Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 11/01/2009 : 14:03:41
|
uhhh, hvala. obzirom na iskustvo, ulozeni trud, znanje, vreme i novac - ovo je do sada bilo najbolje shto smo mogli. drago mi je shto ti je i takvo pasalo. meni je, na momente, to bilo odlichno, na momente podnoshljivo ali u globalu - dovoljno dobro. chinjenica da smo posle godinu i kusur izdavanja(i dve godine rada) bolji, lepshi i iskustvom pametniji verujem da tje se osetno primetiti i u nastupajutjim brojevima na koje i ja picajzla nezadovoljna(i djole, ista u nastajanju:)) nemamo skoro nikakvih zamerki:)) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21077 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 14:04:47
|
Šteta što se Brit ugasio, baš mi se svideo prvi broj. Skoro sam nabavio i prve brojeve Zorke i ZZCP ; Zabava mi je simpatična, Zorka "tako-tako", ali u svakom slučaju gledam da nabavim i ostale brojeve, ako ni zbog čega drugoga, a ono iz "respecta" prema Gloduru! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 11/01/2009 : 14:16:57
|
Evo da opet pohvalim Procitao sam i prvu Zorku i nastavljam s kupovinom ZZCP i Zorke. Zorka mi se jos vise svidja od ZZCP,ali su mi oba skroz ok. Znaci,resio sam da postanem redovni kupac ova dva izdanja. Sad,treba pristici nagomilane brojeve Ove serijale sto ste ugasili,sami si ih citajte Ako ih pokrenete ponovo,razmotricu i njih |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 11/01/2009 : 14:21:10
|
quote: Originally posted by anto
Šteta što se Brit ugasio, baš mi se svideo prvi broj. Skoro sam nabavio i prve brojeve Zorke i ZZCP ; Zabava mi je simpatična, Zorka "tako-tako", ali u svakom slučaju gledam da nabavim i ostale brojeve, ako ni zbog čega drugoga, a ono iz "respecta" prema Gloduru!
ZZCPu (po meni) treba dobranih 5 brojeva da se mrdne malo ozbiljnije i kao shto rekoh - STVARNO dobre stvari i trejdmarkovana Whedon zakuvavanja koja Djole nemilosrdno drpishe(pardon - omazishe:))tek kretju tokom 2009e. ko izdrzi do tada - bitje, verujem, zadovoljan. a ko je bio i do sad - uzivatje znatno vishe. za Zorku nemam nikakog izgovora - ako se nekome ne svidi prvi broj poprilichno sam siguran da netje ni naredni. meni svakako JAKO drag i bitan strip tako da tje itji makar samo sporadi toga da prozivamo ortake unutra:)) fala na podrshKi i overi ako stignesh i Zivotinjsku karmu - to bi trebalo da je oku i dushi najpristupachnije Lavirint izdanje. ako je neka uteha - sledetji broj Brita je josh jedino shto valja. tretji OGN i ostatak regularne ongoing serije je poprilichno zbrzan, dosadan, nerazumljiv te zbunjujutje losh.
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
Edited by - BlekenDekara on 11/01/2009 14:21:51 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 11/01/2009 : 14:29:21
|
quote: Originally posted by Tex Willer Ove serijale sto ste ugasili,sami si ih citajte Ako ih pokrenete ponovo,razmotricu i njih
obzirom da ta stara izdanja i ne prodajemo(i da su vetj na pola puta do kontejnera:) - nema frke:)) to tje ionako imati zivota samo ako se privati da radi neko u fensi HC pakovanju ili redovnom(i super stabilnom) kiosk izdanju a dok do toga ne dodje - chitajte u skenu:)) da ne bude da smo ostavili chitaoce da BASH vise ni na chemu - podsetnik: prvih 13 brojeva NeOMa kompiliraju u potpunosti prve dve zaokruzene priche Okruzen Mrtvima(1-6 i 7-12) i komplet prvu prichu Nepobedivog(1-13). dalje se jednostavno nije moglo. probali smo i chupali dobrano, moljakali i kalkulisali i skontali da ne ide te da je bolje da svoje minorne resurse usmerimo ka nechemu drugom. savest nam svakako chista. nauk za ubudutje memorisan:) |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21077 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 14:34:08
|
Životinjsku karmu imam odavno (thanks to chika prof. Marić) i ona je jedan od boljih stripova koje sam pročitao u zadnjih 5,6 godina |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 12/01/2009 : 02:10:51
|
Hvala svima na komentarima. Što reče Dekara, ZZCP ide uzlaznom putanjom, i jedva čekam da vidim kako će se ljudima dopasti naredni brojevi, naročito ova dva sa vukodlacima koji slede u martu i maju. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/01/2009 : 01:46:32
|
Ako primetite drastican porast prodatih izdanja - samo da vam kazem ja sam taj koji je uzeo jos po 2 Zorke i 2 ZZCP Sledeci mesec jos po 2 komada. Polako trosite te pare,nemoj da spickate sve odjednom |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/01/2009 : 03:36:51
|
Hura!!
Dekara, jel' to znači da mogu da odložim prodaju drugog bubrega za koji mesec? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 17/01/2009 : 09:30:57
|
ajd, izvukao si se za sad. u martu tjemo dogovoriti novi termin ako te Tex opet ne izvuche:)) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/01/2009 : 11:34:30
|
Nema sad nazad,super su mi stripovi. Ostaje bubreg tu gde jeste. Steta sto se vise ljudi ne resi da procita bar jedan broj,posle bi mogli da kupite jos po jedan bubreg,jer je stvarno pravo osvezenje,a i tehnicki jako lepo uradjeno. Prevod(kod Zorke)ili ti scenario kod ZZCP fenomenalan.Izbacite Dekaru iz firme jer kolko vidim ne radi nista pametno,samo se potpisuje na izdanju kao da je nesto zasluzan Samo moram da primetim da ste malo lopovska firma.Kupio sam dosad 3 ZZCP a poslednji broj mi je broj 02 Ne znam sta se desava,al'kupis tri dobijes dva
Poruka ostalim forumasima - kupite po jedan broj i nadrljali ste. Navuce se covek zacas. A stvarno vredi tih 150 kunilingusa(sta god to znacilo,zamolio bih Dekaru da malo pojasni ovaj pojam). Ako vec bacate pare na svakakve gluposti(kao i ja),pruzite sansu i ovim izdanjima,jer vrede svaki kunilingus - smajli je tu radi asocijacije.
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 17/01/2009 : 12:33:45
|
nazalost, pojashnjavanje pomenutog pojma odradjujem samo uzivo poshto zahteva fizichki angazman oba zastupljena aktera - podseti me sledetji put na nekom skupu:))
shto jes-jes, ja sam ti u korporaciji Lavirint dezurno smetalo al moraju da me trpe jer sam poshteno, po rodjachko/braCkoj vezi, nasledio urednichku poziciju sa neogranichenim mandatom:)) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 17/01/2009 : 12:35:19
|
i usput, 150 dinolerosa je cifra s ove strane barikade, kod mrskih neprijatelja je zbirka u pomenutim kunulingusima, komada 15:)) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/01/2009 : 19:51:43
|
Dekara je tu da šiba nas lenje scenariste, prevodioce & crtače. ;) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/01/2009 : 23:50:49
|
quote: Originally posted by Djole
Dekara je tu da šiba nas lenje scenariste, prevodioce & crtače. ;)
Znaci robovlasnik Vise sam se ismejao na onaj deo gde i kako naruciti stripove lavirinta nego na svih 25 AF Extra.I ono gde sin(zaboravih kako se zove) trazi izlaz iz Lavirinta. Sad gledasmo ja i burazer - nema ga??? Al' morate negde da umetnete Bonelli zbog likova ko sto je Kit Carson(nazalost dosadjuje mi i u privatnom zivotu,pa mu znam razmisljanja) jer ako ne pise Bonelli on ne kapira da se i to zove strip. Kumu cu da pokazem i preporucim,taj je gutao sve stripove iz svih strip-revija bivse Ex-Yu i ima sire vidike. Mislim da bi on mogo da bude 26.kupac |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 18/01/2009 : 03:00:25
|
Da Lavirint ne postoji, morali bi ga izmisliti. Moderna strip kuca if I've ever seen one. Sjajni, manje poznati, strani serijali, kao i adekvatna kolichina prostora za ovdashnje nesumnjive talente da se razviju i procvetaju. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/01/2009 : 08:37:50
|
fala momci - fini komentari poput ovih uvek valjano nadomeste nedostatak unutrashnjih organa:)) glede lavirinta sa Dzefrijem(klincem iz familije Smit) - naravno da nema izlaza - ne predajemo mi tako lako nashe kreacije mrskoj konkureciji!:)) + bitje Bonellija u ZZCPu... kolko od sledetjeg broja:)) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 29/01/2009 : 20:09:16
|
i evo, koji dan posle prispetja u Gradac(na moru) nova tura ZZCPa se pojavila i u Libellusu. ne morate zuriti - ima i vishe nego dovoljno:)
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/01/2009 : 19:46:25
|
Paaaaa... ne baš. Mali gaf u organizaciji i sinhronizaciji. |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 18/02/2009 : 12:08:33
|
Mozda sam lud, ali di je topic o 5. broju vaseg super izdanja? Slike i to. Jucer sam kupio 6 i 7, i skuzio da mi fali 5!? Probajte da distribucija bude malo gladja. Covjek zaboravi sto je kupio, citao itd. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/02/2009 : 12:33:19
|
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31699
distribucija je, ebga, takva kakva je - za hrvatsku pogotovo ne mozemo previshe da utichemo na vreme i datum isporuke(ako si konkretno na ovo mislio pod "gladjenjem:))...
zar ZZCP #05 nije bio u ponudi u Libellusu? ...ili je Matija veshto sakrio sve primerke koji se vode na stanju im?:)) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/02/2009 : 12:42:00
|
naaah, zadnja dva broja je Renkyslav vodio na put oko sveta:)) |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Topic |
|