Kupicu ga i ja, ali ne verujem da ce ovo imati prodju.
Ionako ih nema mnogo,zacas ce to A drago mi je da ce ici. Interesuje me samo da li ce to kombinovati sa ostatkom edicije u kojoj je izaso Dragonero(isto ima 3 broja,doduse skroz razlicite tematike) ili cemo da ostanemo uskraceni za ostala dva iz te edicije Romanzi a fumetti Bonelli? Neko iz VC?
Ja se premisljam...mislim da je previse 280 dinara...
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
280 jeste malo preskupo za strip od 95 strana. Ja cu svakako uzeti, ali mislim da ce za neki veci tirazh cena biti problematichna, posebno jer je josh povrh svega nepoznat heroj.
Setimo se i da kod Ludensa kolor izdanja koštaju k'o specijalci. To što je MNo bio po istoj ceni bi se pre trebalo smatrati poklonom publici, a ne finansijski održivim rešenjem.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
E Vronski,Vronski,napalio si nas sa Nickom i sad te nema.Iskreno razocaran sam sto ne ide Nick Raider ali dobro.Bilo je i cudno da ce jedan takav serijal ici na 3 meseca.A za ovo nisam siguran,malo mi je skupo 280din za macku u dzaku.Nadam se da ce dobro proci.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Setimo se i da kod Ludensa kolor izdanja koštaju k'o specijalci. To što je MNo bio po istoj ceni bi se pre trebalo smatrati poklonom publici, a ne finansijski održivim rešenjem.
Sto posto si u pravu u vezi Mister No-a,Djole.Meni je on bio stvarno k'o poklonjen. je l' i ovaj Pulp u koloru?
tacno da je mister no bio ko poklonjen.prema tome leo pulp u koloru A5formata bi trebao kostati od 200 do 240 maksimum.280din. a 96 strana ipak treba biti veci format.
U Italiji košta 90% skuplje od drugih regularnih izdanja, na osnovu čega misliš da ovde treba da košta samo 50% više?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.