Author |
Topic |
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 20/12/2008 : 22:55:23
|
quote: Originally posted by zeljko
samo se ti hvali pred ženskim svijetom da ti mama kupuje stripove... i to ZAGORa
:P :P
"TRUBA".šuti. hehe.jel.sam.te."provalio,TRUBA. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 20/12/2008 : 22:58:53
|
quote: Originally posted by c64
quote: Originally posted by dzoni
sve jednako postujem i vere i nacije u zivotu i na forumu ovde.ali komentari profesora inz su cesto nekorektni i bezobrazni.par puta sam se uzdrzao od komentara na njegov racun ali sada sam morao.ovaj topik nije debilan kao sto je on reko vec je bas drag.nije ozbiljan ali je drag.svi se mi secamo nekih lepih trenutaka iz mladosti.eto c64 je to podelio sa nama,ono sto mu je mama kupila i obradovala ga to je podelio sa nama preko slika.zato profesore inz razmisli malo o svojim komentarima...
U.pravu.si.što.se.tice.mog.topica..Bio.sam.PRESRETAN.poklonom.i.zanesen. Pa.sam.stavio.na.forum...Znam.da.je."tema".debilnaali.kao.što.sam.naveo.bio.sam.presretan.i.malo.sam.se.zanio
A.što.se.tice."profesora"..Nemam.rijeci,niti.cu.komentirat...
Ma nije debilna. Mislim ne kupi ti mama svaki dan stripove. Za profu znam, al on ti je već na par topica iživciro naivce i sigurno te zajebava. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 20/12/2008 : 22:59:22
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Meni je mama negde usred 90 ih kad nismo imali kinte ni za hleb,za novu godinu kupila 10(cini mi se) extra zagora,koji su tad tek poceli stizati iz Hrvatske,Boze kako sam samo tad bio srecan....Pozdravi kevu!!!! :):)
E.upravo.to! "male".sitnice.i.od.djece.i.odraslih.ostavljaju.trag.u.srcu.koji.ne.može.izbljediti Jednog.dana.cu.ja.svojoj.dijeci.pricat.o.ova.3.stripa.kako.i.od.kog.sam.ih.dobio |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 20/12/2008 : 23:02:31
|
quote: Originally posted by mladjo
xexe, kaj, jedan za rođendan, drugi za Božić, a treći za novo leto?
hehe,istina."nemamo"baš.para,al.tak.jadni.nismo Još.cu.dobiti.i.AF-SUPER-KLASIK,BROJ.3.Jel.to.dovoljan.dokaz..hehe |
|
|
Fish
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 09/10/2007 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/12/2008 : 11:35:05
|
Evo ja sam malo surfao po netu pa našao neku pod "hot mama" koja je onda najvjerojatnije mama od c64...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - globinjo on 25/12/2008 16:38:40 |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 24/12/2008 : 23:49:09
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ja sam otišao korak dalje od tebe. Imam ženu koja mi kupuje stripove.
Covece pa tebi je upala kasika u med!!!!! meni cura pokusava da skloni ili po mogucstvu spali strip kad god ga vidi van "utvrdjenih" mesta za isti!!!1 |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 25/12/2008 : 22:43:52
|
quote: Originally posted by globinjo
deecay,stvarno nemaš stila ni ukusa...
Hvala, globinjo, baš si drag... Evo, što da ti kažem, kolko god da se trudio, promućurno oko iskusnog moderatora ne mogu prevariti. Možda sam jednostavno ljubomoran što nemam mamu koja će mi kupiti stripove...
p.s. Htio bio prijaviti izgubljenu sliku s ovoga topica! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 25/12/2008 22:45:41 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 25/12/2008 : 23:34:32
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by globinjo
deecay,stvarno nemaš stila ni ukusa...
Hvala, globinjo, baš si drag... Evo, što da ti kažem, kolko god da se trudio, promućurno oko iskusnog moderatora ne mogu prevariti. Možda sam jednostavno ljubomoran što nemam mamu koja će mi kupiti stripove...
p.s. Htio bio prijaviti izgubljenu sliku s ovoga topica!
kako te nije sram se tako sprdat,a imao si još bisera u ovome topicu...da sam ja otvorio topic,i da si meni ovo napravio... bolje mi je mučat...aj ti stavi sliku od svje žene pa da svi slinimo...šta kažeš...je li tako da je u kurcu... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 26/12/2008 : 20:29:19
|
quote: Originally posted by globinjo kako te nije sram se tako sprdat,a imao si još bisera u ovome topicu...da sam ja otvorio topic,i da si meni ovo napravio... bolje mi je mučat...aj ti stavi sliku od svje žene pa da svi slinimo...šta kažeš...je li tako da je u kurcu...
Ko ti je u kurcu? Ti si zaista neki primitivac, jelda? Ajd ti meni pokaži svoju prvo pa ću ja tebi moj. A što, izbacio bi me sa foruma? Opet? Jesi li ti kad pogledao koju crnačku komediju gdje je glavna fora hot mama, big mama, cushin for the pushin', MILF i slično? Ti slobodno pričaš o bodulima i vlajima i ko su bolje jebaljke, a meni je to off-limits, dakako... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 26/12/2008 : 20:46:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by globinjo kako te nije sram se tako sprdat,a imao si još bisera u ovome topicu...da sam ja otvorio topic,i da si meni ovo napravio... bolje mi je mučat...aj ti stavi sliku od svje žene pa da svi slinimo...šta kažeš...je li tako da je u kurcu...
Ko ti je u kurcu? Ti si zaista neki primitivac, jelda? Ajd ti meni pokaži svoju prvo pa ću ja tebi moj. A što, izbacio bi me sa foruma? Opet? Jesi li ti kad pogledao koju crnačku komediju gdje je glavna fora hot mama, big mama, cushin for the pushin', MILF i slično? Ti slobodno pričaš o bodulima i vlajima i ko su bolje jebaljke, a meni je to off-limits, dakako...
to ti govori svojima doma da su primitivci,meni nećeš......ajde stavi ti sliku svoje mame...kad si faca...i ne mišaj kruške i jabuke...koja big mama,koja milf sranja...ajde,stavi sliku svoje mame ili sličan topic pa da te vidim...ako ti je c64 lipo rekao da ga ne prcaš,čemu sve ovo...da,da se mene pita,davnih dana bi ti letio,jer konstantno prcaš i provociraš...ali eto,očito si nedodirljiv... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 26/12/2008 : 20:55:51
|
Izbacit cu vas obojicu, majke mi. Stvarno mi vas je dosta. Malo je kretena po forumu, pa trebam trpiti još i svadje dvojice administratora? |
Trouble will find me |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/12/2008 : 21:00:28
|
quote: Originally posted by DeeCay Jesi li ti kad pogledao koju crnačku komediju gdje je glavna fora hot mama, big mama, cushin for the pushin', MILF i slično?
Ako pozelis da izvrsis samoubistvo,skokni do Crne Gore i reci to nekome u lice. Tamo gdje sam ja rodjen, u Sarajevu, psovali smo jedan drugom mater umjesto pozdrava |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/12/2008 : 21:09:20
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by DeeCay Jesi li ti kad pogledao koju crnačku komediju gdje je glavna fora hot mama, big mama, cushin for the pushin', MILF i slično?
Ako pozelis da izvrsis samoubistvo,skokni do Crne Gore i reci to nekome u lice. Tamo gdje sam ja rodjen, u Sarajevu, psovali smo jedan drugom mater umjesto pozdrava
Baš sam ja to htio reći. Negdje su ljudi osjetljiviji na mama jokes nego negdje drugdje... Nezahvalna tema za potezanje jer ne znaš kako će tko primiti. Osobno, mislim da nikakvo pretjerivanje nije dobro... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25302 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/12/2008 : 21:25:12
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Izgleda da je nešto u zraku.
Pretekao si me sa ključem za par sekundi. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|