Bas sam jucer gledao epizodu Prijatelja kad je Chandler posato shef i istog trena ga svi kolege poceli izbjegavati i podjebavati (iza ledja). Tako to ide...
Friends sam gledao 1000 puta, imam svih 10 sezona na dvd-u... I, šta je Chandler uradio na kraju??
protiv manhuntera neman ništa, ali mislin da flamboyant nije lik za moderatora.[/quote] Znači protiv mene imaš nešto?
Bez zajebancije, zašto?
Ne mislim napadati, samo me interesira zašto ti, i zašto ja. [/quote]
jednostavno mislin da nisi lik za to . mislin da ti nije triba ovakav pozdravni govor. koji htio ili ne djeluje ka kurčenje. a to me iritira iz nepoznatih razloga,valjda ne podnosin autoritete. protiv tebe osobno neman ništa.dapače nismo se nikad nešto posebno ni svađali.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Čuj, možda je zvučalo grubo, ali ne može čovjek prvi post napisati ulizivački tipo ''Svi ste mi super, volim vas sve i jedite puno vitamina.'', slažeš se?
jednostavno mislin da nisi lik za to . mislin da ti nije triba ovakav pozdravni govor. koji htio ili ne djeluje ka kurčenje. a to me iritira iz nepoznatih razloga,valjda ne podnosin autoritete. protiv tebe osobno neman ništa.dapače nismo se nikad nešto posebno ni svađali.
Pa vidjet ćete kakav ću biti u sljedećih nekoliko dana/tjedana/mjeseci/godina, pa ako budem toliko loš, uvijek možete tražiti od Markosa da me zamjeni. Znaš, nisam ja tražio moderatorsku titulu.
Kurčenje ne volim ni ja, ali pravila da, a ovo su ipak bila samo pravila.
Čuj, možda je zvučalo grubo, ali ne može čovjek prvi post napisati ulizivački tipo ''Svi ste mi super, volim vas sve i jedite puno vitamina.'', slažeš se?
nije grubo al djeluje kurčevito. mislin da bi bilo bolje da si osta u sjeni,odnosno da nisi ništa napisa. ionako te svi znaju od prije a s ovin poston pari ko da si recimo doša do novog RNK virusa koji nećeš oklijevat upotrebit.
Meni više baca na grubo nego dickovito, da budem iskren.
No bez brige, ne mislim svaki dan pisati takve postove (bar dok ne bacim taj virus koji prisiljava ljude da komentiraju recke;)).
Međutim, uvijek se sjetim jednom profesora iz srednje škole. Odličan predavač, duša od čovjeka, popustljiv. Nepotrebno reći - svi su ga jebali u mozak koliko su mogli i stigli...
Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Edited by - flamboyant soul on 04/11/2008 01:58:05
Meni više baca na grubo nego dickovito, da budem iskren.
No bez brige, ne mislim svaki dan pisati takve postove (bar dok ne bacim taj virus koji prisiljava ljude da komentiraju recke;)).
Međutim, uvijek se sjetim jednom profesora iz srednje škole. Odličan predavač, duša od čovjeka, popustljiv. Nepotrebno reći - svi su ga jebali u mozak koliko su mogli i stigli...
previše editiraš...moraš ka rambo,što na umu to na drumu prvo ih izbaci jedno dvadesetak za dobar dan,pa ćeš vidjeti reda...sve je to banda
[/quote] previše editiraš...moraš ka rambo,što na umu to na drumu prvo ih izbaci jedno dvadesetak za dobar dan,pa ćeš vidjeti reda...sve je to banda [/quote]
opet nema tople vode u hotelu a?