Author |
Topic |
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 03/10/2010 : 22:45:49
|
[/quote] Deki, kao prvo aktiviraj PM. Šta igraš za Amigu/C64 ? [/quote]
PM? Šta di a? Šta nije to aktivirano? Amigu nisam nikada imao, igrao sam sitno neke igre kod frenda, tako da to ide jednog dana preko emulatora, da vidim šta sam propustio sve. C 64 sam godinama igrao, dok nisam nabavio playstation, svašta se tu igralo. Sa društvom wizard of war, pit stop 2, one on one, Emlyn Hughes international soccer, international karate (tu je najviše joysticka razbijeno). Najviše sam prelazio: boulderdash, ghouls n ghosts, delta, uridium, the detective, army moves, stunt car racer, grand prix circuit, manic miner, outrun, ghostbusters... dobro je prisjetiti se. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 03/10/2010 : 23:46:30
|
wizard of wor je bila jebenica od igre, ja sam od igara koje su prebačene na konzolu/komp igrao popaja puno... meni se s international karateom isto dogodilo...igra je bila zabavna sama po sebi, ali jebeno loše programirana, bar kad je detekcija udarca bila u pitanju. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 03/10/2010 23:47:00 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/10/2010 : 09:30:47
|
Ja sam najviše džojstika uništio na dechatlonu. A pošto sam doktor za C-64 i Amigu evo vam i nekih mojih favorita: C64 - lemans,lady tut,mr. robot,killerwat,blagger,bruce lee,manic miner,miner 2049 er - ove igrice su najbolje odrađene za commodore amiga - magic pockets,james pond 2,harleqin,zool,benefactor,gods,fire&ice,nitro,supersars II,morph,apydia,agony,.. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 04/10/2010 : 17:11:10
|
quote: Originally posted by anto
Ja sam najviše džojstika uništio na dechatlonu. A pošto sam doktor za C-64 i Amigu evo vam i nekih mojih favorita: C64 - lemans,lady tut,mr. robot,killerwat,blagger,bruce lee,manic miner,miner 2049 er - ove igrice su najbolje odrađene za commodore amiga - magic pockets,james pond 2,harleqin,zool,benefactor,gods,fire&ice,nitro,supersars II,morph,apydia,agony,..
killerwatta sam upamtio najviše po onoj pozadinskoj melodiji - bachovoj fugi u d-molu bruca leeja sam isto igrao, isto se sjećam one uvodne glazbe, najbolje je kad ona dvojica (onaj crni ninja i onaj drugi zeleni) tamo jure za tobom, pa ih sprži struja i onda čuješ onaj nekakav komični zvučni efekt |
Edited by - Darth Ivan on 04/10/2010 17:12:54 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 04/10/2010 : 22:10:29
|
Commodore 64-Najvise sam igrao Giana sister i Buble-boble Amiga-cini mi se da se igra zvala super frog na 4 diskete je bilo. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 04/10/2010 : 22:23:49
|
quote: Originally posted by okiboki
Commodore 64-Najvise sam igrao Giana sister i Buble-boble Amiga-cini mi se da se igra zvala super frog na 4 diskete je bilo.
E okiboki, kada su na debeljku bili aktuelni Giana sisters i Bubble Bobble, ja sam uveliko cepao Amigu. Bubble Bobble je jedna od naj naj platformi svih vremena , ali u verziji za Arkadne mašine (MAME)! A kada je Superfrog izašla (BTW sjajna platforma) i Amiga mi je postala malo dosadna! Debelo kasniš! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 04/10/2010 : 23:31:32
|
quote: Originally posted by anto
Commodore 64-Najvise sam igrao Giana sister i Buble-boble Amiga-cini mi se da se igra zvala super frog na 4 diskete je bilo.
E okiboki, kada su na debeljku bili aktuelni Giana sisters i Bubble Bobble, ja sam uveliko cepao Amigu. Bubble Bobble je jedna od naj naj platformi svih vremena , ali u verziji za Arkadne mašine (MAME)! A kada je Superfrog izašla (BTW sjajna platforma) i Amiga mi je postala malo dosadna! Debelo kasniš!
Pa sta znam taj Comodore sam imao bas kao klinac pa cale prodao e onda kada sam postao stariji kupili mi ponovo.Imao sam ga dugo ali sam stvarno ove dve igrao kasnije kada je commodore vec izlazio iz mode.Za Amigu se slazem kada sam igrao taj super frog vec je pc bio uveliko aktuelan.Prodao to pa kupio segu na vrhu popularnosti,igrica koliko hoces po sega klubovima za iznajmljivanje.Ali tu smo najvise picili MK 3 i NBA live 96 i 97. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 05/10/2010 : 16:41:45
|
Prodao to pa kupio segu na vrhu popularnosti,igrica koliko hoces po sega klubovima za iznajmljivanje.Ali tu smo najvise picili MK 3 i NBA live 96 i 97.
od svih igara iz MK serijala dvica je najbolja i nenadmašna (meni bar), ove ostale joj nisu ravne, jedinica mi je bila vrlo dobra, ali trojka me nikad nije previše fascinirala...nba live 96 je bila jebenica jer možeš kreirat one poznate NBA legende. |
Edited by - Darth Ivan on 05/10/2010 16:49:04 |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 05/10/2010 : 16:47:57
|
u gianna sister mi je bilo najbolje kad pokupiš onu neku šarenu loptu (kao one crvene gljive u mariju) pa onda curke dobiju promjenu frizure ili kad dobiješ jagodu pa pucaš u zrak |
Edited by - Darth Ivan on 05/10/2010 16:50:14 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 06/10/2010 : 01:08:24
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
u gianna sister mi je bilo najbolje kad pokupiš onu neku šarenu loptu (kao one crvene gljive u mariju) pa onda curke dobiju promjenu frizure ili kad dobiješ jagodu pa pucaš u zrak
Giana je bila stvarno odlicna igra.Bas me zanima da li prvo izasla Giana pa Mario? |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 06/10/2010 : 17:24:33
|
u gianna sister mi je bilo najbolje kad pokupiš onu neku šarenu loptu (kao one crvene gljive u mariju) pa onda curke dobiju promjenu frizure ili kad dobiješ jagodu pa pucaš u zrak
Giana je bila stvarno odlicna igra.Bas me zanima da li prvo izasla Giana pa Mario?
mario je prvi izašao (1985.), a gianna sisters dvije godine kasnije. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 06/10/2010 : 21:47:04
|
Giana je bila stvarno odlicna igra.Bas me zanima da li prvo izasla Giana pa Mario?
mario je prvi izašao (1985.), a gianna sisters dvije godine kasnije.
Eto uvek sam mislio da je suprotno. |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 06/10/2010 : 22:19:32
|
Ako se ne varam, bilo je tu i sudskih tužbi, pa se je igrica gianna sisters morala prestati prodavati ili tako nešto. Sigurno ima na wikipediji, ali mi se ne da tražiti. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 07/10/2010 : 00:19:27
|
quote: Originally posted by Deki86
Ako se ne varam, bilo je tu i sudskih tužbi, pa se je igrica gianna sisters morala prestati prodavati ili tako nešto.
je, wikipedia kaže upravo to. jedan zanimljiv podatak je da je na coveru ove igre za commodorca 64 pisala izjava: "the brothers are history", kao nekakva vrsta izrugivanja/zajebancije nintendu. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 07/10/2010 : 00:20:51
|
quote: Originally posted by okiboki Eto uvek sam mislio da je suprotno.
mario se smatra začetnikom platformskog žanra, tak da... |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 10/10/2010 : 21:30:43
|
quote: Originally posted by Mhejl
Prelazim tekstualnu igricu ''Hobit'' - prepotopsko, ali zanimljivo.
Super genijalno! |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4546 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 15/10/2010 : 01:16:33
|
Presao Assassins Creed 2.Odllicna igra,stvarno odlicna.Bio sam toliki manijak pa sam na kraju pokupio i sva pera i blaga-100% igre.Nije mi se zavrsavalo.
u vezi assassina 2 interesuje me nekoliko stvari. Sta se deesava kada mi energija padne na 0? Da li gubim nesto, pare,...? Snimanje pozicije = checkpoint? Tucu po gradu treba izbegavati ili ne? Dobrodoslo ako imas neki savet! ;)
|
Pozdrav!!! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2010 : 15:47:21
|
quote: Originally posted by srleb
Presao Assassins Creed 2.Odllicna igra,stvarno odlicna.Bio sam toliki manijak pa sam na kraju pokupio i sva pera i blaga-100% igre.Nije mi se zavrsavalo.
u vezi assassina 2 interesuje me nekoliko stvari. Sta se deesava kada mi energija padne na 0? Da li gubim nesto, pare,...? Snimanje pozicije = checkpoint? Tucu po gradu treba izbegavati ili ne? Dobrodoslo ako imas neki savet! ;)
Kada ti padne na nulu mozes brzo da uzmes medicine i da se povratis(naravno ako imas medicine).Ako ne nista kreces od checkpointa.Checkpoint je automatski svaki put kad uradis neku misiju ili misijicu ili pokupis recimo pero ili bilo sta drugo.Mozes da se peglas po gradu ali onda ti skace onaj wanted,tj vise si sumljiviji a to smanjujes tako sto kidas one plakate ili podmicujes one sto govore pred masom. Inace da se pohvalim da sam presao 100% igre,pokupio sam i svih 100 pera. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 15/10/2010 : 21:24:38
|
A ja muku mučim s prvim dijelom. Igram ga već tjednima; misiju, dvije svakih 3, 4 dana.
Tako dosadna igra, apsolutno nikakvih novosti, niti u priči, niti likovi, a pogotovo ne u gameplayu. Odigraš prvu misiju (onaj napad na selo i utvrdu assassina) i vidio si sve. Natjerat ću se nekako završit, ali mislim da se neću više približit ovom serijalu.
I to je kao neki blockbuster. Razvikan, lijep u trailerima, a nema nimalo duše.
Prince of Persia serijal je bog bogova prema ovome (uzeo sam za usporedbu kad je od istih proizvođača, a i sličan je tip igre). |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2010 : 21:57:55
|
quote: Originally posted by Windwalker
A ja muku mučim s prvim dijelom. Igram ga već tjednima; misiju, dvije svakih 3, 4 dana.
Tako dosadna igra, apsolutno nikakvih novosti, niti u priči, niti likovi, a pogotovo ne u gameplayu. Odigraš prvu misiju (onaj napad na selo i utvrdu assassina) i vidio si sve. Natjerat ću se nekako završit, ali mislim da se neću više približit ovom serijalu.
I to je kao neki blockbuster. Razvikan, lijep u trailerima, a nema nimalo duše.
Prince of Persia serijal je bog bogova prema ovome (uzeo sam za usporedbu kad je od istih proizvođača, a i sličan je tip igre).
Drugi deo je mnogo interesantniji,nemoj da odustanes. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 15/10/2010 : 23:21:42
|
Da, čujem to od dosta ljudi. Ali prvi je taaaako dosadan. Morali su onda stvarno puno toga promijeniti da me zainteresira.
Vidjet ću još, ali dajem prednost nekim drugim igrama koje me zanimaju. Tako ih je puno, a vremena je malo. |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4546 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Topic |
|