Slažem se ali to je ipak veštačko održavanje serijala,verovatno i to znači kolekcionarima ali to je malo...regularna serija je ipak osnov svakog serijala
Wicked, nije čudo što je serijal ugašen,to je ipak normalno kada kvalitet priča padne ovako nisko
Da, ali isto se to moze reci i za Zagora, pa taj serijal jos uvek ide. A opet, Zagor je daleko vece ime od Mister Noa. Mislim da je glavni razlog za gasenje serijala, uz naravno drastican pad kvaliteta epizoda, i to sto su stigli neki novi junaci koji su danasnjoj publici daleko zanimljiviji nego Mister No.
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Bitno je da M.No izlazi u Italiji, pa makar i 2 puta godišnje u formi specijala, kod mene on ima toliko kredita zahvaljujući onim ranijim odličnim pričama tako da volim da čitam i ove današnje, prosečne
Zašto je Zagor opstao a MRNO nije? Jednostavno Zagor ima izuzetno specifične i harizmatične neprijatelje koji kroz odlične povremene priče uvek izdignu serijal kada je teško i premoste.To serijal o Mister No-u nije mogao da ponudi i tikva je pukla.
Ne znam hoce li Strip Agent nastaviti izdavati Mister No Maxi (i nakon Maxi-ja Maxi ) ali ako bude tako mogli bi kao broj 4 objaviti neku neobjavljenu pricu iz regularne serije, npr. eizode 117-119 Il Profeta / La tela del ragno / Plotone d'esecuzione [ Nolitta - Bignotti ]
Ionako ih Libellus nece tako skoro objaviti.
Takodjer ne bih imao nista ni protiv vec vidjenih epizoda 105-107 Ombre rosse / Il marchio dell'assassino / La fine della pista [ Sclavi - Diso ]
Ne znam hoce li Strip Agent nastaviti izdavati Mister No Maxi (i nakon Maxi-ja Maxi ) ali ako bude tako mogli bi kao broj 4 objaviti neku neobjavljenu pricu iz regularne serije, npr. eizode 117-119 Il Profeta / La tela del ragno / Plotone d'esecuzione [ Nolitta - Bignotti ]
Ionako ih Libellus nece tako skoro objaviti.
Takodjer ne bih imao nista ni protiv vec vidjenih epizoda 105-107 Ombre rosse / Il marchio dell'assassino / La fine della pista [ Sclavi - Diso ]
Pa ovu prvu turu (117-119) ce Libellus objaviti vec 2011., znaci za 2 godine. A (ne znam sad napamet) 105-107 ide ili krajem 2010. ili pocetkom 2011.
Dokle Libellus mislim izdavat Mister Noa Do zadnjeg broja
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Pročitao sam trodelnu priču "Gvadalkanal" i jednodelnu "Oči u tami", i apsolutno se ne slažem sa onima koji kažu da su ove priče M.Noa loše. Neznam, možda su moji kriterijumi niski, ali ako ove priče M.No od broja 1-13 u izdanju VČ uporedimo sa drugim serijalima VČ, i to pre svega mislim na Zagora i Texa (DD i Dampyra ne čitam) meni su kud i kamo priče M.Noa bolje. Zagor je imao tri duge priče, sa Rihterom, trodelnu "Tajna Sumera", petodelnu "Na tragu neprijatelja" i četvorodelnu "Poslednja Tula" i jednu kraću, dvodelnu "Mračne sile", i sve su po meni slabije od trodelne M.Noa "Dvadeset godina kasnije" pa i od ""Gvadalkanal". Što se tiče Texa za sada je izašlo manji broj priča, ali "Mefisto" je daleko ispod ovih pomenutih M.Noa, a i "Rat u pustinji" i ako bolja od Mefista slabija je od pomenutih priča M.Noa
Edited by - Bruce Springsteen on 25/02/2009 20:50:58
bar da podignemo topic.Novi Mister No ZEMLJA BEZAKONJA se nalazi u SNK...fala ..urcu.
Odlična vijest. Treba uskoro i MM.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Originally posted by goksi Uff, pa to će biti skoro 3 meseca od prošlog. Hoće li onda još jedan uskoro?
Nažalost.Ova epizoda će imati skoro 300 stranica,mislim. Bilo je nekih tehničkih problema,ali mislim da će sve izaći na vrijeme. Dva i po stripa u Italiji će činiti ovaj jedan broj u Hrvatskoj.