forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: NATHAN NEVER biblioteka, knjige 5 - 8
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/01/2009 : 01:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by I like girlz

nemojte mi offtopičariti ovdje, ovo je nathanov topic i mogu se samo hvalospjevi o nathanu izricati :))))))

Tako je! Izbacite ovog Texa!
Mada,kad bolje razmislim, nemojte. Ima da se navuče kod mene, neću mogu da ga isteram.

Modulatori,izbacite ovu matoru kamilu.
Proganja me po forumu.
Pa on i ne cita Nathana,uso je samo mene da provocira. I ja ga ne volim,al' ga bar citam i kupujem i uredno slazem na police
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/01/2009 : 04:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Pa da! Ti se samo uvlacis pojedinim izdavacima, da bi izdali Texa od 1. broja.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18881 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/01/2009 : 13:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
cilj opravdava sredstvo...sve za Texa od početka.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 26/01/2009 : 15:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
hahaha
heh

ajd sad ako si spreman na sve, reci da "nathan može pojest texa za doručak kad god mu puhne"... i možda i dobiješ texa od 1. broja...

ret. pitanje je...što si sve spreman žrtvovati za texa?

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/01/2009 : 16:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
nathan može pojest texa za doručak kad god mu puhne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/01/2009 : 16:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

A i nervira me ovaj matori jarac.
Menjam polovnog brata(ocuvan za 2-) za Novog Texa od prvog broja
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 26/01/2009 : 17:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

nathan može pojest texa za doručak kad god mu puhne

e vidiš tko je pravi texoljubac

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/01/2009 : 17:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by teller

A i nervira me ovaj matori jarac.
Menjam polovnog brata(ocuvan za 2-) za Novog Texa od prvog broja

Ni sanjao nisam da me toliko cenis! Kao Texa od 1. broja.
Ja bi tebe trampio i za Texa od 301. broja.
Znam, znam da niko nece da se zajebe,ali da probam.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 02/03/2009 : 15:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Stigli Natani juče, već je pala "Indija" i "Feniks", odlične priče, a danas popodne nastavak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kako je malo potrebno čovjeku da bude srećan...

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 02/03/2009 : 15:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
ćurunire jesi čito? :)))))

...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/03/2009 : 15:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Stigli Natani juče, već je pala "Indija" i "Feniks", odlične priče, a danas popodne nastavak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kako je malo potrebno čovjeku da bude srećan...

Blago tebi, ja tek danas kupio 2. 3. i 4. knjigu, i jos sto su poskupele ove nove Ko zna kada ce mi pasti saka....

Do tada, maximalno uzivam u ove 3, i slazem se sa tobom - malo je potrebno da bih bio srecan (bar na neko vreme)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 17:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
par pitanja:
-kada i gdje dolazi Kronologija čitanja part II.?
-u kojem broju je bila ta borba između NN i Susan Connery o čemu se priča u Feniksu?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/03/2009 : 17:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja sam ovo narucio ima 10 dana :D jos uvijek cekam :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

-kada i gdje dolazi Kronologija čitanja part II.?

Ili u sledećm almanahu, ili kad se još malo nakupi regularne serije.

quote:
Originally posted by jang

-u kojem broju je bila ta borba između NN i Susan Connery o čemu se priča u Feniksu?

NN SD 9/10.

http://www.stripovi.com/recension.asp?hero=NN&StoryID=73

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 05/04/2009 : 11:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Jučer pročitah NN Knjigu 7 i u epizodi Smrtonosni koncert sam uočio grešku koja očito nije tiskarska - na 47. stranici (vinjeta koja prekriva cijelu stranicu), u drugom pravokutniku piše da je svemir nastao, citiram: ''prije otprilike petnaest MILIJUNA godina...'', a zapravo se radi o tome da je nastao prije 15 MILIJARDI godina. Eto, ako slučajno bude išao reprint, pa da znate ispraviti grešku
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/04/2009 : 13:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
zbilja neshvatljiv propust... steta...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/04/2009 : 14:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

Jučer pročitah NN Knjigu 7 i u epizodi Smrtonosni koncert sam uočio grešku koja očito nije tiskarska - na 47. stranici (vinjeta koja prekriva cijelu stranicu), u drugom pravokutniku piše da je svemir nastao, citiram: ''prije otprilike petnaest MILIJUNA godina...'', a zapravo se radi o tome da je nastao prije 15 MILIJARDI godina. Eto, ako slučajno bude išao reprint, pa da znate ispraviti grešku

Uh...

Prevoditeljica krivo prevela, a meni promaklo prilikom redakture. Ljudi, sorry...

Naravno, hvala na informaciji i opazanju! Dado R. ima jedan fajl u koji pise sve nase dosadasnje propuste, a sve s ciljem da ih znamo korigirati ako i kad dodje do eventualnog reprinta.

Kao kompenzaciju, premda to nece ispraviti ucinjenu gresku, predlazem pice na MaFestu!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/04/2009 : 14:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

zbilja neshvatljiv propust... steta...

Ja ne verujem da je greska.
Cekam da se javi neko ko bolje poznaje NN univerzum i objasni nam zasto je to tako a mora da je tako
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/04/2009 : 14:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Dado R. ima jedan fajl u koji pise sve nase dosadasnje propuste, a sve s ciljem da ih znamo korigirati ako i kad dodje do eventualnog reprinta.

Kao kompenzaciju, premda to nece ispraviti ucinjenu gresku, predlazem pice na MaFestu!

Ocemo taj fajl da ga procitamo da ne ispadamo glupi u drustvu
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/04/2009 : 15:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by Panon

Uh...

Prevoditeljica krivo prevela, a meni promaklo prilikom redakture. Ljudi, sorry...

Naravno, hvala na informaciji i opazanju! Dado R. ima jedan fajl u koji pise sve nase dosadasnje propuste, a sve s ciljem da ih znamo korigirati ako i kad dodje do eventualnog reprinta.

desava se?iako ne kupujem nevera,iskrenost libellusa je neprevazidjena,sto je veoma bitno u ovom shit vremenu.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 11:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
mozda beze pitanje :D

ali zasto dajete kratki opis prethodne epizode ako su obje u istoj knjizi :D od 3 epizode

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 12:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
To je isto kao da ja tebe pitam, a zasto ti citas sazetak prethodne epizode, ako si procitao tu prethodnu epizodu...

Ostavljamo to samo u smislu kad su epizode povezane pa iako su u jednoj knjizi.
Mozda netko ne cita po redu, tko to zna, a ovako stete nema nikakve samo moze biti koristi.
Umjesto neke izmisljene ilustracije ostavljamo to kako je i izvorno i smatram da je to dobro.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 12:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
:D ja sam citao neke najave jer je proslo 2-3 dana od citanja prethodne epizode :D

ma pomislih mozda je bolje da se stranica iskoristi za neki tekstic ili nesto slicno umjesto sazetka :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 13:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Kad u izvorniku ima neki tekst, mi ga i objavimo, no uglavnom su to kod Nathana biografije crtaca...
A sve sto mi imamo reci u vezi NNa moze se naci u tekstualnim prilozima u almanah izdanju.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 13:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
znam procitao sam

usput katastroficno los crtez u drugom almanahu ne cita mi se :( (prvi almanah druga prica)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000