forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/04/2013 : 19:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Nije. Ali je u TOP3. Trojka mi je najbolja od Crasheva. Prvi je pretežak.

TOP3 igre su mi Morrowind, Witcher i Crash Bandicoot 3: Warped.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 29/04/2013 : 01:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Deki86

Prešao sam igru Medievil na PSX-u. Odlična igrica, odlična kombinacija zabave platformi zagonetki i akcije! Davno sam ju bio igrao, ali tek sada sam ju prešao do kraja. Preporučujem svima.

to imaš Plejku ili si igrao preko emulatora?

Preko plejke, naravno :P
Sivonju sam davno prodao, ali sam zato prije par godina nabavio noviju verziju psxa, onu bijelu, skoro ništa korištenu, za 200 kn, pa kad mi dosade ove novije igre, odigram za gušte neku stariju igru.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/04/2013 : 01:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
istina, jedinica preteška, a dvica i trica preeelagane

jebiga...

trica je meni isto daleko najbolja.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/04/2013 : 02:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa, ako hoćeš punih 105% u Crashu 3, onda baš i nije prelagano.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/04/2013 : 02:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
misliš ono, ak ideš skupit sve kutije, sive dijamante i one raznobojne relikvije?

iskren da ti budem, ne vidim poantu toga baš, jer koliko znam, ne dobješ apsolutno ništa (dodatni leveli, dodatni likovi...)

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/04/2013 : 02:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa nema veze što ništa ne otključaš (iako u Crashu ima par tajnh levela).
Dobiješ osjećaj kompletiranja igre.
Nije da to radim u svim igrama, ali Crash i Spyro su stvoreni za to i užitak mi ih je proći uz najveći mogući postotak.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 21/05/2013 : 01:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 21/05/2013 : 01:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa dvije odozdo baš i nisu, jer bi vjerojatno nestalo struje.

Nego, igram:

Black Knight Sword
Dobar sidescroller vrhunskog dizajna punog detalja i odlične naracije.
Ali je i težak.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 02/06/2013 : 08:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Igram need for speed shift. Nisam baš prezadovoljan načinom upravljanja automobila, imam osječaj da stalno driftam i proklizavam. Ono što me užasno smeta je nedostatak kvalifikacija. Svaki put imam osjećaj da je svim autima jedini cilj da te izbace sa staze i da se boriš protiv svih. Par kasnijih levela je brutalno teško, trebalo mi je po 50 pokušaja da pređem, isključivo zbog toga što se auti sa svih strana zabijaju u mene. Također mi je blesav onaj sistem skupljanja zvjezdica. Osim prvog mjesta dodaju i još neke druge zadatke, što mi se nimalo ne sviđa.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 02/06/2013 : 20:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
neki dan sam upravo prešao cijeli "Super Mario All Stars" za SNES.

moram reć da sad nekako uopće nemam neko visoko mišljenje o svemu tome.

trojka mi je definitivno najbolja igrica u cijeloj toj kolekciji - nju sam prešao već ne znam koliko puta.

Super Mario Bros 2 mi se nikad nije posebno svidio. govorim o onoj gdje možete birat između 4 lika (Mario, Luigi, Peach, Toad). jest da se (možda) pokušalo ić u drugom smjeru, al me nikad nije impresioniralo, iskreno. u cjelini, nit smrdi, nit miriše.

ovo ostalo je više-manje, pa neću reći sranje, ali je sjebano.

original (Super Mario Bros) i onaj "Super Mario: The Lost Levels su upravo takvi. sjebani. pod tim pojmom podrazumijevam "vrlo teške" ali iz pogrešnih razloga. ovdje je prvenstveno stvar u katastrofalnim kontrolama. i iskreno, to me izluđivalo totalno u onim "Lost Levels". i ova kritika će se prvenstveno odnositi na tu igricu.

iskreno, ne sjećam se dal su i originalni naslovi za NES bili takvi jer nisam dugo igrao, al da objasnim na primjeru u čemu je problem. recimo da oćete izvest onaj kakti zalet iliti trčanje u full speedu. to napravite, pa onda odlučite promijenit smjer. i pazite kaj se dešava: Mario i Luigi se praktički skližu dok se zaustavljaju. ko na ledu jebote. i ono kaj je bila najveća šaka u oko. većinu platformi tamo u onim zadnjim zonama možete preskočit jedino zaletima i - pazite ovo - odbijancem, da se tako izrazim. da objasnim. probajte zamislit ovo: jedna velika provalija, na sredini nje je ona jedna leteća kornjača, i vi morate doć s druge strane rupe, naravno. kako ćete to napravit? morate se skroz zaletit, skočit direktno na kornjaču tako da se onak odbijete od nje, i tako doć s druge strane. al pazite, nemojte mislit da se možete samo zaletit i sve preskočit. ne, stvar ide tako kako sam opisao. što, naravno, teoretski ne izgleda kao problem, ali jest. upravo zbog loših kontrola koje sam opisao. jer Mariju i Luigiju treba malo vremena da budu u punom zaletu, a skok u zraku - to vam odmah kažem - ne možete kontrolirati. uopće. i još jedna stvar: za sve one koji niste igrali, ovo će bit spoiler: znate li kako u originalu možete pronać one tajne prolaze koji vas vode u iduće zone? e pa, u ovoj možete pronać one zone koje vas vode u rikverc. znači u one zone koje ste već prošli. baš cool, zar ne?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 02/06/2013 : 20:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
E, to sklizanje je i mene jako smetalo i umanjilo mi kvalitetu igre kad sam zadnji put igrao (a kao klinac to nisam ni primjećivao, onda je sve bilo lakše).
Prvi je prvi i uvijek će imati povijesnu važnost i sentimentalnu vrijednost svakog gamera, ali treći i World su daleko bolji.
A onaj drugi se ne računa kao prava Super Mario igra. Mislim da se u Japanu to drukčije zvalo, dok su Lost Levels zapravo pravi Super Mario Bros 2.

Meni je subjektivno najdraži 2D platformer ikad Rayman: Origins, a vjerujem i da je objektivno najbolji ove generacije.
Bolji mi je od svih Super Maria, a bome i Donkey Kong Countrya.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 02/06/2013 : 21:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Prvi je prvi i uvijek će imati povijesnu važnost i sentimentalnu vrijednost svakog gamera, ali treći i World su daleko bolji.

to se slažem definitivno da su treći i World daleko bolji.

zašto treći: prvenstveno zbog više powerupova (osim onog cvijeta imaš i super list i praktički cijelu hrpu novih powerupova), onda one "kućice" u kojima ti Toad daje dodatne predmete ili šansu za dodatne živote, i općenito se možeš kretat po onoj karti i biraš sam kojim redoslijedom ćeš završit određene levele.

zašto World: isto zbog karte, s time da se tu možeš vraćat na one levele koje si već prešao, onda zbog onih tajnih područja iliti "secret areas" kojih ima fakat puuuuuno, i naravno powerupovi.

al ono što mi je najjače od svega u trici i u Worldu, i zbog čega su mi generalno te bolje od ranijih je to kaj moraš prvo pobijedit Bowserove klince u prvih 7 razina. nema onih 1000 šugavih lažnih Bowsera u svakom dvorcu.

quote:
A onaj drugi se ne računa kao prava Super Mario igra. Mislim da se u Japanu to drukčije zvalo, dok su Lost Levels zapravo pravi Super Mario Bros 2.

je, "The Lost levels" je pravi nastavak originala, ali je izašao samo u Japanu. a ona igrica koja je u Americi izašla kao "dvojka" je u Japanu bila znana kao "Super Mario USA i bila je na neki način Yume Kōjō: Doki Doki Panic (tako se zvala) koju su oni razvili kao Marijevu igricu. nakon što su procijenili da je "The Lost Levels" pretežak pa ga nisu htjeli izdati na američkom tržištu. i pravo su napravili, da ti budem iskren.

[quote]Meni je subjektivno najdraži 2D platformer ikad Rayman: Origins, a vjerujem i da je objektivno najbolji ove generacije.
Bolji mi je od svih Super Maria, a bome i Donkey Kong Countrya.

Raymana već dugo nisam igrao stvarno, al znam da su mi one dvije koje sam igrao ko klinac - original i onaj (mislim prvi nastavak) "Rayman: Escape" bili izvrsni.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/06/2013 : 15:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Skyrim...

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/06/2013 : 19:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, ako hoćeš punih 105% u Crashu 3, onda baš i nije prelagano.

Jedinica nije uopce bila teska do max postotka, jedino malo ono sa sjekirama koje se njisu a ti moras skakat u ekran.

Dok ovih 105% u trojci da, jesi uspio ti to? Meni nije nikad poslo za rukom.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 11/06/2013 : 20:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Naravno.
Nije uopće preteško.
Pokoji time trail je zeznut, ali može se.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/06/2013 : 21:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno.
Nije uopće preteško.

Ma da? Meni se na nekim nivoima cinilo nemoguce. Tipa podvodni nivoi i slicno. Kako je ono bilo, trebas sve zlatne za 105%, dok platinum ne moras.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 11/06/2013 : 23:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je tako.
Moraš ih igrat više puta, zapamtit i projurit.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/06/2013 : 01:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno.
Nije uopće preteško.

ne znam kak se vama dečki to dalo sve skupljat, prolazit...

ja sam se jedva natjerao da pokupim sve dijamante (iako ni to nisam odradio do kraja), kamoli ovo ostalo. odustao sam jer uopće nisam vidio poantu cijele stvari. izgubljeno vrijeme praktički ni za šta. jedino kaj moraš skupljat za napredak u igri su kristali. što se ovog ostalog tiče, dobio sam dojam da je ubačeno, eto, tek tak, reda radi, da se kaže da imaš neke dodatne zadatke za radit.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 12/06/2013 : 08:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Naravno.
Nije uopće preteško.

ne znam kak se vama dečki to dalo sve skupljat, prolazit...

Pa bez toga je prelagano.

Jel' netko probao skupljat platinume?
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/06/2013 : 17:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam na njima povuko crtu.
Možda jednog dana.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 14/06/2013 : 19:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Probao sam igrati Shift 2 . Prvo što sam primjetio je da nema više naziva need for speed, sada je to odvojena serija. Fizika kretanja automobila je znatno popravljena, dosta sam zadovoljan igrom, posebno u odnosu na Shift 1. Najveći problem mi je igranje na xbox360 joypadu koji mi nikako ne paše za trke. Po tom segmentu mi strašno nedostaje joypad sa playstationa. Igra je stvorena za igranje na volanu, a budući da ga nemam, neznam koliko ću dugo igrati igru. Jednostavno precizno lagano skretanje mi nije jača strana, uvijek pretjeram i držim do kraja, (iako na jako kratko vrijeme) pa se izvrnem.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/06/2013 : 23:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86
[brJednostavno precizno lagano skretanje mi nije jača strana, uvijek pretjeram i držim do kraja, (iako na jako kratko vrijeme) pa se izvrnem.

ja sam se isto s tim bio podosta mučio, al tu tehniku polaganog skretanja sam usavršio igrajući još dobri stari Road Rash. jer u protivnom ti se često zna desit da odletiš s ceste. a znaš kaj dolazi s tim. al ono, nema ničeg boljeg kad gledaš frenda kak igra, i pritisne tipku za skretanje ko, kak se veli sivonja, i onda sleti s ceste i sjebe se

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 16/06/2013 : 08:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Ma na joypadu od plejke sam imao sistem za trke, držao sam analog prema gore, i onda bi rotirao lagano po rubu i time bez problema savladavao lakše zavoje. Čak je i d-pad na joypadu bio osjetljiv na dodir, pa sam i tu usavršio prolazak kroz zavoje, jednostavno bi dozirao koliko jako stisnem tipku i nikad ne bi bilo prevrtanja. kod joypada od boxa je druga priča, gljive su previše labave, nikako ne mogu postići preciznost.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/06/2013 : 18:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ako netko ima original Battlefield 3, ima pravo na besplatan DLC "Close quarters".

Own Battlefield 3 on PC? Your in luck, enter a special promo code on Origin and get the Close Quarters DLC pack for Free. To get the pack all you have to do is launch Origin, select “Redeem Product Code” from the menu bar and simply enter the code: BF3E3.

http://madassgamers.com/blog/battlefield-3-close-quarters-dlc-free-on-origin-with-e3-code/
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 18/06/2013 : 22:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Torchlight vam je trenutno besplatan na GoG-u.
Pa ako netko voli igre tipa Diablo...

http://www.gog.com/gamecard/torchlight
Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000