Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
wizardbg
Starting Member
30 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 28/12/2008 : 22:15:44
|
Dragi citaoci, drugi broj Velikog Bleka je pred vama. I pored pauze od vise godina, ponovno izlazenje ovog junaka je izazvalo je veliku paznju i odusevljenje publike, sto dokazuje koliko je strip o Velikom bleku popularan u nasoj zemlji. Sve predloge i sugestije saljite nam na novi e mail info@wizardpress.rs ili se informisite o novim izdanjima na nasem blogu http://wizardpress.blogspot.com/ Sva nasa izdanja mozete kupiti u striparnici Darkwood na Zelenom vencu uz popust od 10% Veliki pozdrav svima !
|
Edited by - wizardbg on 28/12/2008 22:50:34
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/12/2008 : 22:43:50
|
Sken? Nije da me pretjerano zanima ali volim šarene topice![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
wizardbg
Starting Member
30 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
|
Radasin
Starting Member
![](avatars/baby-181205-10892995089746.gif)
22 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
dejan borca
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/d.jpg)
Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 29/12/2008 : 00:12:29
|
jednostavno, efektno i lijepo! sto ne prodate dizajnera veseljacima? samo nemojte uzete njihova blazinu, nego lovu![](icon_smile_big.gif) dakako, ispravite ovu jedinicu na hrptu da vas renky ne moze podjebavati... nego, ne mogu vjerovati da je prije pisalo VASI LJUBIMCI u akciji![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) no najvaznije je da se sugestije i kritike prihvacaju. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 29/12/2008 : 00:54:25
|
![](icon_smile_shock.gif)
Ja san bez zajebancije izrazija zadovoljstvo, skladnim dizajnom, naročito bojom. Zamjerka na prostor za upisivanje broja na naslovnici. Nekako sam sklon unificiranju. Zbog toga bi, da sam dizajner kao što nisan pa je ovo obično naklapanje, predvidija dugovječnost izdanja prostorom za upis broja. Pritom predvidija da se bar dvi znamenke mogu upisati bez promine veličine fonta što će ovdje biti slučaj na broju 10. No sitnica... ali eto.![](icon_smile_blush.gif)
I Pavel je dobar, čak je Okultisovom maramom vezao Blekavom glavu. Hi hi... Za broj malo zezam i nadam se da su to i bez mene primjetili te da ovo nije verzija koja je otišla u tisak. No ni to nebi bilo čudno. Poznajući izdavaštvo od Vardara pa do Triglava. Uz časne izuzetke... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8999 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 29/12/2008 : 01:33:53
|
quote: Originally posted by Renky
Za broj malo zezam i nadam se da su to i bez mene primjetili te da ovo nije verzija koja je otišla u tisak. No ni to nebi bilo čudno. Poznajući izdavaštvo od Vardara pa do Triglava. Uz časne izuzetke...
Na odštampanom izdanju je, srećom, broj 2. |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/12/2008 : 01:47:31
|
quote: Originally posted by Renky
![](icon_smile_shock.gif)
Zbog toga bi, da sam dizajner kao što nisan pa je ovo obično naklapanje, predvidija dugovječnost izdanja prostorom za upis broja. Pritom predvidija da se bar dvi znamenke mogu upisati bez promine veličine fonta što će ovdje biti slučaj na broju 10. No sitnica... ali eto.![](icon_smile_blush.gif)
Pa zar je to problem? U prvom krugu 1-,u drugom krugu 0. Slicna resenja vec postoje,doduse u jednom krugu,al' sto ne bi moglo i u dva![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Edited by - Tex Willer on 29/12/2008 01:48:06 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17196 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 29/12/2008 : 08:48:21
|
Kad će izaći neke nove epizode? A što se tiče pogrešnog broja nekoj je na remitendi Ludensovog DD almanaha nalijepio papirić sa brojem IV. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 29/12/2008 : 09:06:17
|
i još, kamo ide distibucija na kioske, nadam se i malo šire-bar do Alpa.Imate cijenu u evrima pa...kod nas jih je problem potrošit pa bi Blek na kioscima dobro došao. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 29/12/2008 : 09:46:24
|
da li je opsadno stanje orginalni prevod,i koji bi ovo bio broj orginala.taj blek mi je tako zbrkan,i nikako da dodjemo do njegovog redosleda.da li postoje orginalne naslovnice za ova dva broja. pohvale za broj 2. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 29/12/2008 : 10:52:54
|
Ja se pridruzih pohvali i ostajem pri tome jer su neke stvari popravili. No, sad ostaje pitanje da li cemo videti neke nove price jer ove vec imamo u "Horusovom" izdanju, a mozda i u LMS. Drugo pitanje je pitanje originalnih korica, iako je wizardbg jos pre mesec dana napisao da ce ici korice koje je crtao Pavel Koza. Ne smem ni da pomislim kakva bi se diskusija sad ovde vodila da je VC uradio ovako nesto i po pitanju korica i po pitanju vec objavljenih prica. Ovo je tek da neke navede na razmisljanje, meni je to palo na pamet ovog momenta pa sam uhvatio sam sebe u nedoslednosti u vezi sa pohvalom wizardu koju sam napisao par postova ispred. No, ponavljam, pohvale stoje za napredak koji su napravili, ali to nije kraj nasim ocekivanjima kao citalaca. |
|
culfis
Advanced Member
![](AvatarUpload/JocaAvatar.jpg)
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 29/12/2008 : 11:19:08
|
jos jednom da zatrazim naslov originala i ako mere neki plan/popis epizoda za 2009. ako mere (opet)...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Jel to štos iz Minhena? |
|
morrison
Advanced Member
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 29/12/2008 : 12:57:24
|
quote: Originally posted by Radasin
Eve i mene da vas podrzim! Pozdrav iz srca SRBIJE!
Kragujevca? ![](icon_smile.gif) |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 29/12/2008 : 13:16:43
|
dobrodošli Radasin i dejan borca u društvu stripfanova.osobito su mi dragi svi ljubitelji krznenih kapa. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 29/12/2008 : 14:47:45
|
quote: Originally posted by I like girlz
a koja je ovo epizoda u LMS? saratoga?
sudeći po naslovnici vjerojatno je..... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 29/12/2008 : 15:10:07
|
u tome i jeste stvar?ja mislim da ovo nije strip saratoga ,iako sam ga davno citao.ispada da je pavel koza precrtao naslovnicu iz l.m.s saratoga.saratoga je blek sa onim vecim slikama,dok je ovde obrnuto. mozda gresim? |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 29/12/2008 : 15:14:59
|
Kako se zove epizoda u originalu? Ima li `carobnjaka` da kazu o cemu se radi? Ako je Saratoga - onda mozda i kupim strip, radi Mittona! |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 29/12/2008 : 15:16:00
|
quote: Originally posted by cronos six
u tome i jeste stvar?ja mislim da ovo nije strip saratoga ,iako sam ga davno citao.ispada da je pavel koza precrtao naslovnicu iz l.m.s saratoga.saratoga je blek sa onim vecim slikama,dok je ovde obrnuto. mozda gresim?
Ne gresis! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|