Nažalost, takvih priča nema više, bar do sada! Mislim da je Zagor zaslužio poseban serijal iz rane mladosti, kada još nije bio dovoljno poznat kao Gospodar Darkwooda, recimo da takav serijal ide 4-6 puta godišnje. Znam da su svojevremeno u Bonelliju razmišlali da Kit Willer sin Texa Willera dobije svoj posebni serijal, ali su ipak, iz neznam kog razloga od toga odustali. Što se tiče Zagora nije mi poznato da su u Bonelliju o tome razmišljali!!!
Nulta godina darkwooda definitivno,mada nisam citao stazama sjevera.....
Stazama sjevera, lepa priča koja se dešava 1830.godine u Kanadi, avantura sa Tonkom. Nastavak te priče možemo videti deset godina kasnije u Zagorovom specijalcu "Pustolovina u Kanadi".
Inače i moj glas ide Nultoj godini Darkwooda!!!
hm ne sječam se da sam čitao ovu priču Stazama sjevera,jel to izašlo kod Ludensa?
Nulta godina darkwooda definitivno,mada nisam citao stazama sjevera.....
Stazama sjevera, lepa priča koja se dešava 1830.godine u Kanadi, avantura sa Tonkom. Nastavak te priče možemo videti deset godina kasnije u Zagorovom specijalcu "Pustolovina u Kanadi".
Inače i moj glas ide Nultoj godini Darkwooda!!!
hm ne sječam se da sam čitao ovu priču Stazama sjevera,jel to izašlo kod Ludensa?
Yep, to je prvi Almanah Pročitaj, isplati se.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
od ovih pet , odlicne su mi cetiri dok mi je prosjecna "Urota bogova" . Ne razumijem kako je malo glasova osvojila "Prica o wandering fitziju" . Meni jedna od boljih . Pravi uzor Zagoru .