Author |
Topic |
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 17/12/2008 : 15:17:50
|
quote: Originally posted by I like girlz
kad će te bitke u DS 9 na hrt-u?
Evo, danas popodne vidjet češ prvi fajt Federacijskih svinja i Dominionskih šakala. Uživaj ... |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 17/12/2008 15:20:50 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Posted - 17/12/2008 : 20:50:02
|
...i postali ozbiljni konkurenti Klingonskim psima za najbolje hand-to-hand borce u Rimskoj cesti. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 17/12/2008 : 20:50:30
|
nisam gledao, *ebi ga, imao goste na ručku... jel ima sutra kakav spejs fajt? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Posted - 17/12/2008 : 21:01:47
|
nisam gledao, *ebi ga, imao goste na ručku... jel ima sutra kakav spejs fajt?
Sutra se prvi put pojavlja Defiant - brod sa cloaking devicom koji su Federacijske svinje posudile od nas. |
Edited by - panzer on 17/12/2008 21:02:30 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/12/2008 : 21:20:05
|
quote: Originally posted by panzer
nisam gledao, *ebi ga, imao goste na ručku... jel ima sutra kakav spejs fajt?
Sutra se prvi put pojavlja Defiant - brod sa cloaking devicom koji su Federacijske svinje posudile od nas.
Uplasi me covece! Ja rek'o bile epizode sa nekim devicama, a ja ih uspeo propustiti!
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 18/12/2008 : 17:26:06
|
danas sam konačno odgledao ovu epizodu... prva koja mi se svidjela i star trek kakav volim... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 31/01/2009 : 20:20:52
|
Po mom skromnom mišljenju, "The Way of the Warrior" opasno konkurira za mjesto najbolje epizode Star Treka (bilo kojeg) koju sam imao prilike pogledati.
I to ne kažem samo zbog Worfa. Ima toliko stvari koje su tako dobro napravljene. Paranoja u Star Trek univerzumu. Sad i tvoja baka može biti mjenjolik, a Dominion samo čeka da sve eskalira i trlja ruke sa druge strane crvotočine.
Interakcija između likova. Uvijek nepokolebljivi Garak. Ni kad ga šest Klingonaca prebije neće prestati izbacivati dovitljive primjedbe. O'Brien i Worf izmjenjuju stare ratne priče. "Sjećaš li se kako smo spasili Picarda od Borga? Bili smo kao junaci iz starih saga. Nije bilo ničega što nismo mogli napraviti." Worfova moralna dilema: okrenuti leđa svom narodu ili ne? Zatim mali razgovor između Quarka i Garaka - kako autsajderi vide Federaciju.
I najbolja svemirska bitka sa ove strane Georgea Lucasa. Klingonska invazija na Deep Space Nine. Po ne znam koji put Sisko pokazuje da se s njim nije za zajebavati, pa makar bio i vođa Klingonskog carstva! "It is a good day to die!" - riče klingonska zvijer. I onda pakao. Deep Space Nine pokazuje zube. Novo naoružanje namijenjeno Dominionu. Pa da ga prvo malo isprobamo na klingonskoj floti. Klingonci upadaju na postaju. Deseci, stotine. Jadzia i Worf se bore kako samo Klingonci mogu. Odo je goloruk. Bashir ne da da itko remeti mir njegove ambulante. Kira im se odupire žarom članice bajorskog pokreta otpora. Dukat i Garak rame uz rame protiv Klingonaca. Nisam mislio da ću to ikad vidjeti. Krv, znoj, suze.
Bit Star Trek univerzuma donekle jest da izaziva taj osjećaj epskog. Ali nigdje osim kod DS9 mi taj osjećaj nije bio toliko - konstantan.
A još nismo prošli ni polovicu serije. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 31/01/2009 : 20:43:32
|
Ja sam skoro zavrsio celu seriju i sad mi je sve malo neobicno. Saziveo sam se sa zivotom na stanici!
Celokupan utisak jos jednom - super!!!! Vrlo lepo razvijena atmosfera zivota u jednoj svemirskoj stanici, iako sam ponekad imao osecaj da na celoj stanici zive samo glavni junaci. Mislim, kad god se neko razboli - ide kod Bashira, kad god se nesto pokvari - O'Brajan mora da se pobrine za to....
Bilo je previse epizoda sa Ferngijima za moj ukus, a i prilicno me je iznerviralo to sto se pola poslednje sezona vrti oko onog svesnog holograma Vik Fontejna. Mislim daj, oko njih rat koji razara celu galaksiju, a oni sve vreme provode u holoapartmanu.... Tako neke epizode bi bolje stajale negde u vanratnom periodu, al sta je tu je. Zato je zadnjih 7-8 epizoda poslednje sezone odradjeno feeenomenalno sa super prevratima, jedino je celokupna konacna borba mnogo zbrzana....
Jedna od ideja koja mi se narocito dopala je ona o odeljku 31. I Federacija ima svoje ljude u crnom, ne moze im nista, jedino sto ovi rade u interesu nje same.
Od likova su mi bili najsimpaticniji Garak i Odo, a kad bih mogao, potpuno bih izbacio sve ferengije osim Kvarka.
To je ono cega mogu da se setim u trenutku. Sve u svemu - vrlo zadovoljan! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7826 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 31/01/2009 : 23:46:19
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Po mom skromnom mišljenju, "The Way of the Warrior" opasno konkurira za mjesto najbolje epizode Star Treka (bilo kojeg) koju sam imao prilike pogledati.
Nema što, prejaka epizoda, tek je počelo ono pravo. Slažem se sa svime što si reka. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 01/02/2009 : 00:08:40
|
Da, jedna (tj. dvije) od najboljih epizoda. Slažem se s Bushidom.
A ti, Vaderu, nemoj ni pomišljati o izbacivanju Ferengija. Treba i malo smijeha u Star Treku. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 01/02/2009 : 11:07:34
|
quote: Originally posted by Windwalker
Da, jedna (tj. dvije) od najboljih epizoda. Slažem se s Bushidom.
A ti, Vaderu, nemoj ni pomišljati o izbacivanju Ferengija. Treba i malo smijeha u Star Treku.
Ma oni su meni ko cigani (s duznim postovanjem). Mozda da je njihova bila samo jedna ili 2 epizode, pa bi ih nekako svario, ali bar jedno 10 specijalizovanih Ferengi epizoda, e pa to je vec previse! BTW, mnogo sam se vise smejao Garaku nego svim Ferengijima zajedno! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/02/2009 : 15:12:27
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Ja sam skoro zavrsio celu seriju i sad mi je sve malo neobicno. Saziveo sam se sa zivotom na stanici!
iako sam ponekad imao osecaj da na celoj stanici zive samo glavni junaci. Mislim, kad god se neko razboli - ide kod Bashira, kad god se nesto pokvari - O'Brajan mora da se pobrine za to....
Eh da, to je generalni problem u svim ST serijama Tako je i u TNG-u, brod ima više od 1000 ljudi, a sve radi njih sedam Isto je najače kad se spuštaju na neki planet glavni junaci i neki član posade "sa strane"; odmah znaš da će taj najebat |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/02/2009 : 16:12:48
|
meni nije jasno kako itko na brodu osim njih na mostu zna sto se događa?! ostatak posade nema pojma o ničemu, nikakvih informacija, ništa! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 01/02/2009 : 17:11:36
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Lord Vader89
iako sam ponekad imao osecaj da na celoj stanici zive samo glavni junaci. Mislim, kad god se neko razboli - ide kod Bashira, kad god se nesto pokvari - O'Brajan mora da se pobrine za to....
Eh da, to je generalni problem u svim ST serijama Tako je i u TNG-u, brod ima više od 1000 ljudi, a sve radi njih sedam Isto je najače kad se spuštaju na neki planet glavni junaci i neki član posade "sa strane"; odmah znaš da će taj najebat
To, to! To sam cesto komentarisao sa svojim mladjim burazerom, zajedno smo sve gledali! |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Posted - 03/02/2009 : 16:02:48
|
Heh, i sinoćnja epizoda, "The Visitor" je bila odlična. Ekvivalent emocionalnom udarcu u zube. Pomislio sam, da sam se ja našao u toj situaciji, vjerojatno bi isto postupio. Jezivo. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 03/02/2009 : 19:39:17
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Heh, i sinoćnja epizoda, "The Visitor" je bila odlična. Ekvivalent emocionalnom udarcu u zube. Pomislio sam, da sam se ja našao u toj situaciji, vjerojatno bi isto postupio. Jezivo.
Potpisujem. Odlicna epizoda. Malo prije sam pogledao snimku... |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 03/02/2009 : 21:38:55
|
Da, odlična epizoda.
Volim te sa mogućim budućnostima koje neki od likova pokušava spriječiti.
Bilo je i par takvih epizoda u TNG-u i Voyageru. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/02/2009 : 14:08:43
|
U zadnje vrijeme gledam DS9 na tv-u i mogu reći da su se znatno poboljšali od samih početka. Svaka sezona je sve bolja. Očito se ekipa zaigrala...
Dominij, Osnivači, Mjenjoliki, Jem'hadari, klingonska prijetnja, interesantno. Konačno sam jučer vidio te Jem'Hadare. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 04/02/2009 : 15:14:36
|
Nemoj samo previse da se upustis u ocekivanja, ja sam se prilicno razocarao kvalitetom, a prvenstvenom kvantitetom epizoda koje se bave ratom. Najjaci su prelazi imedju sezona! Tad se podize pritisak, iscekivanje, tenzija....i onda pocne sledeca, i sve useru....
Ne znam, mozda sam ja ocekivao previse. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/02/2009 : 16:50:00
|
Na hrt-u je počela 4. sezona, znači imamo još 3 sezone do kraja. U ovoj sezoni se mislim još niti neće zakuhati pravi rat s Dominijem, jelda?
Kad se pogleda u globalu, DS9 čak ima i priču za razliku od svemiroplovećeg TNG. Od početka se gradi jedan cijeli svijet koji započinje od obične svemirske stanice pokraj crvotočine do rata između najjačih sila dva kvadranta. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Posted - 04/02/2009 : 23:30:10
|
quote: Originally posted by DeeCay
Na hrt-u je počela 4. sezona, znači imamo još 3 sezone do kraja. U ovoj sezoni se mislim još niti neće zakuhati pravi rat s Dominijem, jelda?
Neće, ove sezone će rat s Dominionom biti još uvijek u hladnoratovskoj sferi.
Ali će zato DS9 (i Federacija) imati pune ruke posla sa Klingoncima. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Posted - 04/02/2009 : 23:41:36
|
quote: Originally posted by dsormaz1
I ova epizoda bila mi je odlicna...
Da, pogotovo kraj, kad je Goran'Agar prisiljen ubiti vlastite ljude kako bi se iskupio za svoje pogreške. |
|
|
Topic |
|