Author |
Topic |
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 08/12/2008 : 11:56:32
|
Dylan Dog - Super book 2 Dilan Dog predsavlja Gručo piše: Claudio Chiaverotti crta: Luigi Piccatto piše: Pasquale Ruju crta: Luigi Piccatto piše: Paola Barbato crta: Luigi Piccatto piše: Tito Faraci crta: Luigi Piccatto
Mister No 11 Godišnje doba u paklu pise: Luigi Mignacco crtaju: Fabrizio Busticchi & Luana Paesani
|
ŠumhiljduhANAN |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/12/2008 : 12:02:12
|
O, dobro retuširana naslovnica Mister Noa, netko se potrudio. Jos samo da je naslov centriran i sve bi bilo jako dobro. U svakom slučaju, napredak! |
Trouble will find me |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/12/2008 : 12:15:20
|
Slažem se,dobro odraden posao.Najlošije se odraduje baš na Zagoru, ali kad je več najprodavaniji ajde... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2438 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38067 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 08/12/2008 : 12:47:04
|
Nije nam došao ni MN 1 kamoli MN 10, sve što stigne, dođe u striparnicu. Imam sve MN, doduše MN 10 sa zjebanim prvih 30 strana, ali tu su-na broju.Buchhhhh..kad če to? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/12/2008 : 15:48:16
|
Kao sto sam i predvideo pre par dana,ovog puta nema zamerki,govorim o Grucu,zaista su ljudi iz VC dobro odradili posao ovog puta. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 08/12/2008 : 17:29:18
|
ovo je vec nesto, a moglo bi i bolje,naravno
samo tako i dalje |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Cholo
Starting Member
Serbia
45 Posts
Member since 16/04/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Ser_Gile
Starting Member
Serbia
50 Posts
Member since 26/01/2008 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 09/12/2008 : 12:00:27
|
E odlično, ovake prezentacije volim kao što ih radi mister x. Sada bih još samo volio da netko napiše koje Gručove priče se nalaze u aktualnom Suoperbook-u i iz kojih su DD specijalaca. |
|
|
cgmiki
New Member
Serbia
127 Posts
Member since 24/11/2005 |
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 09/12/2008 : 13:44:28
|
bijo bi red stvarno da krenu sa Mister No specijalcima.dilan ima SB,o zagoru da nepricam,mark dobio specijalce taman imaju jednu supljinu tamo de je bijo Dragonero pa bi mogli da krenu sa nekim specijalcima zar ne. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 09/12/2008 : 14:00:20
|
Ovaj sledeci Super book izgleda zanimljivo,drugu pricu pisao Sclavi,sigurno je dobra. Jel neko slucajno citao nesto od ovoga? |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 09/12/2008 : 15:33:05
|
quote: Originally posted by Colt
Ne
Colte odabrao sam ovde to da napisem jer je najsvezija tema oko Veselog Cetvrtka pa se nadam da ces videti. U Kragujevcu ne izlaze stripovi VC-a. Bar ne svi..... Ovaj problem je bio i ranije pa sam ja intervenisao kod Slobe i onda se stvar popravila ali u poslednje vreme problem je opet eskalirao. Na primer Odabrane price br.2 uopste nisu izasle kao ni DD Super Book br.2. Cico je izasao posle par dana zakasnjenja ali je bar izasao. To vazi za Futurine kioske ali oni su vise od 90% mreze u gradu jer je Futura kupila pre par godina i lokalnog distributera "Duvanpromet" tako da su monopolisti. To znaci da se stripovi mogu naci samo na privatnim kioscima ili kod kolporetera sto nije dovoljno.Tu obicno stize po jedan primerak.Na primer DD Super Book na danasnji dan je imao samo jedan primerak kod jednog privatnika i ja sam ga uzeo.Posao sam sa namerom da kupim vise primeraka ali nije bilo.Pola grada sam prejurio i potrosio skoro dva sata vremena.To sam uradio sad i vise nikada.Jednostavno toliko dokon nisam.Sledeci put kada budem kupovao neki strip VC otici cu na svoj kiosk i eventualno dva tri dalje i ako ne nadjem necu ni kupiti. Znam da nije vasa krivica vec distributera tj. Future ali ja se vama obracam jer ste jedina adresa koja pretpostavljam moze da izvrsi uticaj na Futuru. Jos jedna interesantna stvar oko toga je da se to desava kada u paru treba da izadju jedan regularan broj nekog junaka i jedno Specijalno izdanje.Uobicajeno je vec postalo da dodje samo regularno a da se specijal uopste ne pojavi evo kad su Odabrane price u pitanju ni dve nedelje od izdavanja. Kada u paru izlaze dva regularna izdanja onda je sve normalno.Recimo Zagor i Tex ne kasne cetvrtkom. Molim te da mi odgovoris da li postoji mogucnost da preduzmete nesto sto bi resilo taj problem. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 09/12/2008 : 15:42:23
|
Bojim se da je Colt zaokupljen drugim stvarima: Na jednom od topica zavlači ruku u leglo zmija i mašta o ukidanju redovnog Zagora. Možda je to što si napisao prvi korak u tom smjeru. |
|
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 09/12/2008 : 15:53:10
|
quote: Originally posted by teller
Bojim se da je Colt zaokupljen drugim stvarima: Na jednom od topica zavlači ruku u leglo zmija i mašta o ukidanju redovnog Zagora. Možda je to što si napisao prvi korak u tom smjeru.
Ocekivana prosledica posle prevodjenja uzasavajuce sage o Zagoru i Astecima. |
Edited by - kasper on 09/12/2008 15:56:39 |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 09/12/2008 : 18:45:13
|
quote: Originally posted by dubac
quote: Originally posted by Colt
Ne
Colte odabrao sam ovde to da napisem jer je najsvezija tema oko Veselog Cetvrtka pa se nadam da ces videti. U Kragujevcu ne izlaze stripovi VC-a. Bar ne svi..... Ovaj problem je bio i ranije pa sam ja intervenisao kod Slobe i onda se stvar popravila ali u poslednje vreme problem je opet eskalirao. Na primer Odabrane price br.2 uopste nisu izasle kao ni DD Super Book br.2. Cico je izasao posle par dana zakasnjenja ali je bar izasao. To vazi za Futurine kioske ali oni su vise od 90% mreze u gradu jer je Futura kupila pre par godina i lokalnog distributera "Duvanpromet" tako da su monopolisti. To znaci da se stripovi mogu naci samo na privatnim kioscima ili kod kolporetera sto nije dovoljno.Tu obicno stize po jedan primerak.Na primer DD Super Book na danasnji dan je imao samo jedan primerak kod jednog privatnika i ja sam ga uzeo.Posao sam sa namerom da kupim vise primeraka ali nije bilo.Pola grada sam prejurio i potrosio skoro dva sata vremena.To sam uradio sad i vise nikada.Jednostavno toliko dokon nisam.Sledeci put kada budem kupovao neki strip VC otici cu na svoj kiosk i eventualno dva tri dalje i ako ne nadjem necu ni kupiti. Znam da nije vasa krivica vec distributera tj. Future ali ja se vama obracam jer ste jedina adresa koja pretpostavljam moze da izvrsi uticaj na Futuru. Jos jedna interesantna stvar oko toga je da se to desava kada u paru treba da izadju jedan regularan broj nekog junaka i jedno Specijalno izdanje.Uobicajeno je vec postalo da dodje samo regularno a da se specijal uopste ne pojavi evo kad su Odabrane price u pitanju ni dve nedelje od izdavanja. Kada u paru izlaze dva regularna izdanja onda je sve normalno.Recimo Zagor i Tex ne kasne cetvrtkom. Molim te da mi odgovoris da li postoji mogucnost da preduzmete nesto sto bi resilo taj problem.
Ja sam iz Zrenjanina i takodje sam jedva nasao Sveti breg i DD Super book.Jedino gde ih je bilo,posle pola pretrazenog grada je bila STAMPINA trafika,mislim da ih futura i impel ne dobijaju,bar sto se tice ovih vanrednih izdanja.Nadam se da sam ti bio od pomoci. |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/12/2008 : 18:49:31
|
Štampa je najbolje i najtačnije snabdevena. Bar u mom mestu a i koliko čujem u NS. Dobijaju sve i uvek u četvrtak ujutro. Kod Future pola nema ni ovde kod mene. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 09/12/2008 : 19:01:55
|
quote: Originally posted by goksi
Štampa je najbolje i najtačnije snabdevena. Bar u mom mestu a i koliko čujem u NS. Dobijaju sve i uvek u četvrtak ujutro. Kod Future pola nema ni ovde kod mene.
Pa kazem ja,ovi nemaju nikad nista od specijala.Dobro je sto ovde nema puno ljudi koji uzimaju sve,inace ne bi ni nasao neka izdanja,posto ima par stampinih trafika u gradu.Stvarno bi trebali da se pobrinu za distribuciju.Pozdrav ljudi,moram da palim!!! |
|
|
sai
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 24/10/2008 |
Posted - 09/12/2008 : 19:10:34
|
@ Dubac:Ja dolazim u subotu u KG,ako ti treba neki strip javi,mogu da ti ponesem pa se nadjemo negde.
|
Edited by - sai on 09/12/2008 19:11:42 |
|
|
Topic |
|