forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Modesty Blaise u jednom...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 24/01/2009 : 09:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
...današnjem dnevnom listu.
u najmanju ruku ugodno iznenađen
super vijest

...majka kretena je uvijek trudna...

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17155 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/01/2009 : 09:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo. Ali čudna računica, jer prvo nema 95 nego 96 epizoda plus dvije koje su izašle sa oznakom A i kako je to 46x2 jednako tom broju?
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 24/01/2009 : 10:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Lepa vest. Ispravka: tvorac je O'Donnell, ne O'Connel.

Piši propalo!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 24/01/2009 : 11:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
službeno jeste 95 stripova jer su Dark Angels - stripizacija pripovjetke iz Cobra Trap - pa se ne vodi u strip seriji - a ako bi se to računalo onda bi ih bilo i više recimo Dick žGiordano i Modesty Blaise - strip izdanje prve knjige Petera o'Donnella - u boji - izdao Dark Horse - tih knjiga bi moglo biti i više no u to nisam siguran nikad ih nisam uspio nabaviti osim ove prve...
velika vijest - nadam se da će izdanje biti dostojno junakinje
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/01/2009 : 14:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Eto ti sad! Kupovacemo.
Poruka za Willera: Svi dozivese izdanje od prvog broja, samo Tex nikako. Meni kanda dodje i malo smesno.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 24/01/2009 : 14:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

Lepa vest. Ispravka: tvorac je O'Donnell, ne O'Connel.

...a crtač Jim Holdaway...ne Halloway...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/01/2009 : 15:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Eto ti sad! Kupovacemo.
Poruka za Willera: Svi dozivese izdanje od prvog broja, samo Tex nikako. Meni kanda dodje i malo smesno.

Cekao sam ja i ovo
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 25/01/2009 : 10:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message  Reply with Quote
Jos kad bi se takovim informacijama moglo vjerovati 100 % ????? Razmislite o nekim drugim idejama i najavama pa opet na pocetak.
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 25/01/2009 : 12:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Kit Carson

Eto ti sad! Kupovacemo.

--------------------------------------------------------------------------------

Cekao sam ja i ovo

-----------------------------------------------------------------------------------------------

TEX
COLLEZIONE STORICA A COLORI
I FUMETTI DI REPUBBLICA-L ESPRESSO

Do sada izašlo 104 brojeva u boji, u prodaji imam prvih 100 brojeva.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2009 : 12:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fumettisti

Jos kad bi se takovim informacijama moglo vjerovati 100 % ????? Razmislite o nekim drugim idejama i najavama pa opet na pocetak.

To i mene kopka - kupili prava za prva dva broja(1 knjiga),a ovako pompezna najava.
Daj Boze,da to stvarno bude kao u clanku.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2009 : 12:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

TEX
COLLEZIONE STORICA A COLORI
I FUMETTI DI REPUBBLICA-L ESPRESSO

Do sada izašlo 104 brojeva u boji, u prodaji imam prvih 100 brojeva.

Javljao sam ti se na mail za neke stvari(MM gigante 1,2 i jos nesto),mislim bas ovaj sa stripovi.com(ili bas tamo sa sajta koji je cini mi se nefunkcionalan),ali mi nisi odgovorio.Burazer mi je dolazio iz Ljubljane za docek NG,pa sam mislio da mi pokupi nesto od tebe.
Jel' tacan mail?
I,mada ne znam Italijanski,ajde bar informativno - kolko su ovi brojevi u boji?
Ko zna,mozda bi se resio i to da uzimam.
Al' bi opet dosadjivao jer hocu Texa i na nekom jeziku koji razumem
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2009 : 12:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fumettisti

A i ovoliko interesovanje na forumu malo uplasi coveka
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2136 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 25/01/2009 : 14:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Super! Kupljeno...

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/01/2009 : 14:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Jbg, nepismen sam na 'talijanskom.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/01/2009 : 15:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Kad sam jučer,nakon dolaska iz Mostara,stigao na posao i vidio u Večernjaku ovaj tekst,podivljao sam od sreće...

Bravo Tino!
Bravo za Modesty!
Ja sam ti siguran kupac!!!!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2009 : 15:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Kad sam jučer,nakon dolaska iz Mostara,stigao na posao i vidio u Večernjaku ovaj tekst,podivljao sam od sreće...

Bravo Tino!
Bravo za Modesty!
Ja sam ti siguran kupac!!!!

Nisam to ocekivao
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 25/01/2009 : 15:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Javljao sam ti se na mail za neke stvari(MM gigante 1,2 i jos nesto),mislim bas ovaj sa stripovi.com(ili bas tamo sa sajta koji je cini mi se nefunkcionalan),ali mi nisi odgovorio.Burazer mi je dolazio iz Ljubljane za docek NG,pa sam mislio da mi pokupi nesto od tebe.
Jel' tacan mail?
I,mada ne znam Italijanski,ajde bar informativno - kolko su ovi brojevi u boji?
Ko zna,mozda bi se resio i to da uzimam.
Al' bi opet dosadjivao jer hocu Texa i na nekom jeziku koji razumem

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Moj mail je info@stripi.si
Za NG nisam bio u LJ, tako da sam na mailove odgovarao po 5. jan.
Cena za kom. je 7,00 eur, fco LJ, ili 7,50 eur, fco ZG ili BG.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/01/2009 : 15:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Nisam to ocekivao

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2009 : 16:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by Tex Willer

Nisam to ocekivao

Vala nek i to konacno krene
Odavno prizeljkujem da vidim Modesty u jednom kvalitetnom izdanju.
Jos Asterix kad bi nekako od ovih van Bonelija
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/01/2009 : 16:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Puno toga bih ja....

Evo je i bookglobe nešto objavio:
http://www.stripovi.hr/Novost.aspx?news=c32a80cd-82d7-4cbd-8c76-a6e421ccb20c
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 26/01/2009 : 23:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
razmišljao sam dugo jako dugo o ovome - i moram reći da bo volio da je patka - sudeći po članku radili bi je ljudi koji nemaju pojma (nešto ala beli put) o tome što imaju u rukama - naravno nisam mjerodavan - odavno imam sve i pisano i crtano i igrano od modesty - (osim pilota iz osamdesetih koji nisam siguran ni želim li vidjeti) - ali po najavi onako kako je izašla neće biti niš' od toga - s toliko pogrešaka u reklami kakav li će tek biti "real thing" - modesty zaslužuje izdavača koji ju voli i koji bi to napravio kako dolikuje -a ima takvih
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 26/01/2009 : 23:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
daaa, kolko bi voleo, da se Modesty stručno uradi...tako nešto,m kako je radio Marketprint

ali za sadašnje vreme dobro bi došli integrali, tako po pet epizoda
to bi bilo nešto

kad se setim izdanja od Pioneer Comics, zlo mi je
i kad pomislim, koliko je dodatnih pasica docrtano u stripu, a objavljeno u tako retkim izdanjima, ma to niko živi sem pravog stručnjaka, ne bi znao urediti
koliko je samo epizoda Mopdesty bilo skračeno kod nas
glava boli...
mnoga sam izdanja čitao, od tradeova do comics journala a i fenomenalne gazette, koja je u SAD objavljivala i Jeff Hawkea, Tarzana, Phantoma i Modesty. Kako mi je žao za tim časopisom
evo, nadam se, da če buduči izdavači angažirat nekog ko zna
kako kažem, nadam se...

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2009 : 00:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ovo je per-fe-ktna vijest!!! Bravo Tino! Samo naprid, konzultiraj ljude koji su pouzdani znalci i napravi pravu stvar. Pritom ne traži atomske fizičare, bitno je kronološki i bez ispuštanja pasica. Sve ostalo su nijanse za koje me boli đon.

Sigurni kupac broj DVA!!! Kićo je ipak prvi

PS
Mom priki Rommelu, dvi opaske, iako je Modesty u pitanju pa neću dublje zadirati da me vas dva ( ćao Sigi )lisca ne ispriskačete.

Prvo zar ti ovo zoveš REKLAMOM, pojam reklame i informativnog članka u novinama je mučo drugačiji. Drugo, zar misliš da je Tino mogao utjecati na krivo spelovanje imena. Pa na fotki je sve ok... prije bi tu optužija novinarku a čak ni ona ne mora biti kriva.

I treće ( jbga, uvik ima još nešto )
A šta ako se pojavi dobro izdanje, onako, nekim slučajem? Bi li onda ovaj članak utjecao na odluku o kupnji.

Hi hi hi... malo da te prodrmam da požuriš sa Riđim...

PSS
@Tex
Pa kakve to veze moj prika ima što su otkupili prava na samo prvu knjigu. Nemaju svi nosioci prava iste uvjete. Možda ovi ne uvjetuju veći broj epizoda što bi bilo fer i korektno jer novom izdavaču daje malo više manevarskog ( novčanog ) prostora za disanje. Daj Bože da tako rade i drugi nosioci prava.

Eto, toliko od mene za sada pa nastavimo u revijalnom tonu

Kolega Kamenjaševiću... izvol'te

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/01/2009 : 00:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
Kolega Kamenjaševiću... izvol'te

qurac ovo valja
ne virujeem da će ovo biti kako triba,ali,živi bili pa vidili...
modesty to zaslužuje...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2009 : 00:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nakon nekoliko dana... ( početak table u LMS i ZSS nako izbačenih 30 tabli )

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 27/01/2009 : 00:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
čao Renky i tebi ;))

Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000