imam 62 kom. Vidi od toga 7 dvobroja, 43 kom. Bug od toga 4 dvobroja, 27 kom.Pcchip od toga 3 dvobroja. Znači 132 odlično očuvana primjerka.Pošto mi nedostaje dosta stripova volio bi ovu kolekciju zamjeniti za stripove Sd i ludens,svi junaci.Pa ako je netko od vas zaintetesiran za zamjenu neka mi se javi preko emaila sa svojom ponudom ( nadam se da mi nitko neće ponuditi 20 stripova i pitati jesam li zadovoljan ili ako ga zanimaju pojedinosti o časopisima,popis i slično.Ako nitko ne ponudi stripove i novac je dobrodošao :) Nažalost zbog velike težine i količine ne šaljem poštom već je moguća primopredaja samo u Splitu.Ili ako niste iz Splita da bar imate nekog tko bi to mogao preuzeti u vaše ime.Hvala svima. Viktor

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2008 : 22:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koji dio "Burza stripova - potražnja" ti nije bio jasan?

Trouble will find me
Go to Top of Page

vik
Starting Member

4 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 01/11/2008 : 02:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vik a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, ako treba slobodno makni iz burze stripova, ni sam neznam gdje bi ovo stavio, još jednom se izvinjavam.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2008 : 03:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vik

Oprosti, ako treba slobodno makni iz burze stripova, ni sam neznam gdje bi ovo stavio, još jednom se izvinjavam.

imaš aukcije pa tamo provaj stavit...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

vik
Starting Member

4 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 02/11/2008 : 16:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vik a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko možda nekog u Splitu da otkupljuje ovakve časopise pa da se njemu javim direktno.
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 02/11/2008 : 19:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vik

Zna li netko možda nekog u Splitu da otkupljuje ovakve časopise pa da se njemu javim direktno.

Znam ja , KOMUNALAC , imaš plave kontejnere svuda po gradu :)

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page

vik
Starting Member

4 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 02/11/2008 : 20:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vik a Private Message  Reply with Quote
Uh, nadam se da ih se neću morati tako rješiti :) već imam par upita za Bugove pa šta bude.
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 02/11/2008 : 22:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by vik

Uh, nadam se da ih se neću morati tako rješiti :) već imam par upita za Bugove pa šta bude.

Ja sam Bug-ove poklonio , a za vidi se jos ceka žrtva
Samo mi smetaju u garazi, a kolko mi se vidi oni ce u plavi kontejner

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000