Naravno da nije nikakva tajna. Pa mi smo ovdje da bismo odgovarali na sva vasa pitanja.
Kako reprinte (MM i MNo redovni (brojevi 1&2) + MM GIG 1&2) planiramo izbaciti na proljece, Dado i ja jos uvijek nismo zauzeli cvrsti stav oko tiraza tih izdanja. U razmatranju su bile dvije cifre: 200 i 250 komada, a cim definiramo onu preciznu objavit cemo je ovdje na forumu te na nasemu sajtu www.libellus.hr .
Nadam se da sam pomogao s ovim odgovorom.
nemam predodžbu o tome kolika će biti potražnja ali zanima me postoji li mogućnost predbilježbe ili avansnog plaćanja za prva dva MM Giganta?
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Kasno! Ja san već rezervira po 200 komada svakog. Burn, Babe, Burn!!!!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Naravno da nije nikakva tajna. Pa mi smo ovdje da bismo odgovarali na sva vasa pitanja.
Kako reprinte (MM i MNo redovni (brojevi 1&2) + MM GIG 1&2) planiramo izbaciti na proljece, Dado i ja jos uvijek nismo zauzeli cvrsti stav oko tiraza tih izdanja. U razmatranju su bile dvije cifre: 200 i 250 komada, a cim definiramo onu preciznu objavit cemo je ovdje na forumu te na nasemu sajtu www.libellus.hr .
Nadam se da sam pomogao s ovim odgovorom.
nemam predodžbu o tome kolika će biti potražnja ali zanima me postoji li mogućnost predbilježbe ili avansnog plaćanja za prva dva MM Giganta?
Sigurno ce postojati mogucnost za predbiljezbe, a o tome svemu cete biti na vrijeme obavijesteni kako na na ovoj, tako i na nasoj web stranici.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Samo da obavestim zabrinute forumase da sam danas konacno nabavio 1 i 2 gigante i sad sam kompletirao Libellusov MM. Tako da vise ne morate brinuti. Ma znam ja da vas boli kita za mog MM, nego sam vrlo srecan, pa reko da to podelim sa svetom.
Originally posted by Gaston Castellijeva «Tajna svetoga Nikole» je do jaja, to je cinjenica, ali bogme i «Deset posasti» je isto fenomenalan! Kao i obicno, i ovaj put se Dado i ja zelimo zahvaliti bas svim suradnicima koji su radili na ovome izdanju jer bez njih nista od ovoga ne bi bilo moguce.
Znaci kad bi dosao u Libellus i htjeo kupiti ovo izdanje rekao bi: Dobar dan cika gospodine,dajte mi jedan do jaja po mogucnosti bez suradnika jer bi to bilo neizdrzivo i zapakujte mi jos sa strane ako ima sta povoljno.
Danas popodne bi u ducan trebala stici i sljedeca izdanja, NN knjiga 8 (prethodne tri su vec u prodaji kao i Tex almanah 3), Tex knjige 17 i 18, MNO knjige 21 i 22 te NN almanah 3. Super Book 5 i MM almanah 5 jos nisu gotovi, a trebali bi biti uskoro. Sutra bi trebali imati informaciju kad ce i te dvije knjige, kao i to kad ce biti Giganti gotovi.
Hvala na strpljenju.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne