forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/12/2012 : 09:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

baš završio novog Hitmana, a u tijeku su Far cry 3 i Assassins Creed 3

I kakav je Hitman?Assassins je pretpostavljam ludilo?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 08/12/2012 09:59:29
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/12/2012 : 13:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker
[
Tako da sad mogu sa sigurnošću reći.
Rayman Origins nije samo najbolji prošlogodišnji platformer, niti u zadnjih 10 godina.
Rayman Origins je NAJBOLJI 2D platformer IKADA!

Probao jučer, nije loš ali nemoe ni prismrdit captain Clawu.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 08/12/2012 : 13:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Assassins je naravno odličan,možda čak i najbolji u serijalu...
Hitmana bih ocijenio 8/10...
Prvih nekoliko misija je odlično, a po meni najveća zamjerka je loša zadnja misija...
No svakako probaj igru,neće ti biti žao

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/12/2012 : 18:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Probao jučer, nije loš ali nemoe ni prismrdit captain Clawu.

nije ni captain Claw perfektan ni u kojem slučaju, ajmo bit iskreni

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/12/2012 : 08:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Perfektno ne postoji.
Što mu ti zamjeraš?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/12/2012 : 22:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a čuj, ova igra ima isti onaj glavni problem koji ima i bilo koja druga platformska igrica.

svatko tko je igrao bilo koju platformsku igricu, zna da u njima uvijek postoji ona tanka linija između onoga što zovemo izazov, i onoga što zovemo frustracija. jer znaš kad imaš onaj slučaj da si prisiljen skakati "na slijepo" i nadati se da nećeš odletit negdje u rupu, ili recimo kad dođeš do bossa, pogineš, pa se vraćaš na početak (ili do najbližeg checkpointa). i onda ak još uzmeš u obzir da je level bio težak do bola i da sve te prepreke koje si s tolikom mukom prošao moraš prolaziti opet...baš zgodan test za tvoje živce, zar ne? svega toga imaš i u Clawu.

ono što isto mene osobno smeta ja sam Claw s onim svojim debilnim komentarima. zar zbilja moraš, kad lik svaki put ispali metak iz pištolja, ili ubije nekog neprijatelja u levelu, slušat one iritantne izjave tipa "Eat lead", "Magic claw" i slična sranja? meni osobno - ok kad to čuješ prvi put, ali 101 put...pritisni MUTE što brže možeš.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/12/2012 : 00:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Don't Starve. Navlakusa.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/12/2012 : 14:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Don't Starve. Navlakusa.

Da razjasnim ovo, Don't Starve je nova igrica, u beti je, survival, ima neki Burtonovski smek :D

http://www.dontstarvegame.com/blog/

A Claw je odlican, Ivan nema pojma.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/12/2012 : 14:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Prvih nekoliko misija je odlično, a po meni najveća zamjerka je loša zadnja misija...

Probacu sigurno.I jednu i drugu igru obozavam.
Hitman dvojka i trojka su mi bile super,cetvorka losa.Ovaj koliko sam video je dosta komplikovaniji od prethodnika pa videcemo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/12/2012 : 15:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ti imaš?

kao što je kolega rekao, izraz "odlična" iliti "perfektna" igrica ne postoji.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/12/2012 : 19:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

a ti imaš?

Da.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/12/2012 : 21:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Neka 2D side-scrolling action stealth video game U Bugu su ju nahvalili na sva zvona, jel netko igrao?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/12/2012 : 22:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Čim je 2D znači da ju moj kompjuter može podnijeti pa ju možda i zaigram.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 29/12/2012 : 10:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Zakon! Čini se puno bolje od Shank-a koji mi je dosadio nakon pol sata. Probam danas

Bok, kako si.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/12/2012 : 17:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Baš sam tražio ovaj topic da napišem štogod o novom nastavku... Ne znam baš, meni nema onoga šmeka kao u prijašnjim nastavcima, ne sviđa mi se ovo povijesno razdoblje. I dalje mi je Brotherhood daleko najbolji.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 29/12/2012 17:42:42
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/12/2012 : 17:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Baš sam tražio ovaj topic da napišem štogod o novom nastavku... Ne znam baš, meni nema onoga šmeka kao u prijašnjim nastavcima, ne sviđa mi se ovo povijesno razdoblje. I dalje mi je Brotherhood daleko najbolji.

Proša jučer tricu, dobra je (i sviđa mi se razdoblje) ali kao da nešto fali.
Ovo je ko mješavina Zagora i Komandanta Marka!
Meni je dvica i dalje najbolja.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/12/2012 : 21:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ovo igram. Predobro je!

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/01/2013 : 14:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam sa bratom od tetke presao ceo Call of Duty MODERN WARFARE 2 .
Igrica kida, onakve grafike ja u svom zivotu nisam video, odlicna igrica, pa vozis ona kola na kratko pa na kraju onaj obracun sa Shepardom...
Mogu da zamislim tek kakav je Modern Warfare 3
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/01/2013 : 14:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Lošiji, a i grafika je gora.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/01/2013 : 17:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by going going

Lošiji, a i grafika je gora.

A jel se nastavlja prica iz 2? Posto u 2 nije uhvacen onaj glavni Rus Makaravov ili kako se vec zove
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/01/2013 : 18:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Je, nastavlja se.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 04/01/2013 : 19:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Počeo Resident Evil 4.
U početku su mi kontrole bile trome i čudne i sve je djelovalo sporo, pogotovo nakon brze Dragon's Dogme.
Ali čim sam se naviknuo, sjetio sam se zašto je ovo najsavršeniji spoj TPS-a i avanture.
Jedini problem je što neznam hoću li je uspjeti završiti, jer je prestrašna.
Pogotovo dok mi viknu Cabrón! i Te voy a matar!
Evo, još se tresem.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/01/2013 : 22:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Počeo Resident Evil 4.
U početku su mi kontrole bile trome i čudne i sve je djelovalo sporo, pogotovo nakon brze Dragon's Dogme.
Ali čim sam se naviknuo, sjetio sam se zašto je ovo najsavršeniji spoj TPS-a i avanture.
Jedini problem je što neznam hoću li je uspjeti završiti, jer je prestrašna.
Pogotovo dok mi viknu Cabrón! i Te voy a matar!
Evo, još se tresem.

Kad završiš onda odmah na peticu,još je bolja od četvorke

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 05/01/2013 : 02:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Peticu sam prošao barem 6 puta, sva oružja upgradeao, sve skupio.
A četvorku samo jednom prije dosta godina. I predugo sam odugovlačio za ponovno igranje, no sad mi se pružila prilika jer je za PS3 izašo HD edition, pa mogu imati skoro sve najvažnije RE na istoj konzoli.
Koji je bolji, to je diskutabilno. RE4 je dosta duži, nešto bolja atmosfera i osjećaj istraživanja, te znatno bolji inventory sustav. RE5 je brži, življi, ima coop, ljepši (to ne smijem uzimati kao plus jer je dosta novija igra), ima sustav brzog odabira oružja i tako.
Ne mogu odlučiti koji mi je draži, no oba su vrhunski.

U ljeto sam imao maraton starih koji postoje za PS3. Dakle: RE1 DC, RE2, RE3, RE:CVX. Sada igram RE4 kako spada, polako i ugodno, sve istražujem i skupljam. Onda ću jedan vikend brzinski RE5, samo da se podsjetim priče.
I sve to je jedna velika priprema da mogu za kojih 5 tjedana (praznici) krenuti na RE6 kako spada. Već stoji na polici.
Neki kažu da je loš, no ne vjerujem. Po svemu viđenome izgleda odlično. Jedva čekam.

E, kad bi barem Revelations izašo za PS3 i ostale konzole, a ne samo onaj glupi 3DS.
A i Remake i Zero bih volio odigrati.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12758 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 18/01/2013 : 10:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.redeclipse.net/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000