forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Kritika za topic o sranju...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 13/12/2008 : 17:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
Pa ja ne vjerujem... I to baš od manhuntera, ajd da je glavinjo, al ti?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32658

...pa svi mi seremo, to nisam naučio od staraca nego e to prirodno! A, mislio sam da 1 drugom ispripovjedamo kakva imamo govna, ako vidimo neko čudno govno, da ne kažemo :" o, ne vidi kakvo mi je govno, možda sam pojeo gnoj od tuberkuloze. Sad ću umrijet."

Onim topicom se bitno nekome moglo pomoć, šta ako netko vidi to mutirano govno, ode se objesit jer pomisli da će mu od tog sranja smrt biti puno bolnija!...a samo je pojeo pohane vodokotliće!

...to što si ti čitao Zagora cijeli život i nisi ga vidio nikad da sere, jebiga, al ja moram srat, inače buba trbuh.

Još ljepo zamolih da ga ne zaključavaš, prije da me po potrebi izbaciš!

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.

Edited by - Raga on 16/12/2008 11:59:12

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 13/12/2008 : 18:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Raga, kako da ti kazhem...preterano seresh
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/12/2008 : 18:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ako me dovoljan broj forumaša ubedi, otključaću topic.
A ti ćeš imati dovoljno vremena da se posvetiš proučavanju fekalija, znaš šta sledi za ponovno otvaranje zaključane teme.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/12/2008 : 18:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raga

...pa svi mi seremo, to nisam naučio od staraca nego e to prirodno! A, mislio sam da 1 drugom ispripovjedamo kakva imamo govna, ako vidimo neko čudno govno, da ne kažemo :" o, ne vidi kakvo mi je govno, možda sam pojeo gnoj od tuberkuloze. Sad ću umrijet."

Onim topicom se bitno nekome moglo pomoć, šta ako netko vidi to mutirano govno, ode se objesit jer pomisli da će mu od tog sranja smrt biti puno bolnija!...a samo je pojeo pohane vodokotliće!

...to što si ti čitao Zagora cijeli život i nisi ga vidio nikad da sere, jebiga, al ja moram srat, inače buba trbuh.

Još ljepo zamolih da ga ne zaključavaš, prije da me po potrebi izbaciš!

Meni je osobno super topic. Totalno sam prepoznao vrste i popis me baš nasmijao.
E sada, koliko je to prikladno za ovaj forum...To najbolje znaju moderatori.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/12/2008 : 18:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
A koji je topik u pitanjuBas sam zaintrigiran da bacim pogled!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 13/12/2008 18:41:16
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/12/2008 : 22:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

još jedan idiotski topic(a svaki tvoj topic je takav)letiš na neodređeno...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/12/2008 : 22:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Hahahahahhahhhahahahaha! Koji kreten! Tek sam sad video temu!

Znaci Raga, trebalo bi te zabraniti, majke mi! Svakodnevno nalazis sve vise i vise nacina kako da pljujes po zdravom razumu!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 13/12/2008 : 23:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
a ne razumem taj topic je zakljucan a za svrsavanje po stripovima nije???i da cini mi se da je i josh jednom bio topic o govnima,secam se komentara malog od palube kada je rekao fuuuj

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/12/2008 : 23:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

a ne razumem taj topic je zakljucan a za svrsavanje po stripovima nije???i da cini mi se da je i josh jednom bio topic o govnima,secam se komentara malog od palube kada je rekao fuuuj

oćeš i ti malo na odmor...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/12/2008 : 23:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

oćeš i ti malo na odmor...

Ja bih čak dodao: oćeš i ti malo na odmor...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/12/2008 : 00:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
a koji sad djavo ste nadrndani pa se tresete na meni..shta sam uradio sad u PM da mi pretish jel?samo sam izneo misljenje...Izvoli banuj me vishe me boli dupe za sve,kad je ovako...

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 14/12/2008 : 03:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message  Reply with Quote
bas je bio strava topik :)

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 14/12/2008 : 11:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Topik je sranje, pa je shodno tome zaključan.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29681 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2008 : 11:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Gdje su ona lijepa vremena kad je na ovom forumu bilo 200-300 normalnih ljudi i kad se tu moglo pričati o (zamislite samo!) stripovima!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/12/2008 : 13:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bih pre rekao da je bio reply u topiku vicevi, a ne posebna tema!

Ipak nemamo jos uvek toliki broj slucajeva na forumu da se svako malo otvara topik o govnima, i filozofiji sranja.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 14/12/2008 : 14:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Gdje su ona lijepa vremena kad je na ovom forumu bilo 200-300 normalnih ljudi i kad se tu moglo pričati o (zamislite samo!) stripovima!

Mislim da je potrebno voditi primerom. Ja sam startovao par topika koji su pretendovali na tu vrstu diskusije, i odziv je bio mali, ali probran. Sigurno da veci deo ekipe samo hoce da pricha o dizajnu VC naslovnica i pravi Ludenc vs. VC polove, ali mislim da je to i zahvaljujuci tome shto mi ostali ne iniciramo dovoljno interesantnijih tema.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/12/2008 : 14:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Iskreno rečeno, meni je malo glupo da uopšte objašnjavam zbog čega sam taj topic zaključao.
Nema to veze sa pravilima, neke stvari ljudima koji su kulturni i civilizovani ne moraju da se posebno napominju. Ne znam kako vi, ali ja kad izađem sa društvom na piće govorim o muzici, filmovima, sportu, ženama, stripovima, knjigama i raznoraznim glupostima, ali nisam još nikada pričao o tome kako kenjam... A pošto mi je i ovaj forum neka vrsta izlaska i pričanja sa prijateljima, smatram da toj temi ni ovde nije mesto.

Opet ću zaključati slično debilni topic, pa neka se ljuti ko god voli. Ako baš morate o takvim temama, idite na www.volimgovna.com/forum , pa tamo nastavite. Možete čak da uvedete aukcije, ponudu i potražnju,možete da se menjate a i neki festival bi mogao da se organizuje, sa eminentnim gostima/seratorima..

Meni je dovoljno sve to, ali vezano za stripove, pošto sam prvenstveno zbog toga na forumu koji za GLAVNU temu ima STRIPOVE.
Ima dovoljno idiotskih foruma na netu, pa ne moramo da i od ovog napravimo jedan takav(mada, nekako mi ide u tom pravcu...).
Verovatno ste čuli "da je forum ranije bio mnogo bolji", a ko ne zna zašto, neka pogleda malo arhivisane postove, od pre 3-4-5 godina.
Uživajte!

Ah da, ako baš hoćete da se topic otključa, obratite se Markosu, on to može mimo mene, ja ga otključati neću.
Hvala na pažnji.

P.S. Ragu sam otključao, neće taj ukapirati zbog čega ban, pa rekoh, što da se cimam bezveze...

Edited by - manhunter on 14/12/2008 14:32:54
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/12/2008 : 15:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh....dobra stara vremena.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 14/12/2008 : 15:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti i ostali moderatori ste dokinutli ta lijepa vremena uvođenjem diktature i fašističkih moderatorskih pravila. Najbolje ljude ste upravo VI prognali, moderatori, sa foruma zauvijek!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/12/2008 : 15:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

P.S. Ragu sam otključao, neće taj ukapirati zbog čega ban, pa rekoh, što da se cimam bezveze...

neka momka, ne misli on lose
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29654 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/12/2008 : 16:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opet ću zaključati slično debilni topic, pa neka se ljuti ko god voli. Ako baš morate o takvim temama, idite na www.volimgovna.com/forum , pa tamo nastavite.

ne radi ti link
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/12/2008 : 22:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

quote:

Ti i ostali moderatori ste dokinutli ta lijepa vremena uvođenjem diktature i fašističkih moderatorskih pravila. Najbolje ljude ste upravo VI prognali, moderatori, sa foruma zauvijek!

još jedan put me stavi u kontekst fašizma,ne da ću te izbacit zauvijek nego bi te mogao i posjetiti osobno da mi to kažeš u facu...

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 14/12/2008 : 22:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
kikač je potpuno u pravu!

ono... pa svaštara baš služi za raznorazna sranja! Ono, niste mi jasni!

Puno ljudi se javilo I JA MISLIM DA JE RED DA SE OTKLUČA TOPIK!

A ti Lord Vader i Samuraj iz mašte, popravite malo to ponašanje, nemojte mi govorit da ne serem i da sam kreten, to e samo dopušteno mojim najboljim prijateljima.
... da ne bi polugu dobili!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/12/2008 : 22:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Opet ću zaključati slično debilni topic, pa neka se ljuti ko god voli. Ako baš morate o takvim temama, idite na www.volimgovna.com/forum , pa tamo nastavite.

ne radi ti link

www.volimgovna.com/ forum

probaj sad

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/12/2008 : 22:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

kikač je potpuno u pravu!

našla krpa zakrpu...

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 14/12/2008 : 22:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za to ste vi krivi old boys!
Aj mi reci sad ko govri na bonelliju o Zagoru, samo novi tipovi,a vi stari... di ste vi??
Pratio sam forum dosta prije nego sam se logirao, i vidio sam puno ljudi da razgovaraju o Zagoru, stvarno... topic je bio dost zanimljiviji, a sd nigdje vas, samo tu i tamo se javite, kako je stigao novi zaor na kioske to e to. Samo izbacujete i tako.

E, malo sam se napijo!

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000