forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: MISTER NO biblioteka, knjige 21 i 22
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2008 : 17:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
BIBLIOTEKA MISTER NO: KNJIGE 21 & 22

“Neumoljivi” je naslov 21. knjige Mister Noa u kojoj ga Ennio i Vladimiro Missaglia
scenaristicki i crtacki vode u Paragvaj, a u knjizi 22 Alfredo Castelli i Franco Bignotti
Mister Noa iz Manausa sele u Gvajanu gdje ce pohrliti u pomoc svojoj staroj
prijateljici Debori Winter. Epizoda nosi naslov “Nevidljiva prijetnja”.

21. knjiga ima 168 stranica i sadrzi dvije izvorne naslovnice, a kostat ce 95 kuna u SK Libellus.
22. knjiga ima 120 stranica stripa, nema dodatnih naslovnica jer je jedina iz te price ujedno
i glavna naslovnica knjige, cijena ce biti 75 kuna u strip knjizari Libellus.

Veliko hvala Doku Lesteru, Curuniru, Dekari, Zlaji, Melini, Mirni, Tomislavu
i svima ostalima koji su pomogli u izradi ovih sjajnih knjiga.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/11/2008 : 19:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Samo tako naprijed do kraja nema predaje!!!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2008 : 19:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Uz Texa ovo me je najviše obradovalo.Bravo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 27/11/2008 : 19:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
Morosi, napokon!

meni jedna od najdrazih pilotovih epizoda uopce

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2203 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 27/11/2008 : 20:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
„Jao! Tata mora da primi lek!“
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2008 : 21:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bilo bi luđe da na prvoj naslovnici drži upaljenu bengu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 27/11/2008 : 22:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote

:)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2008 : 00:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Jel' ode ona autobiografska tabla što će krasiti moj dnevni boravak? Hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 28/11/2008 : 11:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Još da imaš sponzora za "styling kose" kao neki voditelji kvizova, di bi ti bio kraj...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/11/2008 : 15:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
to se ćekalo

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts

Member since 11/05/2003

Posted - 28/11/2008 : 19:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send markomarko a Private Message  Reply with Quote
zašto samo 2?
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 29/11/2008 : 15:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Do kraja godine bi u prodaju trebala stići još jedna runda stripova, a u njoj i preostala dva Mister NO-a predviđena za 2008. (tako sam shvatio)

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2008 : 16:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Aha

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/12/2008 : 15:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
S obzirom na tempo tiskare, iduca dva MNO vjerojatno tek u sijecnju...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/12/2008 : 16:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Vi zbilja nemate sreće sa tiskarom. Uvijek je prebukirana sa narudžbama.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 05/12/2008 : 16:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
'bem ti tiskaru! A ja od 15.12. na godišnjem i baš sam se ponadao da ću ovu i sljedeću turu potamanit tijekom tog vremena. Bit će dobro ako barem ova izađe.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/12/2008 : 18:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Hajde dobro ovi termini sada me ni ne cude... ono pred Novu godinu guzva je na sve strane.
Ali kod nekih je precesto "Nova godina".

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/12/2008 : 21:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Hajde dobro ovi termini sada me ni ne cude... ono pred Novu godinu guzva je na sve strane.
Ali kod nekih je precesto "Nova godina".

Zato sam i rekao da nemate sreće.Prečesto ih čekate. Zar nema neke dostojne zamjene za njih?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/12/2008 : 23:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pa ako ti kažem da se tamo, između ostaloga, tiska i novac, putovnice i sl. izgleda da nema dostojne zamjene. Ja san uvik za opciju, malo čekanja za puno kvaliteta.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 06/12/2008 : 17:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Pa ako ti kažem da se tamo, između ostaloga, tiska i novac, putovnice i sl. izgleda da nema dostojne zamjene. Ja san uvik za opciju, malo čekanja za puno kvaliteta.

A da ja tebi kažem da oni rade tablice za aute.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/12/2008 : 22:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ako ti kažem da se tamo, između ostaloga, tiska i novac, putovnice i sl. izgleda da nema dostojne zamjene. Ja san uvik za opciju, malo čekanja za puno kvalitete.

bome ''tamo'' nema prvog ni za lijek, a po greskama sve je manje i drugog...
uvijek postoji alternativa, uvijek!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2008 : 23:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Pa ako ti kažem da se tamo, između ostaloga, tiska i novac, putovnice i sl. izgleda da nema dostojne zamjene. Ja san uvik za opciju, malo čekanja za puno kvalitete.

bome ''tamo'' nema prvog ni za lijek, a po greskama sve je manje i drugog...
uvijek postoji alternativa, uvijek!

Da. Ali kakva?

PS
Ćirni boldano.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 07/12/2008 : 22:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Kako bi bilo lijepo dozivjeti dan da Libellus izda sve epizode od Mister Noa,mozda se i dozivi ko zna.
Sad za sad ide super,predpostavljam da je kupljeno prvih 100 epizoda,da bi se nastavilo potrebna je podrska i kupaca.
Tako potencijalni kupci koji to jos nisu...sta cekamo,koga cekamo...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/12/2008 : 23:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Kako bi bilo lijepo dozivjeti dan da Libellus izda sve epizode od Mister Noa,mozda se i dozivi ko zna.
Sad za sad ide super,predpostavljam da je kupljeno prvih 100 epizoda,da bi se nastavilo potrebna je podrska i kupaca.
Tako potencijalni kupci koji to jos nisu...sta cekamo,koga cekamo...

Uvecava se broj kupaca u poslednje vreme.Ili se barem meni cini zbog ljudi iz okruzenja.
Evo,moj burazer je uzeo skoro sve od Mr Noa,ali i Texa i MM.
Kum samo Texa,ali sporo mu ide zbog finansija.
Jos par prijatelja,ali sad jure tek ono sto je na izdisaju.
Mislim da tu ima zasluge i VC koji je bar u Srbiji probudio neke starije stripofile i delovao kao okidac i za druga izdanja drugih izdavackih kuca.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/12/2008 : 01:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Jeste malo skupo kad se sve prati,takodje se primjecuje porast novih clanova,posebno iz Srbije.
Vjerovatno je pojava VC ucinila da probudi mnoge iz dugog zimskog sna.
Nadajmo se najboljem posto su veliki trud i lova ulozeni u sve ovo.
Doduse ekonomska kriza je udarila po svijetu,ali ne treba puno na to misliti vec ako je covjek u mogucnosti zaraditi koji € treba to iskoristiti i ne bojati se.
Kad sam pricao sa jednim meni dragim forumasom i kad mi je rekao ponudu za prvih 100 stripova ZS i LMS glancera vidjeo sam da kod nas nema krize
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/12/2008 : 01:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Jeste malo skupo kad se sve prati,takodje se primjecuje porast novih clanova,posebno iz Srbije.
Vjerovatno je pojava VC ucinila da probudi mnoge iz dugog zimskog sna.
Nadajmo se najboljem posto su veliki trud i lova ulozeni u sve ovo.
Doduse ekonomska kriza je udarila po svijetu,ali ne treba puno na to misliti vec ako je covjek u mogucnosti zaraditi koji € treba to iskoristiti i ne bojati se.
Kad sam pricao sa jednim meni dragim forumasom i kad mi je rekao ponudu za prvih 100 stripova ZS i LMS glancera vidjeo sam da kod nas nema krize

Siguran sam,bar za neke ljude,da ih je VC doveo i do Libellusa.
A drago mi je da bar posle 4 godine pocne da se isplacuje trud Dadova.
Znam i ljude koji bi recimo krenuli sa MM,ali nece jer ne mogu da nadju sva izdanja(u prvom redu gigante,superbook,almanahe).
Kad bi neke brojeve koji su nestali ili su na izdisaju najavili da reprintaju i posle par godina,naslo bi se jos kupaca za MM,Mr Noa,Texa...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000