Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
masni
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/indijanac-zgembo.gif)
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/11/2008 : 21:17:32
|
Pitajte na pm za cene i slike , opise stripova. Menjao bih za ZS i LMS
ZA ljubitelje pisanih romana kao sto su dok holidej , laso... itd.. i ljubavnih romana postoji mogucnost nabavke 1 euro kom, na vise dajem popuste
----------------------------------
Ovo je podforum potražnje, stripovi za prodaju idu na aukcije. Hvala.
|
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - manhunter on 16/11/2008 22:36:32
|
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
masni
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
2240 Posts
Posted - 17/11/2008 : 14:43:06
|
ove stripove ne prodajem nego menjam...... KOLIKO PUTA JA TEBI TREBAM OBJASNITI>>> PITAJ LJUDE DA LI SAM I JEDAN JEDINI STRIP PRODAO SA OVOG FORUMA>>>> SAMO SAM MENJAO PITAJ LJUDE. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25716 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/11/2008 : 15:10:34
|
Pa cuj, ako ti napises -pitajte za CENE- , nekako logicno zvuci da prodajes nesto, zar ne? Evo ti moj predlog: napisi koje stripove TRAZIS, i onda navedi da imas stripove za razmenu, i sve ce biti u redu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Posted - 17/11/2008 : 15:44:05
|
OK , nije problem moja greska jer je to ostalo sa drugih sajtova jer sam samo topik sa drugih sajtova copy paste i nisam brisao suvisne podatke a pisalo je da menjam za ZS i LMS. Ovde sam zaista samo menjao. Primljeno ka znanju i izvinjavam se ako sam pogersio. drugi put cu sloziti bolje. a ove Pisane sam morao staviti da prodajem jer ih nemam pa ne mogu staviti na aukcije vec ih mogu nabaviti ako neko naruci neke brojeve. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|