forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 ... za Globinja, Markosa i VJa...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2009 : 23:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by globinjo
moderator je jedinka za sebe,nema se meni on šta opravdavati

Pih... pickica! U dobra stara vrime svi bi letili vanka... Digneš ruku i piči, ka Tomas u zlatna reprezentativna vrimena

ja hiberniram,satrali ste me zadnje dvije godine...ali,nikad ne reci nikad...tomas je friški prvak rusije

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 23:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

A pa čuj, komentarisao si- mešaš se.

To što si ga vređao - ne to što si ga banovao. Po treći put - u opomene i ban se ne mešam, niti imam nameru da komentarišem li si imao ili nisi imao osnova da ga izbaciš.

quote:

Ni najmanje mi ne smeta, naprotiv. Poređenje duha i zoska mi je danas palo na pamet, i meni oni imaju isti pristup, na malo drugačije načine.
Nisam baš shvatio ovo za "simpatičan", ali ja sam se za zoskom "klao" već par godina, upravo zbog pristupa.

Nije se odnosilo na tebe. Kao što rekoh, to je praksa ustanovljena značajno pre nego što si postao moderator.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/01/2009 : 23:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

To što si ga vređao - ne to što si ga banovao.

Uvredio ga, NENAMERNO, i iskreno se izvinuo. Kada bi to i drugi umeli, gde bi nam bio kraj..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 23:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Tomasa?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2009 : 00:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tomasa?

ne,nego livo krilo bešiktaša

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 00:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
hi hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 00:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

iskreno se izvinuo.

Fair enough, što se mene tiče, mogli smo odmah posle toga da završimo priču.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2009 : 00:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

hi hi hi

ne cerekaj se ka hijena

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 00:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ne znan di san to pokupija... možda u stripovima

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2009 : 07:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

iskreno se izvinuo.

Fair enough, što se mene tiče, mogli smo odmah posle toga da završimo priču.

Do ove citave price nije ni moralo da dodje, ali kad je vec dovde doslo, zavrsicemo je kad se on izvini i prizna da nije bio u pravu. Fair enough?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 11:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ne razumem baš najbolje - vratićeš ga na forum tek kada se izvini i prizna da nije bio u pravu?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2009 : 11:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Boze sacuvaj. Znaci i ti mislis da iskoristavam funkciju moderatora da bih njega proganjao?
Kazna je 7 dana, kao sto lepo pise u topicu sa kaznama, i ista je za sve.

Ne mogu da verujem da si pomislio ovo drugo.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 11:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Pa ne, zato i kažem da nisam razumeo - "biće završeno kad se on izvini" tako zvuči, a pretpostavio sam da nisi tako mislio.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2009 : 22:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Smešno mu je to što će neko tamo pročitati naslov "Da li Hrvati postoje?". A link je inače, igrom slučaja, ostavio na forumu čiji su članovi nekih 90% Hrvati?? Smešno?

[/quote]

a ti nisi zna da smo mi likovi iz bajke?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2009 : 22:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ne, zato i kažem da nisam razumeo - "biće završeno kad se on izvini" tako zvuči, a pretpostavio sam da nisi tako mislio.

Ma u redu je. Ja ga nisam namerno uvredio, pa sam se ipak izvinuo. On je mene namerno uvredio, i drago mu je zbog toga, kako je već i sam rekao. Tako da, čak i da se stvarno izvini, to neće biti iskreno, ali nema veze.
Ma ništa, za mene je ovo završeno, nemam nerava za ovakve gluposti. Sad znam kako je raditi u vrtiću ili sl.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2009 : 22:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Smešno mu je to što će neko tamo pročitati naslov "Da li Hrvati postoje?". A link je inače, igrom slučaja, ostavio na forumu čiji su članovi nekih 90% Hrvati?? Smešno?

a ti nisi zna da smo mi likovi iz bajke?
[/quote]

Ma imao sam određenih sumnji, ali rekoh, poznajem Dadu, a ja likove iz bajki drugačije zamišljam...

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2009 : 23:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ciganšture i stoko su u srpskom jeziku uvrede,

Kad smo već kod maternjeg jezika...

danima se mi mota po glavi riječ "pride"... Mislim znam šta to znači ali neznam to sebi definirat a ni drugima...Možda bi ti znao to lijepo objasnit...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 23:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
To ti je kad nešto kupiš, pa dobiješ pride još neki poklon, razumeš?
Recimo osvojo si na aukcijama 10 stripova, platiš ih, a prodavac ti da pride još 2 stripa.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2009 : 23:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

danima se mi mota po glavi riječ "pride"... Mislim znam šta to znači ali neznam to sebi definirat a ni drugima...Možda bi ti znao to lijepo objasnit...

razg. k tome, na to, uz to (što je nabrojeno ili spomenuto) [kupio je kućicu i malo vrta pride]

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2009 : 23:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pride bi znacilo "uz to" otprilike. Primer:

Kupis strip, i uz njega dobijes poster, ili: kupis strip i pride dobijes poster.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/01/2009 : 00:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ili npr.moderator vas izbaci i pride vas ogadi

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 31/01/2009 : 00:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, eto to me muči, zar nije "pride" baš specifična riječ za recimo...
kupim 10 stripova koji koštaju 20e ali ja smatram da ti stripovi nevrijede više od 16e i nemožemo se nikako ja i prodavač naći u cjeni i zato mu ja predložim 16e i dam mu još dva postera pride...
Baš sam zapeo a
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/01/2009 : 00:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

To ti je kad nešto kupiš, pa dobiješ pride još neki poklon, razumeš?
Recimo osvojo si na aukcijama 10 stripova, platiš ih, a prodavac ti da pride još 2 stripa.

pride: gratis, besplatno?

quote:

Hmmm, eto to me muči, zar nije "pride" baš specifična riječ za recimo...
kupim 10 stripova koji koštaju 20e ali ja smatram da ti stripovi nevrijede više od 16e i nemožemo se nikako ja i prodavač naći u cjeni i zato mu ja predložim 16e i dam mu još dva postera pride...
Baš sam zapeo a

pride: kompenzacija?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/01/2009 : 01:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
uz to

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/01/2009 : 01:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Vezana radnja uz nešto... ne nužno da to "pride" bude besplatno, poklon ili kompenzacija. Globo je te lipo objasnija.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000