forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Monsieur Mardi-Gras Descendres
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/01/2009 : 14:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Je li ovo neko citao?
Kazu da je super stvar

od Eric Liberge

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 04/01/2009 : 10:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
ovo sam citao [malo jer mi dosadno bilo] u Heavy Metal magazinu iz amerike...izdato u nekih zadnjih dva tri broja...ne sjecam se bas...crtez izgleda ok ali cijela prica o hebanim kosturima itd...ne znam...

Meni se svidja puno BD Le Teur [The Killer, ameri su ga sporo poceli izdavati iz archaia publishing] u smanjenom formatu...da mi je znat hocel taj BD neko izdati.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/01/2009 : 11:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raymond

Meni se svidja puno BD Le Teur [The Killer, ameri su ga sporo poceli izdavati iz archaia publishing] u smanjenom formatu...da mi je znat hocel taj BD neko izdati.

imas neki link,francuski?
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 04/01/2009 : 21:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
rijetko ko ne voli ovaj BD, mislim prica je vrlo dobro napisana i crtez ide dobro sa pricom, kao film...ispocetka mi se crtez nije svidio ali sam onda skontao da je vrlo dobar..ima raznih linkova ali evo naslovnice
[mozes naci table ako malo pretrazis BD Le Tueur Luc Jacamon]
http://livre.fnac.com/a861539/Le-Tueur-T2-L-engrenage-Matz?PID=1

evo neke table iz americkog izdanja [mala kompanija izdala i nije jos dovrsila i tesko se dolazi do ovih sveski, nekoliko prvih sveski izdato u vol.1 HC The Killer, smanjen format nije velicine Fr BD albuma ali ipak dobar]
http://www.archaiasp.com/the_killer.php

Edited by - Raymond on 04/01/2009 21:53:16
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000