forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 STAR TREK DEEP SPACE 9
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/04/2009 : 16:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
"All stars" momčad:Picard,Riker,Data,Worf,Kirk, Spock,Bones McCoy,(beam me up)Scotty, Sedma Od Devet,Doctor,Odo,Quark,Tucker,Reed,T Pol, te od sporednih:apsolutni no 1:Q!! teAdmiral Nehajeva. Ovak nabrzaka to je to

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/04/2009 : 19:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

"All stars" momčad:Picard,Riker,Data,Worf,Kirk, Spock,Bones McCoy,(beam me up)Scotty, Sedma Od Devet,Doctor,Odo,Quark,Tucker,Reed,T Pol, te od sporednih:apsolutni no 1:Q!! teAdmiral Nehajeva. Ovak nabrzaka to je to

Ta baba je najiritantniji lik u svemiru, gora i od kai Winn.

Najgenijalniji lik (koji zaslužuje svoju spinoff seriju) je Garak.
Pa makar se serija odvijala i u nekom krojačkom butiku, bila bi genijalna.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 23/04/2009 : 19:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Da, Garak je učio od Eastwooda kad ga je taj u Dirty Harryju pitao:"Now you might ask your self a question. Am I feeling lucky? Well do you punk?"

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/04/2009 : 20:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

Da, Garak je učio od Eastwooda kad ga je taj u Dirty Harryju pitao:"Now you might ask your self a question. Am I feeling lucky? Well do you punk?"

hehe, to je stvarno taj!
nisam ni primjetio
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/04/2009 : 10:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by I like girlz

ja kont'o bit će nešto od tog rata, malo akcije, svemirskih borbi, kad ono opet preljevanje iz šupljeg u prazno, španska sapunica u svemiru, onaj kuka za defiantom, ona ljubomorna što odo sa osnivačicom flertuje, ferengiji kontaju kako dekativirati minsko polje s deflektorom... ma daj više, ako je rat, daj akcije...

Nije bas sve u ratu, borbama u svemiru, eksplozijama...dobro u takvim SF serijama treba i toga biti, ali ako se serija svede samo na to postaje previse povrsinska. Ovdje mi je puno zanimljivija prica, likovi, odnosi medju njima, politicke intrige...Zato su mi, za razliku od mnogih ljudi koji ovdje komentiraju, dobre i one prve sezone DS9 po kojima se uglavnom pljuje.

Jel si gledao epizodu gde u sred rata gde ginu milioni sirom galaxije, bla, bla....citava oficirska postava jednog od najvaznijih strateskih postrojenja oblaci odela iz 40-ih/50-ih i pokusava da odbrani hologramskog pevaca od hologramskog mafijasa

Koliko se sjecam, kad je DS9 isao prije 5-6 godina prvi put na nasoj TV, gledao sam sve epizode osim one u kojoj se prvi put pojavio hologramski pjevac, samo sam tu propustio...sad, ne sjecam se tocno je li to ta, pjevac se i kasnije pojavljivao.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/04/2009 : 11:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Po meni su likovi najbolji dio DS9. Nijedna Star Trek inkarnacija mi nema likove koji su tako dobro portretirani i zaokruženi. Jedino mi možda TOS u tom pogledu dolazi blizu.

Super mi je što likovi nisu tako kristalno čisti kao u ostalim serijalima, nisu si svi međusobno dobri, nego ima dosta dinamike i animoziteta među njima. Čak mi je i Worf puno bolje iskorišten u DS9 nego u TNG.

Sisko, Kira, Jadzia, Bashir, O'Brien, Worf, Quark, Odo, Dukat, Garak, Weyoun, Martok, Rom, Nog, Damar, kai Winn, Eddington, pa čak i Jake, Vic Fontaine i Ezri, su mi općenito neki od najboljih likova koje sam imao prilike upoznati.

Slazem se. To i ja stalno govorim. To je i najveci razlog zasto mi je to najbolja ST serija.
A te svemirske bitke mogu doci samo kao nekakav zacin dobrom jelu, a ne nesto zbog cega bi mi ta serija trebala biti najbolja.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/04/2009 : 11:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam DS9 gledao samo zako, da bih video epizodu, gdje Romulanski imperij zauzme Federaciju, ali je Paramount nije htio prikazati. Nešto u stilu: fanovi bi se bunili ili tako nešto ...

Nisam zano da postoji takva epizoda.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/04/2009 : 11:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:

ja sam DS9 gledao samo zako, da bih video epizodu, gdje Romulanski imperij zauzme Federaciju, ali je Paramount nije htio prikazati. Nešto u stilu: fanovi bi se bunili ili tako nešto ...

U DS9 nema slabih likova, samo su slabi glumci.

Jaoooooo...
Ajd odi ti bolje glumit.

Meni su skoro svi oni dobri glumci.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/04/2009 : 11:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Panon

Što se tiče kai Winn, mislim da se svi slažu kako je dosadna i iritantna babetina
Naravno, od sporednih glumaca, Garak je najbolji

Jeste odvratna, ali je napravljena da bude takva. Jos ako ste gledali Let iznad kukavicjeg gnezda, onda jos i vise ide na zivce

Meni je najodvratnija ona baba Osnivacica. A Kai Winn ju slijedi blizu.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/04/2009 : 11:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Jeste, ali baba osnivacica je zla, zato sto za nju to predstavlja dobro; tako ja barem shvatam. Stranci su oduvek bili neprijateljski nastrojeni prema njima, pa su oni samim tim dosli do spoznaje da oni treba tako da tretiraju ostale da bi obezbedili sebi opstanak.

Kai Winn je pak zla, samo zeli da stekne moc kontrolom politicara, generala, a kasnije i nekih visih sila

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 24/04/2009 : 11:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste, ali baba osnivacica je zla, zato sto za nju to predstavlja dobro; tako ja barem shvatam. Stranci su oduvek bili neprijateljski nastrojeni prema njima, pa su oni samim tim dosli do spoznaje da oni treba tako da tretiraju ostale da bi obezbedili sebi opstanak.

Kai Winn je pak zla, samo zeli da stekne moc kontrolom politicara, generala, a kasnije i nekih visih sila

Slažem se s ovime u vezi Osnivačice. A kai Winn je najobičnija beskurpulozna oportunistica (k'o da je došla s Balkana )
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/04/2009 : 11:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
BTW, to mi je malo smesno kod Osnivaca. Svi su jedno, ne postoje razlike medju njima, ne reprodukuju se, bla, bla....a opet postoje musko i zensko

Dalje, baba osnivacica kopira ljudska bica nista bolje od Odoa (koji je nesposoban da ih bolje reprodukuje zbog kompleksne anatomije, bla,bla....) Elem, secamo se epizode kada se Osnivac infiltrirao u HQ zvezdane flote, pa kako je "sa lakocom" kopirao onog admirala i O'Brajana Cisto sumnjam da je taj Osnivac nesto vestiji od babe koja sedi u prvim redovima i vodi vojsku....

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 24/04/2009 : 12:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Ne postoje spolovi kod Osnivača, nego se oni jednostavno transformiraju u željeni oblik. A sad, njihov je odabir hoće li se u ženu, muškarca, hermafrodita ili nešto četvrto...
Što se tiče toga što Osnivačica ne kopira ljude ništa bolje od Oda, mislim da se ugledala na Oda pa je po uzoru na njega preuzela izgled sličan njemu, valjda kako bi ga lakše privukla na stranu vlastite vrste, tako da odo uz sebe ima neko domaće lice...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/04/2009 : 17:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
DS9 bih bio puno bolji:
- bez Ferengija, osim Grunta i naravno Quarka
- bez Bajoranaca
- bez biča iz crvotočine
- bez Vica, Weyouna (odlična gluma, ali lik, kojeg bih ja odmah upucao, da ga vidim)
- bez Jake-a, Siska

i još bi se što našlo.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/04/2009 : 19:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
kak je to dobro kad si metamorf kao Odo. Možeš si "složit" kitu koliku poželiš

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/04/2009 : 19:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
istina...
trebao bih manju, 35 cm je stvarno previše
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/04/2009 : 19:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Zamijenio si centimetre i milimetre

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/04/2009 : 19:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Odo mi je bio najbolji u onoj epizodi gdje ga O'Brien ubije. Kako li je eksplodirao ...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/04/2009 : 19:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odo mi je bio najbolji u onoj epizodi gdje ga O'Brien ubije. Kako li je eksplodirao ...

Da, da. Mada mi je bilo negde zao, ali isplatilo se videti kako Osnivac umire od fejzera

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 25/04/2009 : 10:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
He, he, paralelni svemir su iskoristili da bi poubijali većinu onih dvojnika koji su glavni likovi u naše svemiru. To je po meni jedno iživljavanje nad onima koji u našem svemiru nikad ne bi (ili bi jedan roknio, poput Jadzije) poginuli, ali kao što kažeš, vrijedilo je vidjeti kako se Odo razletio na sve strane k'o puding
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 25/04/2009 : 14:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
A da: I Miles O'Brien nikad ne bi smio postojati u ST univerzumu.

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 25/04/2009 : 19:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Što fali O'Brienu? Sasvim je OK lik, ne izvaljuje glupe šale, fura se na Alamo, srednji vijek i bitku za Britaniju
Svaka epizoda posvećena njemu u DS9-u je baš ispala super, poput one kad je bio na kardasijskom sudu, pa se odvijalo apsurdno suđenje itd., koja je usput meni jedna od boljih u predratnom razdoblju DS9-a.
Tip još ima i prošlost prožetu bitkama, ali je očitao da ga to ne proganja toliko (ne voza ga PTSP ).

Edited by - Panon on 25/04/2009 19:56:08
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/04/2009 : 20:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Sad mi pade na pamet ona epizoda na svemirskoj stanici koja je blizanac DS9 kada oni kardasijanci ozive iz hibernacije, a sa njima i Garak, pa....poludi Fenomenalno, atmosfera, Garakova razrada, strava!

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 25/04/2009 : 20:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
''Empok Nor'' - genijalna epizoda, sukob Garaka i O'Briena
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/04/2009 : 13:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.24sata.hr/galerija/zvijezda-novih-zvjezdanih-staza-skinula-se-za-fhm/114129/?&_no_browse=1

Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000