Author |
Topic  |
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 20/01/2009 : 23:32:28
|
Mnogo si ti sad pametan, Djole, sad vec i ja znam odgovor na tu dilemu:) To ce ispasti jos bolje ondak, stvarno dobra fora:)
Nece biti sedam nego sest, sledece godine cao.
A krece sutra, sto znaci da, sto se nase vremenske zone tice, mozemo da skidamo u cetvrtak (veseli:) - negde vec oko 5-6 ujutru. ne gledajte me tako, da, zaista ima u to doba da stavim da se skida:) |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
Herr BIG BAD WOLF
Junior Member

Croatia
332 Posts
Member since 27/04/2007 |
Posted - 21/01/2009 : 00:03:32
|
radni narode stripovi.com, ja sa,m se malo napijo rakije i odlicnog makedonskoga vina pa se ispričavam unaprijed na gramatičkim greškama
moje pitanje je vrlo jednostvno: taj "lost"...jel se to zbilja isplati gledati?
mislim, da li je stvarno serija vrijedna gledanja četiri sezone? nije da se pretvori u sapunjaru ko više manje sve serije (npr. Jericho koji sam prestao gledati nakon osam.devet epizoda?
dakle, da li mi je preporučujete?
|
"Judo plesacu!" |
Edited by - Herr BIG BAD WOLF on 21/01/2009 00:25:55 |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 21/01/2009 : 01:01:32
|
Ako se ishta od trenutnih tv serija isplati gledati, to mora biti Lost.
Ako si sa onom gnusobom od Jericha stigao do devete epizode, Lost ce ti proleteti. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/01/2009 : 11:23:26
|
Ili si zakleti hejter ili ne možeš odoljeti da ne pogledaš novu epizodu... To je moje mišljenje. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 21/01/2009 : 11:25:08
|
quote: Originally posted by Leo Charm
Mnogo si ti sad pametan, Djole, sad vec i ja znam odgovor na tu dilemu:)
Živeo Dark UFO! ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 21/01/2009 : 22:09:41
|
Pa to ti kazem:) (Offtopic: jesi gvirnuo da vidis jesam te dostojanstveno nastavio u poslu, btw?:))
A ka Lostu idu najtoplije preporuke, mada je Dee u pravu kad kaze da ta serija ima samo manijakalne fanove i totalne hejtere. Imas opasan pad u prvoj polovini trece sezone - osetilo se da jos uvek ne znaju end date cele serije - ali su tokom te sezone to izdejsvovali i poslednja trecina sezone usla je u antologiju:) A cetvrta vec totalno zna sta radi. Sto se pak prve i druge tice, prva je legendarna a o drugoj su misljenja podeljena - meni licno, druga je gotovo u celini sasvim kul, osim nekoliko stvarno losih fillera pri sredini.
Sve u svemu - gledaj, gledaj, gledaj:) |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/01/2009 : 22:25:43
|
Lost je "mućkalica" u najpozitivnijem smislu, egzotike, avanture, trilera, horora, SF, ljubavi ... Prvu zezonu sam gledao na tv "Nova" pre nekoliko godina, a onda sam nabavio prve tri sezone, ponovo odgldeao prvu, a onda drugu i treću, za tri dana, FANTASTIČNO! Prošleg leta odgledao sam četvrtu sezonu, imao sam problem sa pauzom od predhodnog gledanja, jer četvrta sezona ima samo 14 epizoda i ispalo je kao da gledam jedan celovečernji film. Inače i meni je druga sezona da ne kažem najbolja, ali svakako najnapetija i najmisterioznija! Da, imaće ukupno šesat sezona, zadnja epizoda šeste sezone u Americi bi trebala da se prikaže negde maja 2010.godine, ali nikad se nezna , možda kasnije još bude…
|
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 22/01/2009 : 00:53:40
|
O, ma Eko je van konkurencije:) Je l' znas, Igore Samuraju, za pricu da su sa Ekom imali plan gotovo do kraja serije, al' se glumcu klima nije svidela pa batalio:(
Stvarno lose utice na njega ta vrucina, on je u stvari bio belac pre snimanja Losta a pogle' sad:)
Btw za finale opet pravimo akciju ka' prosle godine, obavezno!:) |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 22/01/2009 : 01:21:10
|
O, ma Eko je van konkurencije:) Je l' znas, Igore Samuraju, za pricu da su sa Ekom imali plan gotovo do kraja serije, al' se glumcu klima nije svidela pa batalio:(
Stvarno lose utice na njega ta vrucina, on je u stvari bio belac pre snimanja Losta a pogle' sad:)
Btw za finale opet pravimo akciju ka' prosle godine, obavezno!:)
Znam, chuo sam za to tek pre jedno 6 meseci, smrzo' se od mogucnosti ispushtenih...eh...
Za finale obavezno, a mozhemo i od ovih pre finala da proberemo pokoju, kad uslovi dozvole. ;) |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 22/01/2009 : 09:12:38
|
Jasta!:)
Nego jao, da vi's muke... NIGDE na netu nema prve epizode, nego samo druge - a devet je ujutru vec... svi osim Amera kukaju po internetu: zamisli ti muku da imas skinutu drugu, a cekas na prvu, dakle ka' da nemas nista posto ne moz' pocnes gledanje! Gore nije moglo:( |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/01/2009 : 09:59:55
|
(Offtopic: jesi gvirnuo da vidis jesam te dostojanstveno nastavio u poslu, btw?:))
Not yet, gužva neka, jedva da sam izašao iz kuće zadnje dve nedelje.
Ali nemam nikakve sumnje u to kako je sve ispalo. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 22/01/2009 : 13:21:26
|
Nego jao, da vi's muke... NIGDE na netu nema prve epizode, nego samo druge - a devet je ujutru vec... svi osim Amera kukaju po internetu: zamisli ti muku da imas skinutu drugu, a cekas na prvu, dakle ka' da nemas nista posto ne moz' pocnes gledanje! Gore nije moglo:(
Ma da. I ja chekao do 5 i kusur, pa batalio, a sad vidim da ima i prva, ali ima tehnichke nedostatke, ne znam kakve, ali torentashi vrishte u visheglasju. To iznenadjence cu otkriti kad sednem da gledam. |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 22/01/2009 : 14:11:07
|
Bicu kratak...
JEBANJE!!!!
Ovo je totalno u rangu finala, bez trunke pranzog hoda, definitivno najbolje otvaranje sezone do sada. I ne kazem to samo zbog patnje tokom pauze:) Tesko se cekala i cetvrta, pa je, nakon onakvog kraja trece, bila zestoko hladjenje. Ali ovo... kad se samo setim da insajderi vele kako je treca epizoda bolja od prve dve... kako li ce tek to da izgleda!!!:):):) |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 22/01/2009 : 15:35:43
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Nego jao, da vi's muke... NIGDE na netu nema prve epizode, nego samo druge - a devet je ujutru vec... svi osim Amera kukaju po internetu: zamisli ti muku da imas skinutu drugu, a cekas na prvu, dakle ka' da nemas nista posto ne moz' pocnes gledanje! Gore nije moglo:(
Ma da. I ja chekao do 5 i kusur, pa batalio, a sad vidim da ima i prva, ali ima tehnichke nedostatke, ne znam kakve, ali torentashi vrishte u visheglasju. To iznenadjence cu otkriti kad sednem da gledam.
Ti tehnički nedostatci su valjda blago neslaganje frameova, odnosno usklađenost videa i zvuka ali većina kaže da su gotovo neprimjetne.
Ovi linkovi su u redu, provjerio sam:
Episode 1 : Because You Left
http://rapidshare.com/files/187534433/LO-s05e01.part1.rar http://rapidshare.com/files/187537276/LO-s05e01.part2.rar http://rapidshare.com/files/187540168/LO-s05e01.part3.rar http://rapidshare.com/files/187541551/LO-s05e01.part4.rar
Pass = Xchange
Episode 2 : The Lie
http://rapidshare.com/files/187544274/LO-s05e02.part1.rar http://rapidshare.com/files/187547251/LO-s05e02.part2.rar http://rapidshare.com/files/187550102/LO-s05e02.part3.rar http://rapidshare.com/files/187551506/LO-s05e02.part4.rar
Pass = Xchange
|
Edited by - Mac on 22/01/2009 15:40:55 |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 22/01/2009 : 20:16:41
|
Odlična prva epizoda, svi ćemo se složiti da je početak definitivno dobar, mene baš zanima ta beba napočetku, iako sam i ja sklon mišljenju da se radi o Charlotti ili Milesu, ipak na kraju kad "zbrajam" uzmem u obzir da se radi o Lostu pa tko zna što će na kraju ispasti od toga...
Nešto "pinkicu" slabija druga epizoda, dobro mi je pred kraj kada oni "Daniellini" pretpostavljam uhvate Sawyera i Juliet i kad naravno slijedi onaj action dio od 10 sekundi gdje ih sredi i Locke lijepo kupi nož i u svom stilu : "James. Juliet. Nice to see you"
Inače nekako mi sve vuče da je "baba" Faradeyeva majka, kako je Desmond krenuo do Oxforda vjerovatno ćemo to i doznati... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 22/01/2009 : 20:19:35
|
Btw. na forumima kruži ova slika, tko je gledao drugu epizodu znat će, navodno ovo slijeva mladi Widmore...
 |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 23/01/2009 : 14:39:28
|
When the island brought Locke to the day beechraft crashed, he got shot in the leg.
Back in season one when Locke was trying to get up to the beechcraft, his legs suddenly stopped working for no apparent reason, which is why Boone had to go up the cliff instead. Could Locke's leg pain in the first season have been the result of his body "remembering" being shot back at that place before?
   |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 23/01/2009 : 18:49:47
|
... pa sta znam, ja i ne delim toliko odusevljenje... mene je malo ovaj pocetak ugusio... ceo taj trip sa putem kroz vreme je bzv i kontam da ce do kraja sezone totalno da se pogube sa time... mada napravili su sebi lepu ogradu - da je nemoguce promeniti proslos... i odmah se sjebali sa Dezmondom... ne znam... cetvrta sezona mi je imala daleko najbolji pocetak... |
|
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17902 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/01/2009 : 22:34:39
|
uh kako je meni ova serija smor negdje od pola druge sezone...
gledao sam samo 3 sezone kad se zavrsi serija pogledat cu ostatak |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Topic  |
|