forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Lost S6 - Tek za...9 Meseci
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/03/2010 : 17:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
i Lostpedija uz Darkufo da ne bi zaboravili

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 12/03/2010 : 06:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Billy_the_Kid

A malo je reci koliko je iritantno sto nam svakom epizodom namecu jos pitanja a nista od odgovora... Sta ako je bit serije da nas sve navuce na sadrzaj i na kraju ne daju odgovore, ima li su gledanost, zaradili pare i to je to, sigurno ce dati poruku ''e sad je na vama da skuzite ostalo'' i kra
Potpuno se slžem. Hoću odgovore!!!!!

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 14/03/2010 : 10:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
nasao sam dve slike, tacnije jos jednu, prvu je nasao maki, djeluju zanimljivo...

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 14/03/2010 : 12:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
znaci u drugoj slici claire je presla na drugu stranu i sad je Lockov tim kompletan, jedino mi tu ne leze Richard i Ilana al ostaje da se vidi...
7 protiv 7

Edited by - Billy_the_Kid on 14/03/2010 12:15:09
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 14/03/2010 : 14:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Doduše ako ćemo šire gledati :

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 20/03/2010 : 15:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
solidna epizoda
i po obicaju bez odgovora

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 26/03/2010 : 20:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Sta je crni dim? - djelomicno
Ko je Jacob? - djelomicno
Zasto su se morali vratiti Oceanic 5 - bloody candidates
Zasto je Richard vjecno mlad - odgovoreno
Ostatak Statue? - odgovoreno
Black Rock brod? - odgovoreno

AAAAAARGHHH napokon odgovori, napokon epizoda sa odgovorima, nadam se da nista nece izostaviti u sljedecim...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/03/2010 : 17:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Što se tih odgovora tiče, nemam baš neka očekivanja uoči Jin/Sun epizode... Bilo bi lijepo da me nakon tih silnih svojih dosadnih epizoda možda iznenade jednom dobrom... barem prihvatljivom =)

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/04/2010 : 12:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Moram reći da mi je ova SUn-JIn epizoda bila pomalo zamorna. Još imaju volje komplicirati, a toliko se približavaju kraju... Hume? Čemu?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 02/04/2010 : 16:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Moram reći da mi je ova SUn-JIn epizoda bila pomalo zamorna. Još imaju volje komplicirati, a toliko se približavaju kraju... Hume? Čemu?

Pa bila je zamorna, ali obzirom da se radi o Jin-Sun epizodama koje su uz Kate najdosadnije nije ni loše ovo bilo... Dapače, baš suprotno.

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 02/04/2010 : 16:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma zasto al od samog pocetka sam znao sta ce se desiti, i ono na kraju sa fsideways Sun i da se Desmond vraca u seriju... Da su barem sve epizode kao 9ka
Od kandidata nekako vidim da ce to biti Jack, Sawyer ili Hugo sve ostalo bi mi bilo bezveze

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/04/2010 : 16:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
sa tv.com

.. ABC will say goodbye to Lost with FIVE HOURS OF PROGRAMMING OMG! In addition to the two-hour finale, there will be a pre-finale two-hour recap show and a one-hour post-finale special hosted by Jimmy Kimmel and featuring cast members and producers Damon Lindelof and Carlton Cuse. Five hours!? That's like two Avatars!

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/04/2010 : 03:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Obzirom da se radi o kraju, uopće me ne čudi... treba dati što više toga gledateljima...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2010 : 11:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sve se polako privodi kraju... Što me zapravo i veseli.

I, što mislite, tko su novi Jacob i Antijacob? Ja sam za Hugoa kao Jacob, a npr. Sayid kao Antijacob (Sawyer mi je manje vjerojatniji, no tko zna).

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 12/04/2010 : 13:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
Sayid bi se uklopio u pricu o "mracnoj - evil - varijanti" i kontekstu danasnjice sa americke tacke glediste...Arapi uvek potencijalna opasnost za terorizam. Tako, da i sa tog aspekta Sayid ima šanse za Antijacob-a.

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2010 : 14:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

Sayid bi se uklopio u pricu o "mracnoj - evil - varijanti" i kontekstu danasnjice sa americke tacke glediste...Arapi uvek potencijalna opasnost za terorizam. Tako, da i sa tog aspekta Sayid ima šanse za Antijacob-a.

Imaš pravo, konstatna sveprisutna opasnost i strah od arapskog terorizma, "bauk" AMerike, odlično rješenje socijalne naravi za ANtijacoba... Sawyer ima čak previše pozitivnih osobina da bio bio antikandidat. On će se vjerojatno žrtvovati za dobrobit ostalih, tako da sumnjam da će preživjeti finalni event.

Hugo Reyes, definitivni favorit za dobricu Jacoba, nekako mi je previše distanciran od realnog svijeta, pa bi mu ovo bila prava prilika za ispunjenje njegovog smisla života.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/04/2010 : 20:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Zavšio sam ponovno gledanje prve 4 sezone ranije nego što sam mislio. Od sjutra krećem sa petom i ovim što je do sada prikazano od šeste. Nisam nikad volio da gledam epizode svake nedelje, kako izlaze u Americi, ali ipak je ovo kraj serije i oću da ovih nekoliko poslednjih epizoda ispratim kad i svi ostali. Biće veselo.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 19/04/2010 : 17:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Posto sam seriju poceo da pratim tek sa ovim reprizama na Fox-u, interesuje me da li i gde moze da se nabavi neki DVD set sa svim sezonama...ili bar vecinom.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/04/2010 : 19:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ako misliš na originalne DVD diskove pogledaj po beogradskim videotekama. Nedavno sam pitao preko maila Tuck i rekli su mi da u ponudi imaju u Videopolisu 1. i 3. sezonu, cijena 3500 dinara po sezoni. Inače, na netu takodje imaš prve 4. sezone, DVD format sa originalnih diskova, sa srpskim i hrvatskim prevodom.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/04/2010 : 20:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ma ima na netu sad prvih 5.sezona Blu-ray format :)

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 20/04/2010 : 10:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
why john locke

http://www.tv.com/video/10442336/lost--why-locke?tag=frontdoor_videos;thumb;0

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/04/2010 : 11:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
To je prvi sneak peek. Drugi je još bolji (flashsideway)...

Iako mi je uvijek Locke najdraži lik, možda sam subjektivan, no nemogu se oteti dojmu da se možda ipak malo pretjeruje sa tim omalovažvanjem Lockea (kad god je šansa, crni ga se xD).

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 20/04/2010 : 17:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Ako misliš na originalne DVD diskove pogledaj po beogradskim videotekama. Nedavno sam pitao preko maila Tuck i rekli su mi da u ponudi imaju u Videopolisu 1. i 3. sezonu, cijena 3500 dinara po sezoni. Inače, na netu takodje imaš prve 4. sezone, DVD format sa originalnih diskova, sa srpskim i hrvatskim prevodom.

Hvala, pokusacu da isceprkam nesto.

Edit: Moze neki link?

There ain't no grave gonna hold my body down.

Edited by - morrison on 20/04/2010 17:40:51
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/04/2010 : 18:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Zašto Locke? Pa iz praktičnih razloga, hahaha! A on je jadnik mislio da ima misiju...

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/04/2010 : 18:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:
Originally posted by Beren

Hvala, pokusacu da isceprkam nesto.

Edit: Moze neki link?

Poslao sam ti na PM.

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000