Izgleda da net.hr ima neke eksluzivne informacije o najnovijem Batmanu koji izlazi za par dana, jer ovo za Robina do sad nisam nigdje procitao. A ni ovaj dio za "stravičnu smrt". Nisu naši tako loši novinari.
Ma nemaju pojma, samo izmisljaju gluposti. Bio sam sarkastican, al mozda se nije skuzilo. Pa sam je Morrison rekao da Wayne nece umrijeti, to je prejednostavno.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
I ja sam takoreci siguran da ge nece ubiti. Mislim da bi bilo skroz u redu da par godina jurca okolo kao Betmen Zuren-Ara u onom tehnikolor kostimu a da Najtving i Robin pokushavaju da ga uhvate, primire i deprogramiraju.
Haha, kažu '... Batmanova sudbina bit će otkrivena u posljednjem izdanju stripa DC Comicsa, koji izlazi u četvrtak (27. studenog)...'. Teško da će to biti poslednje izdanje. Vest Comicona beše da će Gejemnov Betmen izaći negde oko februara, pa da ga Morrison ondak opet uzima pod svoje. Zapravo, ne uzima ga pošto ga nije ni davao...