forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za moderatore
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/11/2008 : 14:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Hmm, stječem dojam da se osjećaš jako jako važnim dok u ovo subotnje popodne tipkaš gluposti po tastaturi, pa ti neću davati više povoda.

Ali, iako je bezobrazno da si otvorio još isti jedan topik samo da mi ga nabiješ na nos, dajem ti kredit da si me toliko nasmijao da sam skoro pao sa stolice:

>> ...jer samo tako mozemo postici kompromis koji ce ovaj sajt odvesti dalje glede kvalitete i demokracije kna kojoj se vidim jos uvijek vjezbamo.<<

''Kompromis i odvođenje demokracije na viši nivo''. Preludo.

Uobicajeno je da ljudi sa nizim pragom razumjevanja ovako reagiraju , isto je tako uobicajeno da isti pad sa stolice shvacaju doslovno .
Tko zna , mozda bi mogao i biti ..heh.
flamboyant soul , pogledaj istini u oci ..donosis odluke koje su banalne i govoris rijeci koje nemaju smisla ..dobar si poster ali
nisi za moderatora
Bez uvrede , ti si jedini moderator na cijelom netu koji je brisao post o jednoj satiri koja se danas prikazuje u iranu, izraelu i u cijelom svijetu..ti si parodija samog sebe .
Ovim pozivam sve forumase da si ne dopuste ovakvu autokraciju i ovakvu aroganciju.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/11/2008 : 14:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
mr. murdoc, 15 dana kazne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 22/11/2008 : 16:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message
Nije trebalo rušit autoritet globinja, koliko god ga netko cijenio ili mrzio.
Sad imate situaciju da imate 3 nova kriterija što je prije bio 1.

Hoka-hej!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 19:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by gumiflex

Niko ne ruši globinjov autoritet, naprotiv, posle ovih dešavanja, mislim da ću ja biti puno strožiji nego on. Topic nisam odmah zaključao, kao što sam već rekao, da vidim dokle će stići, i evo dokle je stigao...
Sorry murdoc, ali ako si sam moderator na nekom forumu kao što kažeš, sam znaš šta sledi za vređanje(na ovaj način) moderatora...Mislim da je Markos bio preblag, ali on ti je odredio kaznu, tako da ja nemam uticaja. A ja sam ti rekao: ostavljam topic otključan, ali pri prvoj uvredi ti sledi ban od 90 dana.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/11/2008 : 23:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Globinju autoritet nije srusen, ja sam samo "pomilovao" DeeCaya zbog njegovih zasluga za sajt, i to je bila iznimka, inace se nikad nisam mijesao u njegove odluke. Isto tako, on je nove moderatore sam trazio jos davno, jer sam nije mogao sve pokriti, samo sam ja bio lijen postaviti ih.

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/11/2008 : 23:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Što se demokracije tiče: NEMA DEMOKRACIJE.

to sam davno napisao,pa nije vam ovo država,sabor,odbor za ljudska prava i sl...murdoc,mene onaj plakat vrijeđa kao vjernika...ovo govorim kao član foruma,a ne kao moderator...i ja bi te na sličan način izbacio,bez upozorenja...nisi od jučer na forumu,znaš i sam gdje takve teme vode...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/11/2008 : 23:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ne razumijem...glede koje teme?nisam ni bio na forumu kad se ovo dogodilo...ali bi postupio isto kao i flambi...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/11/2008 : 23:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Globinju autoritet nije srusen, ja sam samo "pomilovao" DeeCaya zbog njegovih zasluga za sajt, i to je bila iznimka, inace se nikad nisam mijesao u njegove odluke. Isto tako, on je nove moderatore sam trazio jos davno, jer sam nije mogao sve pokriti, samo sam ja bio lijen postaviti ih.

da...potpisujem sve gore navedeno...jedina stvar gdje se markos umiješao,iako sam ja bio izričito protiv toga da ga se "pomiluje" jer mene boli qita šta je on zaslužan...ali,ne možeš se sa rogatim bostiipak je tada i samo tad bila njegova zadnja...ja to poštujem,jer mi je markos prijatelj,a tek onda "nadređeni" na forumu stripovi com...
da,sad je možda problem,da se nadovežem na gumiflexa i moj autoritet,jer sam skužio šta je htio reći...ja stvarno nisam sve stizao pokrivati,jer nemam 6 očiju i osam ruku...ja se u nekim stvarima ne moram složiti sa flambijem i manhunterom...ali oko onih stvari gdje i malo dijete vidi da će biti sranja,tu se slažemo bez da trepnemo...škakljivih situacija će uvijek biti...ali,da ću se ja jednome ili drugome miješati u nešto šta su oni napravili(izbacili nekoga),ne pada mi napamet...ne zbog njihovog autoriteta,nego sam siguran da su to učinili s pravim razlogom...pa otiđite na druge forume,ovdje je med i mlijeko...e sad,biti cjepidlaka i tražiti dlaku u jaju,za to nisam...tek su počeli,s vremenom će se njih dvojica uhodati...neka vide kako je meni bilo samome

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/11/2008 : 01:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo
quote:

Globinju autoritet nije srusen, ja sam samo "pomilovao" DeeCaya zbog njegovih zasluga za sajt, i to je bila iznimka, inace se nikad nisam mijesao u njegove odluke.

da...potpisujem sve gore navedeno...jedina stvar gdje se markos umiješao,iako sam ja bio izričito protiv toga da ga se "pomiluje" jer mene boli qita šta je on zaslužan...ali,ne možeš se sa rogatim bostiipak je tada i samo tad bila njegova zadnja...ja to poštujem,jer mi je markos prijatelj,a tek onda "nadređeni" na forumu stripovi com...

A jel ja moram biti ovako vrijeđan u topicu u kojem nisam čak ni nogom stupio? Na koliko se dobije ban kad se vrijeđa direktno urednika homepagea bez provokacije? I onda ja nemam obraza...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 23/11/2008 01:21:39
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/11/2008 : 01:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
quote:

Globinju autoritet nije srusen, ja sam samo "pomilovao" DeeCaya zbog njegovih zasluga za sajt, i to je bila iznimka, inace se nikad nisam mijesao u njegove odluke.

A jel ja moram biti ovako vrijeđan u topicu u kojem nisam čak ni nogom stupio? Na koliko se dobije ban kad se vrijeđa direktno urednika homepagea bez provokacije? I onda ja nemam obraza...

daj me poštedi...tko to vrijeđa...ja sam napisao da me zaboli neka stvar šta si ti zaslužan i kraj priče...jesam li te ja nazvao nekim pogrdnim imenom ili nešto slično...nisam...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/11/2008 : 01:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
i ne šalji mi pm,ovo ti je već druga šta mi šalješ,a nisam ni prvu pročitao niti ću drugu...

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/11/2008 : 13:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by manhunter

Kao što sam rekao, ja neću ništa da zaključam, ili da nekoga izbacim dok za to (po mojoj proceni) ne bude razloga. Izbacivanje sa foruma mi je ionako poslednja opcija. E sad, ovde ima pravila, kojih i moderatori moraju da se drže.
Eto, ovde komentarišite, meni nije problem da čujem kritiku na račun mog rada kao moderator.
A kao što rekoste, SVAKI topica može da ode u qrac, mi samo pokušavamo da sprečimo ono što je očigledno.

Evo,ja sam skoncentrisan, i samo vas gledam...

Vi svi trebate imati istu etiku i isti nacin rada a ne samo ti.
Lik koji je dva puta brisao ovaj topic i jos pri tome bez i jedne napisane rijeci dao ban nije sposoban za funkciju moderatora , tu nema nikakve diskusije .
Obnasao sam i jos obnasam obje funkcije , mod i admina i znam o cemu govorim.
Ovo je presedan moderatorstva i pokazatelj nesposobnosti komunikacije te losih prosudbi.
Dakako mislim na moda koji je indirektno pokrenuo ovu diskusiju a ne na ostale koji svoj posao rade dobro.

Slazem se!

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/11/2008 : 13:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Napisao bih samo da je, za razliku od vecine drugih foruma, na ovom forumu prisutnan zavidan broj pametne i dobrodusne ekipe, pa bi i moderatori trebali biti u skladu sa tim, onako kako su to Dado i Globinjo bili zadnjih ohoho godina. Zabranjivanje svega zivoga (a vec punom parom ide prema tome da se sve zabrani) ce voditi k tome da ce sve teme u Svastari postati dosadne.
A sto se teme tice, i prije nekoliko godina je igrao film "Narod protiv Larryja Flinta", pa je crkva popizdila radi plakata. No, plakat je ipak bio izlozen u javnosti. Mislim da je svima, pa i moderatoru, sasvim jasno da Murdoc nije htio uvrijediti nikoga. Oni koji duze prate forum, otprilike znaju tko je konfliktna osoba i na takve treba pazit. Murdoc sigurno nije medju njima.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/11/2008 : 13:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nitko ne govori da je Murdoc losa i konfliktna osoba, ali postavljanje takvih topica nazalost vodi konfliktima. Ja bih volio da to nije tako i da se o tim plakatima i tim filmovima i mnogim drugim temama moze normalno, razumno i argumentirano raspravljati, ali ako me je ovih 7 godina na forumu icemu naucilo, onda je to činjenica da je takav razgovor nemoguć, a da su posljedice ozbiljne, štetne i dugotrajne. A ja jednostavno ne želim čitati osmu godinu zaredom iste svađe koje ničemu ne vode.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/11/2008 : 13:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

quote:
quote:

daj me poštedi...tko to vrijeđa...ja sam napisao da me zaboli neka stvar šta si ti zaslužan i kraj priče...jesam li te ja nazvao nekim pogrdnim imenom ili nešto slično...nisam...

Jebote, ko mala djeca. Još se moram i zbog vas nervirat. Pa dajte više prekinite, ovo je stvarno besmisleno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/11/2008 : 13:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Steta je da je tako.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/11/2008 : 15:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

i ne šalji mi pm,ovo ti je već druga šta mi šalješ,a nisam ni prvu pročitao niti ću drugu...

To samo govori koliko si za komunikaciju i mirenje... I voljan saslušati.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/11/2008 : 19:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Egot Svaka čast, ne čitam obično (pre)duge postove, ali ovo si lijepo sročio.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/11/2008 : 19:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

To samo govori koliko si za komunikaciju i mirenje... I voljan saslušati.

ok,riješeno je...zaboravit ću šta je bilo...dužan si duplu vodku s limunom...bez leda...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/11/2008 : 19:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Gand:

Na žalost, ne živimo u savršenom svetu. Nemoj da tražiš neku utopiju na ovom ili na nekom drugom forumu. Ovo je samo skup ljudi, sakrivenih iza svojih ekrana računara i tastature, dosta puta odvažijih u svojim izjavama nego što bi bili kada bi se sa nekim susrelu oči u oči. A prvenstveno, ovo je forum o stripu, tako da i kada bi "svaštara" bila ukinuta (protiv toga sam), niko ne bi ništa mogao da kaže, slažeš se zar ne??
Ranije je bilo svađa, psovki i sličnih gluposti, i ti to dobro znaš. Zbog takvih stvari nekoliko sjajnih ljudi više ne posećuje forum.
Zaboravi da će ti neko ovde iznositi ARGUMENTE za neke svoje tvrdnje. Možda i hoće na početku, ali kad se rasprava rasplamsa, malo ko će razmišljati smireno. Da ne govorim na one koji će namerno dolivati ulje na vatru, i koji jedva čekaju da neka rasprava na temu vera/politika/S-H/slične stvari izbije...

Meni lično ne bi smetalo da u svaštari budu dozvoljene te tabu teme. Mogu da o svakoj stvari pričam, diskutujem i da procenim gde prestaje diskusija a gde počinju uvrede. Koliko je još ljudi koji to mogu/žele da čitaju ovde je drugo pitanje. Zato: te zabrane nisu lepe, ali su nužne..

Ja mislim da za ovih par dana koliko sam moderator svoj posao obavljam sasvim ok, to mislim i za ostale moderatore, a kao što si rekao, vreme će pokazati.. I članovi foruma.

A pročitaj i ovo ovde, meni sasvim fer zvuči:

quote:

Nitko ne govori da je Murdoc losa i konfliktna osoba, ali postavljanje takvih topica nazalost vodi konfliktima. Ja bih volio da to nije tako i da se o tim plakatima i tim filmovima i mnogim drugim temama moze normalno, razumno i argumentirano raspravljati, ali ako me je ovih 7 godina na forumu icemu naucilo, onda je to činjenica da je takav razgovor nemoguć, a da su posljedice ozbiljne, štetne i dugotrajne. A ja jednostavno ne želim čitati osmu godinu zaredom iste svađe koje ničemu ne vode.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 23/11/2008 20:10:23
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 19:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
please nemojte samo banirati ganda. osjecam da ce ova tema prerasti u nesto mnogo puno lijepo. :)

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
predlazem bravu na topic,jer ako bude svako iznio svoju istinu i svoj pogled na stanje u forumu,religiju i slicno,bice svasta.Tema se razvija ipak u pogresnom pravcu,kako su mozda neki i pretpostavljali.
Predlazem jos Murdochu da kontaktira evtl. Markosa i razjasni par stvari,tako kad se vrati poslije 15 dana da nebi se situacija opet ponavljala,te se tako zaustavi pravovremeno vodjenje nekog moguceg online-rata izmedju doticnih osoba.

Za sve clanove foruma jedan prijateljski smile ,kojeg se malo vidi u ovom topicu:
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/11/2008 : 20:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

please nemojte samo banirati ganda. osjecam da ce ova tema prerasti u nesto mnogo puno lijepo. :)

Gand non si tocca.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Gand non si tocca.

heh? gand is tocca only by gand, not by pavel.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 23/11/2008 : 20:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message
Što se tiče religije tu ne treba diskutirati- to je stvar pojedinca. A što se tiče ratova i svakog ostalog međuljudskog nerazumijevanja... istina je samo jedna.

Jedini problem je u tome što veliki postotak članova ovog foruma istinu ne žele prihvatiti ili ju ne znaju jer su previše brainwashed.

I zbog toga - ako i počne - takva rasprava nema kraja jer budala ostaje budala koliko god se ti trudio budali nešto objasniti..

P.S. ovo sve je uopćeno- ne odnosi se na nikoga poimence

Hoka-hej!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000