oni koji ne poznaju izvornike detaljno kao nas feldmarsal nece biti toliko zgrozeni... uistinu ima nevjerojatnih traljavosti, ali kako je vec rekao, ima mnogo losijih prijevoda (bg, sa, ...) koji su se prodali bez problema... pa nije fer sad ovo izdvajati kao nesto novo i cudno... to sto je rommel ocekivao od svog ljubimca je nesto drugo, sto mozemo kad to nije uzeo LB npr... zenomrsci!!
Meni kao nekom kome prevodjenje i lektura nisu struka sasvim solidno odradjen strip. Uzivao sam u citanju i toplo preporucujem svima koji sto Curunir rece "ne poznaju izvornike detaljno kao nas feldmarsal"
oni koji ne poznaju izvornike detaljno kao nas feldmarsal nece biti toliko zgrozeni... uistinu ima nevjerojatnih traljavosti, ali kako je vec rekao, ima mnogo losijih prijevoda (bg, sa, ...) koji su se prodali bez problema... pa nije fer sad ovo izdvajati kao nesto novo i cudno... to sto je rommel ocekivao od svog ljubimca je nesto drugo, sto mozemo kad to nije uzeo LB npr... zenomrsci!!
Meni kao nekom kome prevodjenje i lektura nisu struka sasvim solidno odradjen strip. Uzivao sam u citanju i toplo preporucujem svima koji sto Curunir rece "ne poznaju izvornike detaljno kao nas feldmarsal"
mogu samo reci 2 stvari - ako se stvari ne promjene gubite puno, a drugo još bitnije, besmisleno je onda uopće komentirati ičije prevode (BG,BP,FI,LB,...) ako je OVO DOBRO! živili vi meni
E, moj Tex. Ima različitih ritmova. Samo mi se čini da se ovi drže onog sporog, sporog, a kraj se ne nazire ni u ludilu.
Pa gde si bre ti? Ja stalno proveravam topic o MR a tebe nema Ne mogu da se setim kad je prvi broj izaso jer ih ovde uzimamo kad stigne uvoz,al' cini mi se da ima vec vise od 2 meseca. Tim tempom nema nista od toga da se zavrsi serijal za 5 godina
Stigao sam pročitati samo prvih desetak stranica i odmah primijetio da je prijevod ostao isti. Cijela paleta je opet tu, od simpatičnih šlampavih tipfelera do semantičkih grešaka. Buljenje u oblačić pet sekundi ne bi li se dokučilo što je zapravo u njemu trebalo pisati ima svoje zabavne strane, ali enigmatiku i stripove drzim odvojeno.
Oprema, tisak i papir je također ostao isti (sve odreda super). Cijena poštena.
I da, Jimu Holdawayu je ime ovaj put korektno napisano na hrbatu. :-)
Originally posted by zkne isplati li se dalje ovo kupovati?
Ja ću nastaviti kupovati Modesty Blaise. Ja sam odlucujem sto cu kupovati. Ja sam individua.
to je u principu žalosno baš kao i ignoriranje pronađenih pasica koje ni jedno izdanje do sada nije imalo...još jedna šteta što ovo libellusu nije palo u ruke