forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Manga animirani filmovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 30/11/2008 : 09:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Da li ih ima tko za upržiti? Zanimaju me takvi filmovi bilo kojeg žanra, samo da su za odrasle.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/11/2008 : 12:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Betty Page

Da li ih ima tko za upržiti? Zanimaju me takvi filmovi bilo kojeg žanra, samo da su za odrasle.

????

mislish na anime??

ako to trazish imam da ti dam 3 anime-a koji su ono "za odrasle"ali sam ih gledao :D

1:death note
2:akira
3:berserk

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 30/11/2008 : 15:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Hvala !!!

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/11/2008 : 16:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala !!!

DEATH NOTE imash da gledash na myspacetv

akira:http://onemoreanime.com/watch-akira-dubbed/

berserk:http://www.animecrunch.com/episodes/berserk/

uzivaj

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 30/11/2008 : 16:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

Hvala !!!

DEATH NOTE imash da gledash na myspacetv

akira:http://onemoreanime.com/watch-akira-dubbed/

berserk:http://www.animecrunch.com/episodes/berserk/

uzivaj

Puno hvala!! :D

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 30/11/2008 : 18:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Savjetujem ti pored Death Note da pogledaš i Naoki Urosawa's Monster koji je baš pravi anime za odrasle kako ti kažeš.
Nemožeš falit s Urosawom ...
Ima najbolje mange
Još da ima anime 20 century boys

http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_(manga)
Ali ima 74 epizode
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 30/11/2008 : 19:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imaš hentai...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/11/2008 : 20:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by provodina

Savjetujem ti pored Death Note da pogledaš i Naoki Urosawa's Monster koji je baš pravi anime za odrasle kako ti kažeš.
Nemožeš falit s Urosawom ...
Ima najbolje mange
Još da ima anime 20 century boys

http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_(manga)
Ali ima 74 epizode

e cuo sam za to ali nisam gledao...to je isto mocan anime

http://www.animetome.com/watch/monster/

eto tu imash da gledash :)

a ako ocesh neki anime da se i malo nasmejesh al je zbilja ozbiljan preporucujem Fullmetal alchemist.jeste da su glavni likovi deca,ali prica je mnogo tuzna i ozbiljna.

Edited by - weljko94 on 30/11/2008 20:06:02
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 02/12/2008 : 16:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali od palube

quote:

Imaš hentai...

ne ne za mladje od 18

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/12/2008 : 21:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

quote:

[quote]Originally posted by Betty Page

Imaš hentai...

lol mislim da nije mislila na to

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 02/12/2008 : 23:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Gdje mogu odgledati Dragonball, Dragonball z i Dragonball GT?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/12/2008 : 14:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam i ja već popriličnu kolekciju tih filmova, TV serija i OAV serijala (koja mi manje-više konstantno raste), pa ako želiš, mogu ti poslati svoju listu.

Konkretno, od stvari koje bi tebe mogle zanimati, imam Monster, Berserk, Gunbuster, Vampire Princess Miyu, Bobby's In Deep, To-Y, Cat Soup, The Twelve Kingdoms, Ayakashi: Japanese Classic Horror, Blue Submarine No.6, FLCL, Gunsmith Cats, Koi Kaze, Mushi-shi, itd.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/12/2008 : 19:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.idragonball.com/

3 muve jednim udarcem shto bi se reklo a??

NEMA NA CEMU

uzivaj

btw google je cudo

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 03/12/2008 : 23:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Imam i ja već popriličnu kolekciju tih filmova, TV serija i OAV serijala (koja mi manje-više konstantno raste), pa ako želiš, mogu ti poslati svoju listu.

Konkretno, od stvari koje bi tebe mogle zanimati, imam Monster, Berserk, Gunbuster, Vampire Princess Miyu, Bobby's In Deep, To-Y, Cat Soup, The Twelve Kingdoms, Ayakashi: Japanese Classic Horror, Blue Submarine No.6, FLCL, Gunsmith Cats, Koi Kaze, Mushi-shi, itd.

Uuuh, zanimao bi me taj japanski horror... :P aj me pm-ni pa da ddogovorimo kakvu razmjenu.

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 06/12/2008 : 22:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

http://www.idragonball.com/

3 muve jednim udarcem shto bi se reklo a??

NEMA NA CEMU

uzivaj

btw google je cudo

Ma neda mi se tražiti!
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z