Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/01/2009 : 15:38:33
|
Trenutno nemam vremena za video igre, ali kada budem imao: C-64 : blagger bruce lee miner 2049 kilerwatt wizball mr.robot
Amiga: James Pond 2 Benefactor Gods Morph Harleqin Flashback
Mame: Karnov Bagman PC: Deus Ex Grin Fandango Psychonauts Return to the castle Wolfenstain Escape from monkey island ...još ponešto U svakom slučaju sve KLASICI
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 20/01/2009 : 16:19:22
|
A mene, ako još u ovom životu nabavim novi comp, čeka ovo:
Mafia Test Drive Unimited The Witcher S.T.A.L.K.E.R S.T.A.L.K.E.R Clear Sky Mass Efect Bioshock Fallout3 |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Corto_Maltese
Average Member
997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 20/01/2009 : 16:21:07
|
quote: Originally posted by Rico
quote: Originally posted by Corto_Maltese
PS3 vs. XBOX http://www.youtube.com/watch?v=zRaYXHHCgxo
Uvik gledan sto je meni bolje, a ne nekom debelom ameru s placom od 5 soma dolara. Obozavam sony, ali to je stroj koji je trenutno neiskoristen, apsolutno (pogotovo za nas sa prosjecnim primanjima). Ko je god kupio ps3 od mojih (siromasnih:) poznanika stoji mu i kupi prasinu, al dobro, vise ce im trajati:)
PS da kojim slucajem sony ima mogucnost modificiranja ili stavljanja cipa, bio bi i moj izbor, ovako...
ti siromašni sada baš imaju lep ukras, ipak je PS3 lepši od XBOX-a |
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 20/01/2009 : 17:54:17
|
Igram igrice s piiišom... |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
Edited by - Raga on 20/01/2009 17:54:33 |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 21/01/2009 : 19:53:18
|
ey Pajtos, danas sam se nasao u hotelu gdje su onoga jadnika izrezali motornom pilom, da bih ga kupio trebam ubiti dilera koji zivi na spratu. on naravno pobjegne kolima a poslije udje u helikopter pa ga je nemoguce ubiti (trebas se voziti preko onih brodova a istovremeno pucati u helish). Uglavnom poslije treceg puta smaknem ga dok je bio jos u kolima, vratim se nazad u hotel, ali pazi sad ovo, zenska od koje sam trebao kupiti hotel je NESTALA. Popizdim, izadjem vani i vozim se okolo jedno pola sata vratim se nazad i tu je. zavrsim misiju. jebem ti game bug-ove da ti jebem |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 22/01/2009 : 00:45:27
|
Svaka cast kad si uspeo da ga stignes pre helihoptera! Mozda se zbog toga i pojavio bag? Pa,posle Sun Ray Hotela,treba da pocrvene jos tri slova u naslovu do Sose? Fuckin' cockroach! |
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 23/01/2009 : 17:30:15
|
quote: Originally posted by PAJDO
Zar nitko ne igra Final Fantasy:((( OK meni je osobno FF serijal najdraža vrsta igara zavšio sam FF VII, FF X, FF X-2, FF XII i zadnja FF VII - Crisis core na psp-u. God of war mi je također jedna od najdražih igara (prešao sve djelove dosada izašle). U zadnje vrijeme navukao sam se na stare arkadne igre, nabavio sam Capcom cllassics collection za psp pa sad peglam to i Zeldu - The minish cap - :)))
Igr'o tricu na DSu! DQ je bolji. |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 27/01/2009 : 00:00:22
|
Ako ćemo o tome šta ću igrati u budućnosti, i šta sam nedavno igrao, onda ima toga dosta. Nabavio sam brdo starih igrica i emulatora, sve skupa preko 20000 igrica na 3 dvd-a, pa ih igram po redu kako stignem. Malo komodorac, malo nintendo, malo super nintendo. Iako isprobavam sve i svašta, uvijek mi se sve svede na igranje onih igrica koje sam i nekad igrao. (contra, tetris, Donkey kong, capcom soccer shootout, emlyn hughes international soccer ) Nedavno sam igrao ghouls n ghosts sa igraćeg aparata preko mame emulatora. Trebalo mi je 12 sati u šutu da ju pređem, ali se isplatilo. Valjda sam htio sam sebi dokazat da još uvijek imam to u sebi. Usljed te retro faze, nedavno sam preko oglasa nabavio playstation1 i to malo rabljeni sa 2 joypada za 200 kn, pa sad rasturam igre za ps1. U zadnje vrijeme sam igrao DefCon 1, Demolition Racer, Disruptor, Fifa 98 (najbolja fifa ikad ), Gran turismo 1 i 2, Kula world, Medievil, Resident evil 1,2,3. itd... Sada se najviše igra tomb raider. Što se ps2 tiče, od 2001 do danas sam imao 2 primjerka, nedavno se je i ovaj drugi počeo kvarit, pa kako stvari stoje, morat ću ga kupiti još jednom jer je previše toga ostalo neodigrano. I tako, nema žurbe, sve ću ja to polako odigrati, taman do onda kada ps3 bude imao čip i normalniju cijenu.
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 27/01/2009 : 01:28:47
|
quote: Originally posted by Deki86
Ako ćemo o tome šta ću igrati u budućnosti, i šta sam nedavno igrao, onda ima toga dosta. Nabavio sam brdo starih igrica i emulatora, sve skupa preko 20000 igrica na 3 dvd-a, pa ih igram po redu kako stignem. Malo komodorac, malo nintendo, malo super nintendo. Iako isprobavam sve i svašta, uvijek mi se sve svede na igranje onih igrica koje sam i nekad igrao. (contra, tetris, Donkey kong, capcom soccer shootout, emlyn hughes international soccer ) Nedavno sam igrao ghouls n ghosts sa igraćeg aparata preko mame emulatora. Trebalo mi je 12 sati u šutu da ju pređem, ali se isplatilo. Valjda sam htio sam sebi dokazat da još uvijek imam to u sebi. Usljed te retro faze, nedavno sam preko oglasa nabavio playstation1 i to malo rabljeni sa 2 joypada za 200 kn, pa sad rasturam igre za ps1. U zadnje vrijeme sam igrao DefCon 1, Demolition Racer, Disruptor, Fifa 98 (najbolja fifa ikad ), Gran turismo 1 i 2, Kula world, Medievil, Resident evil 1,2,3. itd... Sada se najviše igra tomb raider. Što se ps2 tiče, od 2001 do danas sam imao 2 primjerka, nedavno se je i ovaj drugi počeo kvarit, pa kako stvari stoje, morat ću ga kupiti još jednom jer je previše toga ostalo neodigrano. I tako, nema žurbe, sve ću ja to polako odigrati, taman do onda kada ps3 bude imao čip i normalniju cijenu.
Bravo, care, stare igre su najbolje, ja sad igram preko scumma neke stare avanture, počeo sam Flight of the Amazon Queen, prejaka, heheh. Šta misliš hoće li za nekih 2 godine uspjeti izraditi čip za ps3, teman sam tada planirao uzeti ps3, 360 ili wii. Sad namjeravam aBd kupiti novi komp, ostalo je masa igara od 2005 da se odigra.
Inače, počeo sam opet GoW 2 za ps2,uz RE4 best one. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12546 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 28/01/2009 : 00:47:25
|
I ja igram te stare igre, malo nintendo, super nintendo, sega... sve preko emulatora. Trenutno igram super metroid, prava stvar. Bio bih zahvalan za dobar link gdje se mogu skinuti N64 igrice.
|
Have mercy |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 16:44:38
|
quote: Originally posted by izivko
I ja igram te stare igre, malo nintendo, super nintendo, sega... sve preko emulatora. Trenutno igram super metroid, prava stvar. Bio bih zahvalan za dobar link gdje se mogu skinuti N64 igrice.
u prežašnjem postu nabrojao sam igre za c64, amigu, mame i pc. zaboravio sam da stavim i super metroid, evo ti si me pretekao, definitivno jedna od naj igara svih vremena Inače igram igrice od 1980-tih , u zadnje vreme ne stižem, ali pratim šta se dešava i tvrdim da su stare igrice DALEKO NAJBOLJE ( c64, snes,amiga,mame, sega, stare pc,...) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38120 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 28/01/2009 : 22:03:35
|
quote: Originally posted by Poli
Kupi li neko C128?
Imaš modul, da ne moram štimat glavu? Ja sam odustao od korištenja svog komodorca (64 )jer su mi na frekvenciju na tvu na kojoj sam ga koristio uvalili neku lokalnu televiziju. Sva sreća da postoje emulatori. Neobično je igrati te stare igre na glanc novom joypadu. I kada sam već na temi, nedavno sam u konobi pronašao par primjeraka časopica hacker starih jedno 6-7 godina, i kada sam počeo čitati recenzije igara, moja prva misao bila je: čovječe, konačno imam dovoljno jako računalo na kojem mogu ovo igrati. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 28/01/2009 : 22:28:58
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by izivko
u prežašnjem postu nabrojao sam igre za c64, amigu, mame i pc. zaboravio sam da stavim i super metroid, evo ti si me pretekao, definitivno jedna od naj igara svih vremena Inače igram igrice od 1980-tih , u zadnje vreme ne stižem, ali pratim šta se dešava i tvrdim da su stare igrice DALEKO NAJBOLJE ( c64, snes,amiga,mame, sega, stare pc,...)
E da, stare igrice su zaista nezaboravne, kad se samo sjetim Last Ninjae i Super Mario Worlda |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 28/01/2009 : 22:35:13
|
quote: Originally posted by anto
Trenutno nemam vremena za video igre, ali kada budem imao: C-64 : blagger bruce lee miner 2049 kilerwatt wizball mr.robot
Amiga: James Pond 2 Benefactor Gods Morph Harleqin Flashback
Mame: Karnov Bagman PC: Deus Ex Grin Fandango Psychonauts Return to the castle Wolfenstain Escape from monkey island ...još ponešto U svakom slučaju sve KLASICI
Jesi Beneath a Steel Sky prešao? |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12546 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 28/01/2009 : 23:54:26
|
A je li se moze negdje nabavit originalni SNES-Joypad sa USB-om? Bio bi veci uzitak igrati, ovi su preveliki. |
Have mercy |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 29/01/2009 : 01:04:04
|
quote: Originally posted by Kornboy
quote: Originally posted by jasaZakon sajt,nego jel' imaš ds ili koristiš emu?:)
Imam DS naravno :) Pokusao sam jedan emulator za DS, ali radio je krajnje mizerno. Nije ni priblizno ista stvar igrati ninja gaiden dragon sword na DSu i na emulatoru. Uglavnom, po meni fenomenalna konzola.
Slažem se, buraz, najviše vremena provodim igrajući DS od svih konzola,kad već spomenu Ninju, prejaka igra, na 9 sam chapteru :X, šta igraš na njemu i imaš li wifi? |
|
|
Topic |
|
|
|