forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 masovna prevara? Goran Plantak - Vega
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 08/01/2009 : 15:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Toliko da se zna: meni je receno da su stripovi tebi poslani. Stripove sam prodavao kao uslugu prijatelju! Pošto nisu stigli ja sam iz svoje kolekcije (koja mi ionako nije toliko draga) izvadio te brojeve + par kao naknadu za cekanje i poslao ih. Jucer si ih primio kao i Zlatko! Moja je krivnja što nisu stigli na vrijeme i nikad nisam svaljivao istu na trecu osobu. Cetvero ljudi nije dobilo stripove u roku. Trojica su pokazala razumjevanje a ti si krenuo u neku kampanju protiv mene, prijetio na mail nepostojecim bratom krim-policajcem i još imaš obzira mene prikazivat lažljivcem! S tobom sam završio, hvala Bogu! Zahvaljujem se svima koji me malo bolje znaju što su iznjeli svoje mišljenje. Toliko od mene! Dvojica još nisu dobila svoje pakete no stižu uskoro! Hvala vam na razumjevanju (zbog ovakvih slucajeva cijenim to još više danas nego inace)!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

Markor
Starting Member

18 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 08/01/2009 : 17:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Markor a Private Message
Gorane, drago mi je da si odgovorio na moje pitanje, posto preko mejla nisi.
da, i ja sam s tobom zavrsio ovu pricu. ne ponovilo se nikad vise, a znam da sigurno nece.
ja nikad nebi krenuo u kako ti kazes -kampanju- da me i ostali ljudi sa kojima sam kontaktirao nisu upozorili da je tvoje zavlacenje jako sumnjivo. pa dobivao sam na mejl jako neodredene izgovore, i nitko od ljudi sa kojima sam suradivao u prošlosti nebi si nikad dozvolilo da se postavi na nacin na koji si se ti postavio.

a to sto si ti osoba koja u svoj nick i reputaciju koristi da bi joj treca osoba ili sestra ili sta vec, pravila ovakve spacke puno govori o tebi i o tvom odnosu sa "kupcima".

i na kraju imas petlje ovako bezobrazno razgovarati samnom. jer ti je tvoj nacin rada narusio tamo neku "reputaciju"?
ma srami se, i zavuci se u rupu i dobro razmisli prije nego drugi put opet nekom ides posudivati account na aukcijama.
Go to Top of Page

Markor
Starting Member

18 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 08/01/2009 : 17:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Markor a Private Message
a i te zahvale ljudima koji te "malo bolje poznaju" isto govori puno o tebi.
poštena osoba ne treba advokate da im cuvaju dupe kad zaseru stvari(izvinjavam se na žargonu).
meni je drago da je ovo došlo u javnost i da to svatko može procitati.

Edited by - Markor on 08/01/2009 17:55:39
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 08/01/2009 : 17:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
kakva lakrdija od topica..jasno je kao dan da vega nije nikog htio prevariti,jednostavno se dogodilo...postoje ljudi koji vole stripove a koji osim stripova imaju i druge obaveze pa se može dogoditi i da se zakasni ili zaboravi..pouzdano znam da vecina stripomana ima problema s mozgom a najgori su oni koji odmah nakon završetka aukcije traže da im pošalješ strip,nakon 5 minuta ti se zovu(klasicni stripoman bolesnic 1)...a postoje i tipovi kao ovaj žare 80 koji se javlja i kuka kako mu je to trecina primanja ili šta je vec napisao a bida na stripove ogromne cifre te odustaje nakon aukcija(ksb 2)..treca vrst (ksb3) ljudine koji su optereceni seksom,renky,moja malenkost i sl..njima se jebe kad ce strip doci,kad ce se naplatiti i sl,bitno je da se uživa uz stripove...cetvrti (ksb 4) su tipovi kao mbrooks koji bidaju na vecinu skupih stripova kao da su milijarderi a nikad ih ne osvoje..peti su klasicni prevarant(ni ne zovem ih ljubiteljima stripova) kojima aukcije i strip scena služe da bi zaradili,pardon tocnija rijec je oteli..takvih ima puno na aukcijama...a postoje oni koji imaju i po 5 nickova pa si sami bidaju i hvale se na komentarima,sami sebe ,zamislite koja je to tek kategorija psihickog bolesnika vezana uz strip

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/01/2009 : 18:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
non kapis? pa sam vega je u startu priznao da je zajebao stvar. otkud toliki dusebriznici? to po partijskoj liniji?

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 08/01/2009 : 21:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
quote:
Originally posted by dcarapo2

..a postoje i tipovi kao ovaj žare 80 koji se javlja i kuka kako mu je to trecina primanja ili šta je vec napisao a bida na stripove ogromne cifre te odustaje nakon aukcija(ksb 2)

Auuu, e samo sam ovog advokata cekao.
1. Nisam Žare nego Zare (nadimak od Zaric Slobodan)
2. Kad vec hoceš da citiraš moje reci nauci da citaš sa razumevanjem jer '2/3 kirije znaci 2/3 stanarine' i nisam kukao nego sam se složio da negativni komentar nije dovoljna nadoknada ako se pare ne vrate. Da si citao pažljivo šta sam napisao video bi da sam rekao da mi nije stalo bilo do tih para pa sam ih zato i poslao poštom a prethodno sam želeo neki drugi nacin (pouzece ili uplata na devizni racun da bi bilo sigurnije).
3. Pogledaj koliko sam aukcija bidovao poslednjih 5 meseci od kako sam na sajtu pa ceš videti koliko sam novca potrošio pa pitaj da li me je iko cekao na novac, a možeš da odeš do Darkwood-a ili Alan Forda pa da pitaš koliko sam tamo novca ostavio takodje u poslednjih 5 meseci. Jedanput sam odustao od aukcija kod dveribad-a i posle toga mu se izvinio. Mislim da on sam može to da raspravi sa mnom, a da mu ne treba advokat. Ako je potrebno neka ceo forum bude sudija i odmah cu da otvorim novi topik i da objasnim šta se desilo. Neka se i dveribad javi pa da rešimo to vec jednom, a ne da me ti podmuklo prozivaš. Dobro su mu poznati moji razlozi i mogao je reci ako se ljuti i da mi zalepi negativan ako hoce. Da mi nije izašao u susret ja bih mu platio stripove. Tražio sam mu uslugu i on je pristao i ko si ti da me sada pljuješ.
4. Na ovaj topik sam se javio da objasnim svima šta se meni desilo jer je neko mogao da shvati pogrešno da se meni desilo isto što i Markor-u, a nije, a i da objasnim da neki ljudi ne pristaju na pouzece kao što Vega nije. Da sam rekao bilo koju laž prvi bi me njih dvojica prozvali. Mislim da moj post delom pomaže obojici u raspravi i takav je jer je sama istina. Ne želim da bilo ko bude moj advokat pa one koji hoce sa mnom da nešto rasprave mogu da mi se jave na mail bilo kada, jer stvarno nemam vremena da pratim svaki topik.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/01/2009 : 02:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
treca vrst (ksb3) ljudine koji su optereceni seksom,renky,moja malenkost i sl..njima se jebe kad ce strip doci,kad ce se naplatiti i sl,bitno je da se uživa uz stripove...

Najgore što je u zadnje vrime to i jedini oblik sexa koji mi preostaje...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 09/01/2009 : 11:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
treca vrst (ksb3) ljudine koji su optereceni seksom,renky,moja malenkost i sl..njima se jebe kad ce strip doci,kad ce se naplatiti i sl,bitno je da se uživa uz stripove...

Najgore što je u zadnje vrime to i jedini oblik sexa koji mi preostaje...

a da se probaš ofarbat, možda ih prevariš...

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/01/2009 : 13:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 11/01/2009 : 00:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
[cetvrti (ksb 4) su tipovi kao mbrooks koji bidaju na vecinu skupih stripova kao da su milijarderi a nikad ih ne osvoje..

E ode si pogodio u metu (kao i obicno ). I nije on jedini, ima ih još par koji bjesomucno bidaju dobro ocuvane stripove, podižu im cijenu u nebesa i nikad ih ne osvoje jer se nade neka budala (ja izmedu ostalih) i dobro odriješi kesu za pojedine stripove. Slucajnost ili ne? Ja mislim da ne, a evo se bliži kraj Pajinih aukcija pa cemo videt, pojedine aukcije vec imaju opisani simptom.
Pozdrav Sila-Majku!!!

...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/01/2009 : 08:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:
[cetvrti (ksb 4) su tipovi kao mbrooks koji bidaju na vecinu skupih stripova kao da su milijarderi a nikad ih ne osvoje..

E ode si pogodio u metu (kao i obicno ). I nije on jedini, ima ih još par koji bjesomucno bidaju dobro ocuvane stripove, podižu im cijenu u nebesa i nikad ih ne osvoje jer se nade neka budala (ja izmedu ostalih) i dobro odriješi kesu za pojedine stripove. Slucajnost ili ne? Ja mislim da ne, a evo se bliži kraj Pajinih aukcija pa cemo videt, pojedine aukcije vec imaju opisani simptom.
Pozdrav Sila-Majku!!!

Koliko sam mogao da shvatim, sumnjaš da neko namerno diže cene pojedinim stripovima ili???

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 15/01/2009 : 18:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
quote:
Originally posted by zare80

[quote]Originally posted by dcarapo2

..a postoje i tipovi kao ovaj žare 80 koji se javlja i kuka kako mu je to trecina primanja ili šta je vec napisao a bida na stripove ogromne cifre te odustaje nakon aukcija(ksb 2)

Auuu, e samo sam ovog advokata cekao.
1. Nisam Žare nego Zare (nadimak od Zaric Slobodan)
2. Kad vec hoceš da citiraš moje reci nauci da citaš sa razumevanjem jer '2/3 kirije znaci 2/3 stanarine' i nisam kukao nego sam se složio da negativni komentar nije dovoljna nadoknada ako se pare ne vrate. Da si citao pažljivo šta sam napisao video bi da sam rekao da mi nije stalo bilo do tih para pa sam ih zato i poslao poštom a prethodno sam želeo neki drugi nacin (pouzece ili uplata na devizni racun da bi bilo sigurnije).
3. Pogledaj koliko sam aukcija bidovao poslednjih 5 meseci od kako sam na sajtu pa ceš videti koliko sam novca potrošio pa pitaj da li me je iko cekao na novac, a možeš da odeš do Darkwood-a ili Alan Forda pa da pitaš koliko sam tamo novca ostavio takodje u poslednjih 5 meseci. Jedanput sam odustao od aukcija kod dveribad-a i posle toga mu se izvinio. Mislim da on sam može to da raspravi sa mnom, a da mu ne treba advokat. Ako je potrebno neka ceo forum bude sudija i odmah cu da otvorim novi topik i da objasnim šta se desilo. Neka se i dveribad javi pa da rešimo to vec jednom, a ne da me ti podmuklo prozivaš. Dobro su mu poznati moji razlozi i mogao je reci ako se ljuti i da mi zalepi negativan ako hoce. Da mi nije izašao u susret ja bih mu platio stripove. Tražio sam mu uslugu i on je pristao i ko si ti da me sada pljuješ.
4. Na ovaj topik sam se javio da objasnim svima šta se meni desilo jer je neko mogao da shvati pogrešno da se meni desilo isto što i Markor-u, a nije, a i da objasnim da neki ljudi ne pristaju na pouzece kao što Vega nije. Da sam rekao bilo koju laž prvi bi me njih dvojica prozvali. Mislim da moj post delom pomaže obojici u raspravi i takav je jer je sama istina. Ne želim da bilo ko bude moj advokat pa one koji hoce sa mnom da nešto rasprave mogu da mi se jave na mail bilo kada, jer stvarno nemam vremena da pratim svaki topik.

zare

stvarno sam se nasmijao na tvoju opasku da odem u alan ford i darkvud da provijerim što si kupovao....mene samo zanima a to sam i napisao zašto bidaš na strip 1500 i više kuna a onda se nakon aukcije izvinjavaš da ne možeš kupiti te drugi dan nastavljaš kupovati stripove za velike cifre...ako ti nije problem,reci to iskreno,tj. pojasni strip narodu zašto

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 15/01/2009 : 18:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
quote:

Pozdrav Sila-Majku!!!

vope kralju,što ima,popije li se koje iz druge gajbe..cesto sam u zg ili okolici,daj da se vidimo neki put ako si u sloveniji ili bliže...sjetih se našeg zadnjeg susreta,baš je bilo lijepo pa ne bih sada o onim likovima da si ne pokvarim raspoloženje

Edited by - dcarapo2 on 15/01/2009 18:44:52
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 15/01/2009 : 18:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

quote:

Pozdrav Sila-Majku!!!

vope kralju,što ima,popije li se koje iz druge gajbe..cesto sam u zg ili okolici,daj da se vidimo neki put ako si u sloveniji ili bliže...sjetih se našeg zadnjeg susreta,baš je bilo lijepo pa ne bih sada o onim likovima da si ne pokvarim raspoloženje

Vrnuh se u CG, dosta sam izbivao u Slo. Šta bi sa turnejom po jugi o kojoj ste pricali? Cekam vas...

...
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 15/01/2009 : 19:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
ma ne furamo više,uhvatio sam ga s drugim..inace ima li zime tamo,koje su temperature..kakve su ceste od dubrovnika pa nadalje u ovo vrijeme

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 15/01/2009 : 21:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
U PG i uopšte na jugu CG najniža temperatura prethodnih dana je bila jutarnjih -4 dok je dnevna standardno preko nule. Danas je recimo bilo cijelih 16 stepeni uz dosadnu kišu (u jebote mogao bih da radim u TV vremenskoj prognozi a), put od Dubrovnika do PG nije loš al su vozaci, bar sa naše strane, kamikaze. E da, snijega nema :)).
Ka što vidiš svi uslovi su ispunjeni da lagodno dodete...

...
Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 16/01/2009 : 14:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message
quote:

quote:

Pozdrav Sila-Majku!!!

u zg i okolici? ups

e lijepa vremena, bili godinu dana mladi, zaljubili se, pili, jeli e kakva lijepa vremena

Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 16/01/2009 : 17:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
quote:
stvarno sam se nasmijao na tvoju opasku da odem u alan ford i darkvud da provijerim što si kupovao....mene samo zanima a to sam i napisao zašto bidaš na strip 1500 i više kuna a onda se nakon aukcije izvinjavaš da ne možeš kupiti te drugi dan nastavljaš kupovati stripove za velike cifre...ako ti nije problem,reci to iskreno,tj. pojasni strip narodu zašto

Pa ovako, priznajem da je opaska malo smesna ali ima i smisla kad shvatis da si me stvarno iznervirao svojim komentarisanjem bez da si dovoljno proucio stvari. Pomenuo sam te dve striparnice zato sto sam tamo u poslednjih nekoliko meseci ostavio veliku svotu i to vecinu iz bukvalno dve kupovine (jednu u svakoj striparnici). Zasto je to bitno, zato sto sam posle toga izbidao stripove koje pominjes (i nije 1 nego 5 Princ Valijant stripova od ukupne vrednosti 700 evra). E sad kad sam bidao bio sam spreman da ih kupim 100%, ali sam se posle pokajao jer sam shvatio da sam stvarno preterao sa troskom za stripove u poslednjih nekoliko meseci. Posto mislim da dveribad ne bi pristao da mu kupim samo neke od tih 5 stripova, izvinio sam mu se. On mi je na to odgovorio da nije problem. Nemojte da mislite da mi nije krivo zbog toga kako je sve ispalo i svestan sam da ovo nije zajebancija vec ozbiljna stvar te znam da sam pogresio ako sam bidao, a nisam bio 1000% siguran.
Ja ne znam gde si ti posle video da sam ja bidao stripove za 700 evra, ali ok.
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 16/01/2009 : 21:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
A da i da dodam, drago mi je ako te moj komentar zabavio, ali veruj to mi uopste nije namera
Striparnice su pomenute cisto da ne bude da nisi dovoljno informisan, pa kad vec pravis psiholoske profile ljudi da kao veliki detektiv imas kompletan uvid u situaciju
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000